60

АЗ

преди 9 години

Гледах ВИП Брадър сега гледам БИГ Брадър и мога да ви кажа, че това шоу не е направено за да прави извадка на населението, а плаща на някои "звезди" закъсали за пари. А щом плащат на тези "звезди" значи трябва да си играе с тях.. Ето пример с ВИП Брадър продуцентите видяха, че липсата на храна е основен довод за скандал и за това ги оставяха гладни и жадни и им даваха мисии не с цел да спечелят пари, а да загубят да намерят виновник за провала на мисията и всички да скочат на него...

59

Анонимен

преди 9 години

По принцип реалититата са за забрана, защото са гигантска манипулация.

58

БАЙЙЙ

преди 9 години

Биг брадър ще го пусна само ако ми е дясностоящ на кръстовище :D

57

Анонимен

преди 9 години

Събрали от кол и въже възможно най-деградиралите и пропаднали ***, скандалджии и тотално сбъркани личности, сложили начело завършен *** за водещ, няколко камери и им гледат сеира. Ако не прехвърчат искри, тогава брадъра създава скандал, ако няма скандал, тогава се излъчват само най-конфликтните или просташки ситуации, разбира се задължително придружени с лицемерно четене на морал от водещия... стига да не му забие аутокюто :)Това не е огледало на българина, а на продуцентите.

56

Анонимен

преди 9 години

Славков не е бохем и непукист, а алкохолик.

55

Анонимен

преди 9 години

Като гледам коментарите ..... почти не намирам разлика с предаването ... Не е луд тоя къде яде баницата..луд е тоя който си говори с нея . Аз не гледам телевизия от няколко години Ха ...

54

до умния 60

преди 9 години

Може би и Бобито Михайлов да изиграва сутрин и вечер по един от своите бързи култови кючеци?! Смени си името...

53

123

преди 9 години

Аз реалита не гледам, но заради тях спрях да гледам и други предавания! То не ни стигат самите простотии и простаци в реалити програмите, а ми и в предобедните блокове само за тях говорят. Затова спрях да гледам и сутрешните предавания на бтв и нова! Аман от простотии- няма ли толкова какво друго да дават, че все тях- в новините, в сутрешни предавания, и т.н.

52

Умния

преди 9 години

Така е, защото режисьорите на подбират правилните хора. В тези групи трябва да са хора като Христо Стоичков, Тити Папазов, Любослав Пенев, Лечков, Наско Сираков за да има по - голяма гледаемост. Отделно да се докаже нагледно, че макар и не особено образовани футболистите са патриоти , хуманисти, хора морални и етични. Ще има ефект върху младите спортисти.

51

Анонимен

преди 9 години

А дали не се притесни катето евро, че нещо..... ще се изпусне тошко?!Кой знае кви фи вършила тая мас.ия?!

50

Прав

преди 9 години

Не може да са представителна извадка на обществото, не се подавайте на тая гнусна лъжа. За да са представителна извадка трябва да са подбрани на случаен принцип за да отговарят на минималните критерий за представителност. Всички знаем, че принципа на подбор не е случаен - подбират се най-скандалните и странни човечета и ако не им се получават нещата ги провокират и черпят стабилно с алкохол. Биг брадър е едно отвратително шоу, целящо да предизвиква забавление, чрез най-долнопробни сценарии.

49

Анонимен

преди 9 години

Славков е същия *** като дядо си и баща си!

48

Snorky

преди 9 години

Напълно съм съгласен с авторът на статията. Това не са ВИП персони, а утайката на обществото. Държа децата си надалеч от това предаване, рекламиращо българската простотия...

47

diavolcheto

преди 9 години

"...Тодор Славков е бохем и непукист...".Не обиждайте бохемите! Да си бохем е нещо, което Тодор Славков не е. Разкрепостен, циничен, непукист...да! И нека не насочваме поглед мъм участниците в Брадърите: те са това, което са - и с положителното, и с отрицателното. Аз, лично, насочвам стрелите към създателите на подобна простащина. С това ли храните българина? И децата му? Ако това можете да сътворите - то Вие, всички, трябва да сте ВЪН от всякакви телевизии!

46

Анонимен

преди 9 години

sriite im loshata strana,che udariha danoto ,plichat prosti i bedni pianici- kvo da vi pravi chovek pokajete se kato moralni hora da ne stiga do tuka ama ne mojete ,,grajdani,,

45

Циганин

преди 9 години

аБЕ те ви занимават с ...... а Вие за какво занимавате умната и възпитана публика на Днес !? или това е платена статия -типа реклама !? Щото както е модно сега опорните Ви точки не се допират !)

44

Готин е

преди 9 години

О-о-ф-ф, абе за кви червени картони говорите?!Не виждате ли в каква държава съществуваме?!Тодор е готин - отдавна не се бях смял толкова...Тука не си ли оголвате злобата? Червен картон на злобата!

43

възмутен

преди 9 години

Аман от реалити и всякакви простоти.Очевидно телевизионерите не ги бива да си направят собствено предаване и се мъчат по всякакъв начин да запълнят телевизионно време.Като не ги бива поне да пускат някакви филми,а не да ме измъчват с тези *** и новини през 30 минути.Писна ми!

42

Янко

преди 9 години

От където е минал бащата,от там ще мине и синът.Катетето си е ,,КАТЕТО С КОТЕТО''

41

Анонимен

преди 9 години

да, трябва да се покаже червен картон, но на продуцентите, а и на подстрекателката Петя Буюклиева! Реалният провокатор на създалата се ситуация е само и единствено тя. А иначе е адски тъжно да се гледа деградацията на едно иначе интелигентно момче