16

Eddim

преди 9 години

Ами то всяка държава /без Куба и Северна Корея/ е прекрасно място за живеене на хора с пари. Тук и климатът е по-добър, а имотите далеч по-евтини. Нормално е руснаците да харесат България. А и езиковата бариера не е много голяма.

15

До Анонимен 5

преди 9 години

От заплатите е! Ти сравняваш минималните: в Русия на минимална са основно емигрантите пазачи по жилищни кооперации - дворники; докато в България маса народ на държавна надница или малки бизнеси са на минимални заплати. Чиновниците в Русия са доста добре платени.Сравнявай средния доход и тогава прави изводи! Така само изопачаваш фактите.

14

Анонимен

преди 9 години

13 вещицата чукни в гугъл и намери сайт беше нещо от сорта моя зарплата той е за обяви за работа к има много справочна и формация има и калйулатор за заплати по професии и браншове и те си има НКПД и КИД и там веьнага ти дават диаграма такова чудо като 1400 долара за работник или над 50000 рублк на месец ти пожешавам да намериш там имаше и зарплатата на Путин 39000 на ден официалната деОдисей 1

13

Ясенчо

преди 9 години

А после плюем Англичаните ,че не ни искали.Злобари долни сте.

12

Анонимен

преди 9 години

До До 15Мнение е едно, обиди и нареждания да си събират хората багажа е друго. Е*и се :)

11

До 15

преди 9 години

Явно не си разбрал, че тук мнение може да се остави без да има нужда някой да бъде "попитан", а че оставят мизерия след себе си, го знаят всички - цяла Европа пропищя от тях.

10

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 14 РАБОТНИК В ПРОИЗВОДСТВОТО СКЪПИ

9

Анонимен

преди 9 години

До ЕкстерминаторТебе пък кой те пита, ама пък що да не си кажеш глупостта :)

8

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАИ какво работи ? Шефче ?

7

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 8 МОГА ДА ТЕ ОПРОВЕРГАЯ. ТОВА ЛЯТО БЯХ НАПОЧИВКА НА МОРЕТО С РУСНАЦИ. ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ 60 Г. МЪЖ РАБОТИ В ЗАВОД И ЗАПЛАТАТА МУ Е 1500 ДОЛАРА. НЕ Е НИТО ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, НИТО ВОЕНЕН. ТАКА, ЧЕ АКО НЕ СИ ОСВЕДОМЕН ДОБРЕ НЕ ПИШЖИ ГЛУПОСТИ.

6

Мен

преди 9 години

Тук идват и купуват хора, от доста под средната класа, спечелили пари от нещо незаконно, бързо и лесно. Купуват си някоя кутийка 30-50 квадрата и започват да се държат като собственици на Черноморието. Имат големи изисквания и претенции, за всяко нещо се пазарят - виждал съм го в дори в "Пикадили", отказват да плащат за извършени услуги, ако не им направиш отстъпка или не им дадеш още нещо в добавка. Ставал съм свидетел на такава "средна класа" - която яде риба и пие бира в автобуса..

5

до от морето

преди 9 години

Те и гр. Тула уж правеха самовари , но като събирали в къщи крадените части все картечници се получавали . Така и с пенсионирания шлосер купил имот у нас , стига сте писали глупости , у нас шлосери не могат да си купят имот, че и в Ибиза и Лазурния бряг ?! Тия ги разправят за камуфлаж!

4

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАвоенните и държавните чиновници вземат големи заплати в Русия - да не говорим и за подкупите. Това е разликата с всяка цив. страна

3

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЯВНО ТИЯ ОТ СРЕДНАТА КЛАСА НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТА 170 ЕВРО КАТО В БЪЛГАРИЯ ЩОМ СА МОГЛИ ДА СИ КУПЯТ ЖИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ И ДА СИ ХАРЧАТ ПЕНСИИТЕ ТУК. БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ В СЛУЧАЯ.

2

от морето

преди 9 години

Че,те изкупиха цяла Европа не само в България,пък били бедни.Мойте съседи в Несебър са руснаци,дошли са след пенсионирането си.А големия им син е купил апартамент в Ибиза,малкият на Лазурния бряг.Дядото е работил шлосер,а бабата мед.сестра......не са олигарси,ама живеят добре-доста добре.

1

Анонимен

преди 9 години

Бягат от руския рай(х) на свобода в България.