17

Анонимен

преди 9 години

Боковото ДКЕВР май пак се гласи да вдига цената на тока след Нова година.

16

Маркс

преди 9 години

Ако имахме възможност да наемем МОСАД с парите дето се хвърлят на вятъра за Данс, то България ще си стъпи на краката само за една година!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Никой не казва кой изнася електроенергия и на каква цена. Всеки час изнасяме повече 1000МВ часа. За денонощие това прави 20-30ГВт часа и спонсорираме отоманската държава.

14

Маркс

преди 9 години

Така е, НЕК се източва и къв то и пепел да ни хвърлят в очите, ще играят тоягите. Олигархията доказа, че не разбира от добро. Случаят Сертов насочи вниманието към една паразитна и вредна за България служба, която просто трябва да се разформирова! Та те вместо да охраняват обществото, го ограбват участвайки в различните схеми на МАФИЯТА, ПФУ!

13

Шано

преди 9 години

Няма да ни оправи нито контролен електромер, нито несъстоятелност на НЕК, нито нищо. Просто няма оправия - разберете го, от три морета ще стигнем до една две реки я Дунав-Марица, я нещо по-малко... Нас само законите на Крум биха ни оправили, но няма да ни останат краиници братя, простолюдието краде на дребно, политиците на едро, общо взето мамим всичко и всички - такива сме, останалите избягаха,не че и те не са баш българи, но да спрем до тук,защото тока ще се вдига,ако не на първи, ще е на 2ри

12

НЕК

преди 9 години

2014 - 600 милинки загуба ....догодина повече :) Повярвайте , ние знаем че и занапред всяка година ще сме на загуба :) тока ще поскъпва но ние пак ще сме на загуби :)

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИма един отговор- някой краде много здраво.

10

Анонимен

преди 9 години

В другите държави енергийните предприятия са "златната кокошка" за бюджета-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всички енергийни предприятия са "златна кокошка", само че нашата снася незнайно къде ....

9

Анонимен

преди 9 години

НЕК постоянно е на загуба, а цената на тока се повишава непрекъснато.Какво става?

8

Анонимен

преди 9 години

До 5.Те хубаво ще го обявят в несъстоятелност , но тогава ще стоиш на тъмно доста дълго време защото трябва да влезе съдеия изпълнител и да продаде имущестувто му.А пък и НЕК дъжли пари на много централи , които от своя страна дължат пари на Банки.Цялата кула от карти може да се срути.

7

@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

А пък ЕРП-тата очакват печалба от 2 милиарда.... :DБожеее, в каква държава живеем?!

6

КОКО

преди 9 години

Електромери се сменят всеки божи ден защото миналите шест годишен период се изпращат в лаборатория - пълна тъпотия е че статичните могат да се манипулират дистанционно - ЧЕЗ дори наложи норми на техниците за смяна - по 8 броя на ден - на всичко от горе отново се монтират индукционни електромери - за съжаление пенсионирания техник просто живее в миналото си

5

....

преди 9 години

Да го обявят Нек в не състоятелност да предоговарят договорите и да се почне на ново толкова ли е трудно но *** не смеят защото половината са вързани там

4

Анонимен

преди 9 години

След БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ всичко е като след тайфун . Окрадено и разсипано от тези ***. Само не знам , защо има все още хора , които гласуват за тях .

3

до 1

преди 9 години

Много си зле - новите електромери не са дистанционни. Те са просто електростатични, докато старите за индукционни. Не всявай паника в простолюдието.

2

Тръба

преди 9 години

Все някога ще започне голямата веселба. Някоя малка поредна искричка ще разбушува пожара. Неизбежно е.

1

ПЕНСИОНИРАН ТЕХНИК

преди 9 години

НАПРАВИЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ЧЕЗНИТЕ СМЕНЯВАТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ? АКО ЗАПОЧНАТ ДА ВИ ИДВАТ ГОЛЕМИ СМЕТКИ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ НОВИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИ СА НАПРАВЕНИ С ДИСТАНЦИОННО. ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО МОГАТ ДА ВИ КОНТРОЛИРАТ ПОКАЗАНИЯТА НА ЕЛКТРОМЕРА И ДИСТАНЦИОННО ДА ГИ ОТЧИТАТ. ЗАТОВА НАПРАВЕТЕ КАТО МЕН. СЛОЖЕТЕ СИ КОНТРОЛЕН ЕЛЕКТРОМЕР ВЪВ АПАРТАМЕНТА ИЛИ КЪЩАТА. ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ВИДИТЕ РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАНАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ И ТАЗИ КОЯТО СА ВИ НАДПИСАЛИ. И КАТО УСТАНОВИТЕ НАДПИСВАНЕ С ДЪРВОТО У ГЛАВАТА.