15

ГошоТ

преди 9 години

До ГошуНямаш представа колко си *** и жалък. За какъв се мислиш, ти и друте като тебе,че даваш оценка на мнението на хората? Изпий си първо хапчето.

14

Анонимен

преди 9 години

Това че американците са *** е ясно, но ние сме мислещи. Те си бутнаха кулите и окупираха Афганистан, те предизвикаха конфликта в Кувейт и унищожиха Ирак, те решиха да са световен жандарм и окупатор и започнаха арабската пролет. Поради отказа за окупирането на Сирия създадоха ИД, те решиха да създадат конфликта в Украйна... Целта е богатствата на Русия и световно господство. Това не е фашизъм това е много по-лошо. Продължавайте да се възхищавате на Обама, Хилари и сенатори - позата е на колене.

13

tih velikan 681

преди 9 години

Ot tazi voina iskame ili ne mafiyata shte preturpi znachitelni promeni i shte ima novo razpredelenie na sferite.Poneje generali i oficeri shte prodavat svoite si i shte sa ignorirani ot samata sistema.Taka e bilo sled vsyaka voina i nyama da e po razlichno i sega.BG shte uchastva sus svoite hoteli tip bolnici za ranenite.

12

Анонимен

преди 9 години

защо няма референдуми в Чечения и Ингушетия

11

Нико

преди 9 години

Ако някога имаше САЩ, нямаше да ни завладеят османлиите пред погледа на цяла Европа!

10

Анонимен

преди 9 години

а чеченците какви са

9

Анонимен

преди 9 години

Кво е данс, танц с белезници на кръста или?

8

Ата Т

преди 9 години

ИС са борци за свобода от хамерикансо господство о демонкрация.

7

Реалист

преди 9 години

С тези непрестанни войни в Близкия изток, с постоянната омраза, която предизвикват към целия западен свят с подкрепата на нацистката политика на Израел в Палестина е въпрос на време мюсюлманите да се сдобият с атомна бомба, която да гръмнат в Манхатън...

6

Анонимен

преди 9 години

2, една от вероятните причини за шведския майдан - некадърността на шведите в търсенето и залавянето на руската подводница.

5

ръмпи

преди 9 години

ами айде да ги оставят тогава, че да дойдат и при нас, няма значение кой ще спре ИД, съгласен съм и руснаците да го направят хейтърчета и мърморковци

4

phiiy

преди 9 години

поредната за тях. Пука, че им дреме за другите държави. За тях е важно те, янките да са добре

3

Анонимен

преди 9 години

Трябва да става оборот на бомбите преди да им е изтекъл срока, има още залежали от 20 г след войната в Юг. Първо правиш мишена, после целиш и бомбиш. Просто нещо- колатерални жертви, а те дори друговерци. Кво ги нитересува:-(((

2

Анонимен

преди 9 години

Дайте информация за майдана в Швеция - коктейли ***, барикади от горящи коли по улиците? Какво още? Причини? Перспективи?

1

Анонимен

преди 9 години

абе тия май се пишеха за демократична нация.някой знае ли коя по ред е тая война за янките