122

П.Петров

преди 9 години

Крайно време е да приключим с тоталната си енергийна зависимост от Русия и спирането на "Южен пАток"(отзад) е добър повод за това. Докато в Русия управлява олигархията на КГБ и КПСС друго освен енергиен рекет не може да очакваме оттам.Ако успеем да убедим и ЕС да финансират начинанието, като го играем жертва на отношенията ЕС-Русия още по-добре.

121

Веселяка

преди 9 години

До АнонименКакто виждаш това се случва защото американци и еврогейци са ни сложили каишка.

120

ни съ знай

преди 9 години

Драма сега може и да няма, но трагедията в бъдеще е много възможна.Особено ако се случи "авария" някъде в Украйна!

119

Веселяка

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАЩе ти стане ясно, но вече ще си на тясно.

118

XXL

преди 9 години

До Абе,Руский...Няма как да помните, защото от едро написаните Ви премъдрости си личи, че нямате мозък, съответно и памет

117

Веселяка

преди 9 години

Такива роотстъпници като теб не трябва да се раждат, затова в затвора та дано дано попаднеш на хора.

116

До Совата

преди 9 години

Не смятах да участвам в това обществено меренео, но последното изречение от коментара ви ("А ние пак ще купуваме руски газ но от Турция.") ме накара да се замисля върху следното:Да речем, че ще купуваме. Но за това упражнение, не трябва ли най-напред да има нещичко изградено и свързано? И то да е готово за експлоатация, а не да е като бъдеще възнамерително. Щото едни наши Оправници от години си чешат ръцете за комисионни, докато ние - дърлящите се в сайта, само все повече ще заборчаваме.

115

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До #$&Дали руснаците са ни братя или не... - препоръчвам ти книгата на големия български историк Янко Гочев - "Руската империя срещу България"... - книгата е написана само по архивни документи и и се основава изцяло на фактологията... - всичко това е в три тома с общи страници 1560... - ако отделиш малко време ще попаднеш на потресаващи и фрапиращи факти от нашата история...

114

Абе,Руский...

преди 9 години

...АЗ НЕ ПОМНЯ МЕНЕ ДА СИ МЕ ОСВОБОЖДАВАЛ ....ИЛИ ДА СЪМ ТИ БИЛ ТЕЛЕГРАМА ДА МЕ ОСВОБОЖДАВАШ....ХА,ХА,ХААААААААААВИНАГИ СЪМ БИЛ СВОБОДЕН , ДУРАКО...!ТАКЪВ СЪМ РОДЕН...И И ТАКЪВ ЩЕ УМРА !НЕ МИ СЕ ПРЕДЛАГАЙ ЗА БРАТ ИЛИ СЕСТРА ....КАТО КУ""""вите...!ИЗОБЩО НЕ ТЕ ИСКАМЕ...!!!!!!

113

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Предлагам 2-и декември за национален празник на България... - окончателното ни освобождение от Русия...

112

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До РусскийЕта правда... - въе никагда не бъйли наши братя... - Русия е проклятието на България... - слава Богу, че се откопчихме от вас...

111

Русский

преди 9 години

Смешно, что кто-то называет ещ болгар "братушками"! Как можно называть "братьями" народ, который предал память своих предков, который забыл кто их освободил от Османской империи и дал независимость! Как можно называть "братьями" народ, который воевал против русских в двух Мировых войнах!? Как можно называть "братьями" народ, который ради "хорошего словца" от Америки и Брюсселя отказался от такого проекта!? Не братья вы нам, болгары, и никогда не были ими!

110

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Оказа се, че всички договори и договорки са скрити и нищо не е ясно по отношение на цена на проекта, транзитни такси, дялово участие и др.... - както обикновено *** са ни третирали като техните сънародници от Чукотка...

109

ДРАМА НЯМА!!!

преди 9 години

Още зимата руснаците си изтеглиха авоарите от КТБ за Ю.Поток!!!!/..тя затова и фалира/КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА ЗА ДА СЕ ПЛЮНЧИТЕ ПО ФОРУМИТЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААКЪСНО ЖИВЕЕТЕ ,БЕ..ПОЛИТИЦИ УСРАНИ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108

сова

преди 9 години

Има, има драма. Путин пак постави в шах европейските чиновници. До сега те играеха с Русия за южен поток тука има гука нема, Но Путин им показа къде има.ЕС не ли се отърси от Америка, ще се разпадне. Сега се развързаха ръцете на хохлите да спират и пущат газа за Европа, ако не им се изпълняват исканията им.От цялата бъркотия най много се радват те.А ние пак ще купуваме руски газ но от Турция.

107

Анонимен

преди 9 години

Няма как най-бедната страна в Европа да спре един проект с големината на Южен Поток.

106

грубиян

преди 9 години

Това момченце има излъчването на Вигенин, много "мъжкарско". Кери дали го е погалил по бузата на изпроводяк?

105

Анонимен

преди 9 години

Льольо, а газта от връзките с Гърция откъде ще идва бе? От Турция. А Турция откъде ще си взима газта? От Русия. Кой можеше да прескочи Гърция и Турция и да получава газта без други държави по пътя? България.

104

Плагиат

преди 9 години

Путин спрял Южен поток,че ние го спряхме през лятото.Поне от нас нещо да научи.

103

АЗ ОБИЧАМ ТУРЦИЯ

преди 9 години

Не виждам какъв е проблема с "Южен поток"!След като Турция ще има газ--значи че и България ще има !ТУРЦИЯ Е НАШ СЪЮЗНИК В НАТО И ЕС.НИЕ И СЕГА ПЛАЩАМЕ --- НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В ЕВРОПА.КЪВ Е ПРОБЛЕМА??!!!!!