375

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя , ако газта купена от Турция и Гърция се окаже по евтина , от колкото директно от Русия с посредници...нашите комунисти !

374

Българин

преди 9 години

Много интересен въпрос към руските ***...В България Русия искаше пълен монопол на тръбите и никой друг да няма достъп до тях! Как мислите , дали и със Турция ще искат същите условия за монопол ? Доколкото следя турската политика , това е просто немислимо! Така че не ми го хвалете този Демагог, дето вика ,че България му е виновна

373

Анонимен

преди 9 години

Много им се ще на американците, но това е поредния печеливщ ход на Путин. Жалко за нас. Просто ни прескачат благодарение на нашите национални предатели!

372

Анонимен

преди 9 години

Репортерите от тази медия явно списват статии за *** или...... смъркат яко трева

371

Анонимен

преди 9 години

Внимание родители, пробутват ни ваксина с неуточнено ниво на безопасност! повече инфо в мрежата

370

зико

преди 9 години

Защо толкова плюете Путин, след като южен поток пак ще иде в Европа но през Турция и Гърция. До сега проблема за нашия газ бяха хохлите сега ще са турците те ще ни пущат и спират газа. Но хитрото дете само си *** в шапката. Сега вече янките ще отровят земята българска за шистов газ.Дреме му на Путин от къде ще прекара южен поток. На ли ще го прекара. Щяхме да сме първи на кранчето, но сега *** ще палят и гасят.

369

бг

преди 9 години

До Оставка-оставка и за Мерцедес,който ми продаде скъпа кола.

368

нео

преди 9 години

Фaшaгите цвилят срещу Русия aмa проблемa им е че подценявaт целия свят a нaдценявaт себе си. Руснaците пaк ще си гледaт интересa и ще изнaсят същото количество гaз сaмо че през Турция, която отново покaзa среден пръст нa всички и си гледa и тя интересa. Големи игрaчи и търговци сa спор нямa. A нaшите плaзмодии сa ми толковa жaлки. Лутaт се между големите шaмaри и не могaт едно нормaлно решение дa вземaт. Нямaм и грaм респект към упрaвлявaщите. Зa мен те сa крaдци и предaтели.

367

Анонимен

преди 9 години

turzia shte mu iznasia gazta za evropa, a na vas iasno li vi e kakvo stava, ako putin zatvori krancheto? evropa neiska da e zavisima ot rusia i si e prava.

366

Анонимен

преди 9 години

На сърдитко Петко празна му торибицата. Такова е положението в момента с ***. Да си събира парцалките и към азия, там да си прави номерата. Тук в европа цирковето му не минават.

365

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам поражение за Путин. Виждам едан ЕВропа която е на колене.

364

Oставка

преди 9 години

Веднага всички да подават оставка. Става въпрос за Путин, Рогозин, Лавров, Мишкин, Зайцев и другите животновъди от Кремъл. Освен заплахи и изнудване друго не могат да правят.

363

тя

преди 9 години

Путин им "бърка" в алчните им "тикви"!

362

тя

преди 9 години

Много се кефат американците, че ЕС приви кротко главица пред техните интереси и застанаха срещу Русия.

361

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен529 Сега ядем попарата на Амириканският чепик. Едно време в попарата имаше и сирене и масълце и сладичко(а и въобще не знаеш как се прави попара) ,а сега за пиндоската, попара и хляб не се намира.

360

Бонго

преди 9 години

До Анонимен531 Изключителен феномен -приет е на 18 години и два дни за член на БКП.Другите чакаха да станат на 18 години и тогава подаваха документи.Изключителен феномен- днес най големият антикомунист. Нещо като Ангела Меркел. И ако неговата майка е еврейка ,както на Ангела , -това ефеноменално.

359

Анонимен

преди 9 години

Добре и Б-Я какво е виновна , че ЕС не ще ,,Южен поток,, та ни се таралежи г-н Путин

358

Анонимен

преди 9 години

Първият сигнал, че Русия сериозно е искала да възнагради България е намалението на цената на газта, което ни даде Русия. Но това никой не го отчита. Второ газопроводът е мащабен проект, който ще даде много работни места и много поръчки за бизнеса, ще доведе до по-евтин газ за Българиа и съживяване на химическата промишленост. Изгодите са много, но боядисаната в синьо тъпанарщина ще доведе България до катастрофа.

357

Щурчо

преди 9 години

Лошото не е че са спрели или строили тръбата. Лошото е че никой никога не направи сметка колко се печели и какво се дава. Само общи приказки. Даже в коментарите изплуват малко повече информации. Щом са общи приказки, значи е пазар на политика. Не разбрахте ли. Като ми слагате санкции - слагате санкции на себе си. Като не ми купувате газа, ще го купувате по скъпо чрез посредниците, от които пак ще прибирам печалбата си и прокарвам влиянието си. Де е Америка. Отвъд океана и отвъд вашия интерес

356

Анонимен

преди 9 години

До 525 ти какво иска6 пак да доиде Руснака и дани сложи теленъта ограда ли Е.. СИ ...... Сега сме поне свободни,кои кадето иска да отива.Боико е феномен и то демократичен.