66

tube

преди 9 години

dobre, togava da idvat s kaski i s actioncameri s wifi i gps na glavite i s skafandri - posle v youtube filmite s simulantite speshno bolni :)

65

Кой

преди 9 години

Не сте, но дори и при тази нажежена ситуация какво се случи само за два дена?1) В Дебелт, служители, на които ние плащаме, с щитове браниха махалата ви, за да не ви пребият възмутени граждани. И същата вечер точно там бе пребита жена, та да докажете, че сте непоправими и ще вършите безобразия просто ей така, да докажете, че ще е по вашия кеф!2) В Хотанца пак нападнаха медицински екип - по времето, когато България е настръхнала срещу вас именно по повод на такива нападения!

64

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 9 години

Предлагам всички студенти които следват медицина да минават курс при К .Пулев и ако издържат на бой тогава да стават медици. КАЗАХ.

63

Анонимен

преди 9 години

За да спестим пари от охрана,нека заедно с линейките да идва и по един данъчен с камера.Само да снима незаконните търговски обекти в ,,бедняшкия,, квартал

62

Манго кажи си го:

преди 9 години

Нию са убиждами кату гледами полицията наоколу,щоту докату доктура ни приглеждъ,пулицая шъ види ,че сми ,,брали,, джелязу

61

Ангел

преди 9 години

Аз предлагам да им пратим заместника на д-р Менгеле! От всички болести ще ги излекува! ;)

60

ромката

преди 9 години

Като се обиждат чернюгите да не викат линейки, а да се лекуват сами с черни магии и катран.

59

Анонимен

преди 9 години

В САЩ са ноправили тока, за осигурените има спициални болници. Том неосигурен не може да припари! Има болници за неосигурени в които работят начинаещи лекари и се чака по 10 - 12 часа. Резултата от лечението е тото-лото. И така. *** да се кара в такава болница и там каквото стане. Там има и здрава охрана. Правиш глупости, бой по кратуната и в затвора за доста време.

58

Уау

преди 9 години

Най-интересно е ,че дори и животните когато разберат че този който е при тях им помага спират да ръмжат и да ритат ,а само тези двуноги посрещат лекарите като врагове с тояги ,е няма такова племе.

57

Оня

преди 9 години

Мен пък ме обижда че не си плащате нищо и сте неграмотни пиявици ... но какво да се прави .. .обидчив съм си явно

56

хха

преди 9 години

Аз предлагам да се направят промени и само хора с платени здравни осигуровки да могат да ползват линейки. А другите сами да стигат до болницата - с такси например. А там вече медиците да преценят дали случаят е спешен или не. И ако не е моля плащайте си.

55

dada

преди 9 години

До кога някакви си фондации ще определят начина ни на живот!!!

54

От Полицията

преди 9 години

до анонимен 59Той не е убил жена си с брадва!Тя тъкмо се връщала от хола където напойла коня и му дала малко сено и се спънала на брадвата и без да иска паднала върху нея и си отсякла главата....Невинен е !

53

abreviatura

преди 9 години

v bg neandertalzi uzat neandertalzi kak da ziveiat ,POMIARSKA NAZIA DIVAZITE SI OSTAVAT DIVAZI ,DA POSRESHTNEM NOVIA AFGANISTANSLED VREME SHTE ZAPOZNAT DA SE RAZDAT *** KAKTO E I SEGA ,NO V PO GOLIAM MASHTABNISHTO NE MOZE DA SPASI VEEZE TAIA NAZIA ,NITO MOLITVI OT BEZBOZNI HORA ,NITO KLETVI,NITO ZERTVOPRINOSHENIA ,NISHTO

52

Анонимен

преди 9 години

Егати неандерталската логика. Мен пък ме обижда някакъв проточовек няколко хиляди години назад еволюционно да ми обяснява основите на цивилизацията.

51

Анонимен

преди 9 години

А като убивате жените си с брадва- хора ли сте, човеци ли сте, какво сте? Той жена си убил, та няма да посегне на екип за бърза помощ ли? Въобще имате ли нужда от такава.......

50

Анонимен

преди 9 години

Абе, той преди 70 години един чичко с едни мустачки знаеше как да се справи с проблема, ама...не му позволиха да си завърши започнатото.

49

Анонимен

преди 9 години

буахаха този само като му четеш изказванията и ти идва и жандармерията да им пратиш. Ако му се биело щял да излезе из махалата ... хахаха ами то така може пък да му се добие и лекар, че у маалата къде ще го намери. А пък как така си седиш и изведнъж ти се идва да биеш някого, бе просто така. Идеално, пък и това от 10 арестувани 7 били българи а 3-*** какви са, небългари ли, чшшш това не е ли расизъм бе ?

48

do 55

преди 9 години

При 15% роми и 85% българи, министъра спомена че от 220 посегателства над лекари, 170 са от ***, т.е. 75% от битите лекари. Демек *** престъпност по отношение на лекарите се получава непропорционално по-голяма и е доказателство за съществуващ проблем. Т.е. *** бият лекари 5 пъти повече от "нормалното" статистическо разпределение на популацията. На кой не му е ясно че има проблем с нечовеците???

47

Ico

преди 9 години

Съмнявам се даните на този да са точни и все пак. В България живеят 5% роми и 85% българи. Статистически е нормално да има повече престъпници бълари от колкото *** и все пак 3 от 10, прави 30% ромска престъпност?!?! Даже и по на ромската фондация сметките, сочат, че е по вероятно да си *** престъпник в тази държава от колкото българин ...