10

Монархист

преди 9 години

Виртуалното приятелство е точно толкова приятелство, колкото и виртуалният секс е секс. Тези, които подкрепят такава форма на приятелство, просто не са усетили какво е да имаш истински приятели, което от своя страна е жалко.

9

шам фъстъков

преди 9 години

спомням си как висях денонощно в конкуизтадора...имах десетки виртуални приятели и стотици играчи с които съм се срещал по няколко пъти в игрите...после дойде време ,когато всички ми омръзнаха и ми писна от тях...реалните си приятели и познати още ги виждам но тези виртуалните вече ги забравих отдавна...дори смятам,че съм си изгубил времето да се занимавам с подобни глупости

8

Кирчо

преди 9 години

Из фейса по едно време вървеше следната клетва: "Да се влюбиш във фалшив профил дано!" :)

7

напушен

преди 9 години

Нещастници!На калпава ракета космоса й пречи!За това хората ходят на психоаналитик-защото не знаят на кой свят живеят!

6

Интернет

преди 9 години

Напълно ги разбирам тези жени.Опитват се да избягат от суровата реалност,включваща най-вече проблемни родители,които се отнасят с децата си (дори и на 30) като със зверове.Има много хора,влизащи в един сайт за онлайн игри,които знаят,че макар и виртуално,там е тяхното лично пространство,макар и само да са влезли с профила си и висейки в лобито на някоя игра.Може да Ви звучи смешно,но сигурно не знаете колко гадни родители има и как мачкат психически децата си !

5

Анонимен

преди 9 години

Няма съмнение, че форуми и Фейсбук помагат за комуникация на идеи и събиране на хора с еднакви интереси. Хората може да се интересуват от "красота" или автомобили, но ако допирните им точки са само това, истинско, искрено приятелство не може да се получи. Фейсбук създава илюзията за близост, но ако хората не се познават и не общуват в реалния живот, това е близост със сенки на хора и аватари. Има и хора, които вършат бизнес чрез Фейсбук успешно. Това е друго.

4

Flex

преди 9 години

Алтернатива си е. Фейса е гаден, признавам, но онлайн връзки се случват, познавам няколко оженили се така след месеци само онлайн. Друго си е да седнеш на биришка и мезенце, но при жените има много често жестока конкуренция, а като са през кабела могат да се разбират читаво, та не е никак странно

3

до ХА-ХА-ХА!

преди 9 години

"Живият контакт, както беше едно време не може да се замени от интернет по никакъв начин."Не знам дали си прав. Знам, обаче, че ти, аз и още 50-тина редовни форумци тука, в много голяма степен сме направили това!Едни прекарват часове в игри, други в социални мрежи, трети в новинарски или други форуми... Едно и също е.

2

Анонимен

преди 9 години

Спомняте ли си, че преди време имаше някакво проучване на тема "Защо човек е склонен да споделя и признава толкова много лични неща пред случайни пътници, с които пътува в едно купе?" Нали тогава ж.п. вагоните се състояха от отделни купета.Сигурно има такова нещо - пътувайки, човек е склонен да споделя с хора, които никога преди това не е виждал и може би никога вече няма да види.В статията се казва, че някои от тези млади жени впоследствие са си гостували, но те, според мен, са изключение.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Сурат тескере или иначе казано Фейсбук е място за промити мозъци и ***, които доброволно се съгласяват някой някъде да им знае всичко за личния живот - приятели, работа, бизнес, образование, намерения ...Живият контакт, както беше едно време не може да се замени от интернет по никакъв начин.