6

Анонимен

преди 9 години

Сталинка Георгиева (ЕК):- България е суверенна страна и сама взима решения!"Президента" на България:- ЕК трябва да е с водеща роля за "Южен поток!

5

Анонимен

преди 9 години

Не искам Южен Поток, не искам АЕЦ Белене, не искам нефтопровод Бургас-АлександрополисИскам родината ми да е европейска държава не само географски

4

непукист

преди 9 години

Този всъщност за какво ни е ?

3

Анонимен

преди 9 години

Роска, на ЕК й е през оная работа за България!ЕК си има Северен поток! А дано Путин им врътне кранчето, та да видим каква й е водещата роля на ЕК!

2

До 1

преди 9 години

Да, ек ще ти каже! Утре може даже *** от Долно Конаре да ти каже, ако ек-то нареди! Не виждаш ли че вече край, няма такава държава България? Има една територия, язък че е на 1300 години, на която са останали някакви аборигени, на които вече и *** и пульо може да и нарежда!Пълен отврат!Най-ме отвръщават политици,които учили-недоучили имат наглостта да се разпореждат със съдбите на милиони хора.Пълно държавническо падение. Дайте поне като укрите,да си вземем министри-чужденци,да не ме е яд!

1

Анонимен

преди 9 години

Абе на нас ЕК ли ще ни решава какво ще се случва?Ние глави на раменете си нямаме и трябва да обслужваме само нечии друг интерес.