190

Анонимен

преди 9 години

Ние още сме тук въпреки всичко и въпреки всички

189

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни насждали че без Русия ,не можим да просъществуваме--.Ние сме доста по стара нация от тях.Как ли пък не --да се пукним от яд.:-) :-) че нямаме тръба.А ние когато бяхме преди1300 години по тези земи -те каде бяха -а :-)

188

Анонимен

преди 9 години

Ние сме нация на 1300години-като сме оцелявали , без тръби и без. братска любов:-) Имайте национална гордост намхилядолетен народ

187

Анонимен

преди 9 години

se e redno rusnacite das vrtnat ukrinskia kran i da tuat do nego edin gileeem sreden prst

186

Трайчо Костов

преди 9 години

*** да се пукнат от яд, че БЪЛГАРИЯ ще бъде в ЕВРОПА а те ще си останат завинаги азия , неспособни да си изорат най голямата земя и да си произведат жито и храни.

185

ролон

преди 9 години

За какво да се пукаме от яд?Че няма да налеем едни 5 милиарда,ще ни ползват транзит без да плащат,няма да имаме право да ползваме тръбата и няма да получим обезщетение за това,срещу обещание за някакъв евентуално по-нисък газ,за който плащаме най-скъпо в Европа и "печалба" от 40 млн на година?Не,мерси!

184

Йуй

преди 9 години

До "I az tuk" : немили *** /не човеци/ ...помислете...ако е толкова добър този ''поток''...защо Иалия се отказа той да се случи ...? Преди 25 години послушно си седяхме на източния бряг...после вие ни метнахте на западния...и винаги се държите послушно...ЧЕРВЕНО зомбирани...ЗАЩО?!! ПОПИТАХТЕ ЛИ НАРОДА ДАЛИ ИСКА ВАШИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРЕВРАТ ?????????????

183

Pe6o

преди 9 години

С това си поведение политиците ни за сетен път се доказаха че или са некадърни,или служат на чужди интереси.Сега се сетиха че трябва да се строи южен поток,но след дъжд качулка.Никой не мисли за държавата,която се затрива, за народа ни и нашите деца.

182

Бай Григор

преди 9 години

Жал ми е за вас ! Американците изпълниха желанието на Ердоган - потока да минава през Турция ! Все пак Турция е най-важния съюзник в НАТО , далаверата ще е за тях ! А ние до 2050-а ще сме само като географско понятие .....

181

I az tuk

преди 9 години

Мили хора ...помислете...ако е толкова лош този ''поток''...защо Австрия се натиска той да се случи, или Унгария...?Преди 25 години послушно си седяхме на източния бряг...после се метнахме на западния...и винаги се държим послушно...като зомбирани...ЗАЩО?!!!

180

Анонимен

преди 9 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ-***.

179

Кой ?

преди 9 години

Кой ? Кой сега е най прецакан от всички ?Българиияя От много умни глави така ще е ....

178

Анонимен

преди 9 години

Само чакам веднъж завинаги да се потвърди, че наистина НЯМА ДА ИМА "ЮЖЕН ПОТОК", за да се ПУКНА ОТ РАДОСТ!!!!!!! :)))))

177

rustam

преди 9 години

Защо ли украйна се натиска само през нея да минава газа защо американците са против южен поток защо ес също не иска да минава през българия каква е изгодата от това? За мен отговора е на ес и щатите да имат колония българия както я имат от 1990г евро американска колония българия с евро ценностна система плюс амер.демокрация

176

Българин

преди 9 години

РУСКИ ***,ВИЕ СЕ ПУКАТЕ ОТ ЯД,ЧЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА ПРИНУДИТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОДЧИНИ НА ВАШИЯ ДИКТАТ! Сега трябва да се разгроми и вашата "пета колона" в България и тогава родината ни ще тръгне напред!

175

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 195Трудно ми е да разбера емоцията разменена между участниците, при условие, че едва ли някой от тях е пряко засегнат--------И на мен ми е трудно да разбера, защо се изказваш като не си пряко засегнат или облагодетелстван ... :)--------------------------------------------------Какво да се прави и аз не разбирам защо се изказваш, че не разбираш, след като лично не си в келепира или засегнатит, но знаеш как е, човещинка... :)Лек ден!

174

нямам думи

преди 9 години

До АнтикомунягаХей антикомуняга как може да си толкова зле. Наистина загубихме доста от този проект само празната ти глава нищо не проумява. А между другото да те попитам ходил ли си до Белене за да говориш, че няма нищо построено *** ????

173

Анонимен

преди 9 години

Революцията в България е неизбежна, срещу евроатлантическото ционистко неофашистко робство.

172

..

преди 9 години

Хаха, да пукнаха се от яд комисионерите - и Първанов, Станишев, Стойнев, Миков, Овчаров всичките отбор "енергетици"! Май само някои политици са убедени че ЮП е от полза за България, противно на всички специалисти на които това им е работата.Специалистите на държавна работа си траят, защото е ясно че трябва да изпълняват политиката на правителството, а външните не ги канят по телевизиите. И от всички изказвания досега, всеки цитира различни цифри за приходи, а няма нищо подписано!!

171

Анонимен

преди 9 години

Русия се опитва да ни извива ръцете.Тези имперски мераци да ги остави за историята.Да си търсят балъци другаде.