22

хляб

преди 9 години

До Анонимен 35Няма мафия, момче! Ползваш-плащаш. За хляба така ли се пазариш в магазина?

21

Анонимен

преди 9 години

ЧЕЗ е мафия, но българите сме велик народ и не се предаваме. Продължаваме напред.

20

бай Иван

преди 9 години

Изградете им метанова електроцентрала със суровина от битови отпадъци и фекалии.Суровина при тях бол.

19

BT

преди 9 години

Енергията и работата се мерят в kWh, а не в kW/h.

18

Никола Тесла

преди 9 години

Правителството веднага да закара десетки ебонитови пързалки в ромската махала, всички роми да бъдат обути във вълнени *** и да бъдат заставени да се пускат по пързалките отново и отново, до мига в който изгубените киловати не бъдат възвърнати! След това ромите следва да получат Крем "Здраве" за състоянието , наречено: "*** трит на неравна почва"!

17

Денислав

преди 9 години

Бат Сали добре работи, частното му енерго е с голям оборот, като награда даже в парламента го сложиха.Трябва повече хора да се вдигнат и *** като този, Пеевски, Местан, Бинев - в затвора, а не в парламента.

16

Анонимен

преди 9 години

Нее, не са откраднати от чез, а от хората. Тея кражби чез си ги е избил като загуби при пренос.

15

Лумпенщилцхен

преди 9 години

КРАЖБАТА е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!МВР, плащаме ви осигурителните вноски, ранните пенсии, над милиард всяка година, абе заплатите ви плащаме - земете свършете малко работа, бе!КОЛКО ПРЕСТЪПНИКА БЯХА АРЕСТУВАНИ?? НУЛА, НАЛИ?? Елате в София да биете студенти, мамка ви...

14

Анонимен

преди 9 години

Ромите отново показаха ,че са будно гражданско общество заслужаващо уважение

13

Петко Ганчев

преди 9 години

284 000 / 720 h - 394,44 Киловата на час : на 67 хванати ---по 5,88 Kw на всеки хванат абонат без да плаща на час ... Това 400 Киловата на час си е направо цял Трафопост ((( След 20 години ако въобще оцелеем като държава ще има етническа война ...

12

художника

преди 9 години

А бе тия, като са неграмотни, как знаят да се вържат нелегално? Или някой работник в ЧЕЗ ги връзва срещу ЕДНОКРАТНО възнаграждение. Ако ЧЕЗ дават ниски заплати, 100% някой работник си ги докарва отгоре по този начин.

11

Анонимен

преди 9 години

RADOST NASTAPI ZA NOVA GODINA--NARODNOTO SABRANIE E PRIELO ZAKON .TOZI KOITO NIAMA VAZMOGNOS DA PLASHTA SVOITE ZADALGENIA KAM DARGAVATA-NIAMA DA GI ZAPLASHTA.

10

a3

преди 9 години

Предлагам да им построят сграда с големината на мол в която да ги настанят безплатно и да им дадат безплатна храна и всичко от което имат нужда... и като се настанят мръсните сапуни вътре някои да врътне кранчето на газта и да стане сградата на газова камера и смятам че по този начин ще се реши проблема на Дупница също така и на другите градове

9

Анонимен

преди 9 години

56800 лева. Плащаме ги ние.

8

Анонимен

преди 9 години

KMETA PAUNOV MOGE LI SEGA DA ZAPLATI PO 10-20 LV.,ZA DA DEMONSTRIRAT PRED NARODNOTO SABRANIE NEGOVITE HORA.NIMA TOI NE E ZNAEL ZA TEZI KRAGBI?

7

Discovery

преди 9 години

А бе ей.. не можахте да разберете... хората НЕ крадът, те си берът!!!

6

непукист

преди 9 години

Това вярно ли е и до кога държавата ще си затваря очите .Всичко това се плаща от нас и ако бабите на село случайно закъснеят да си платят много бързо следват глоби и рязане на жици ,а при тези удобни гласоподаватели пълен пас ДО КОГА.

5

Анонимен

преди 9 години

Пуснете им 380 волта.Стават грешки. Нека съдят ЧЕЗ.

4

Анонимен

преди 9 години

Ех тоя БАТ САЛИ за нищо време им пусна ток....

3

Опс

преди 9 години

Доколкото ми е известно,за кражба на ток се завежда дело и се съставя огромен акт на провинилия се,а за второ наказание се влиза в затвора или за братята роми това не важи?Как ще намалеят злоупотребите като няма наказани,на *** ли се правите или сте такива?