115

ОРАКУЛ

преди 9 години

ЗНАЧИ ДОСТОЕН ЧОВЕК САМО ЧЕ ТАКЪВ Е ТОЗИ КОЙТО ГО ПРАВИ НЕ ЗАТОВА ЧЕ МУ Е НАКЪРНЕН ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС И СЕ КРИЕ ЗАД ПРИНЦИПИ Нека който го познава или хиените журналисти да попитат не е ли причината орязване на предаването му по СКАТ един път в седмицата а не както той настоява всеки ден Да каже и каква ще е разликата в заплащането и на колко мизерни парламентарни заплати се равнява възнаграждението по втората версия

114

неориентиран

преди 9 години

Вярна ли е дефиницията, че: "Партия е сдружение на хора обединени от общи идеи и цели." Моля за "да" с + или за "не" с -.

113

Анонимен

преди 9 години

Сичкото бойковистка патерица издава багажа - Яне, Бареков, Симо, Куневица. Сал едно ДПС им е сигурно.

112

Анонимен

преди 9 години

АТАКИСТИТЕ СЕГА ЛИКУВАТ ....ЗАЩОТО вЕЛИЗАР еНЧЕВ ПО-МУ ПРИЛЯГА ДА Е В аТАКА !

111

ЛУСТРАЦИЯ

преди 9 години

121 Точно ченгетата- доносници, агенти на москва продадоха България и не от вчера, или от онзи ден, ами от десетилетия я грабят и продават! Срам е, че има такива във властта, икономиката и финансите, ето това е срама!

110

Анонимен

преди 9 години

До Анонименнямам такова намерение да защитавам Велизар Енчев . такъв комунист като него дето четат морал а в тяхната история няма нищо морално ....хайде море Енчев и морал....

109

ФЕЛИКС

преди 9 години

БРАВО БРАВО ГОСПОДИН ЕНЧЕВ ЗНАМ ЧЕ ИМА ОЩЕ КАО ТЕБЕ ЧЕСТНИ И ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ В НФСБ КОИТО СИГУРНО В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ НАПУСНАТ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА РАЗБРАЛИ ЗА ПРЕДАТЕЛСВОТО НА РЬКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА ВИ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ И ТО СКОРО ВИЕ ЩЕ СТЕ ПЕЧЕЛИЛИТЕ СЕГА НЕ ГУБИТЕ НИЩО

108

Соц

преди 9 години

Мога да ви кажа кой ще е следващият - Слави Бинев и това ще е първата ПГ която ще се разпадне, не знам къде да се подпиша само.

107

********************

преди 9 години

Тези пак сега използват Патриотизма и Религиите за правене на Политика

106

Анонимен

преди 9 години

Некадърниците, мошениците, крадците и продажниците се съюзяват винаги срещу почтените и достойни хора!!!! Сега ако сме истински народ, ще защитим Велизар Енчев, защото е единственият, който не предаде интересите на България. Този човек не се уплаши и не се огъна пред обединената престъпна олигархия.

105

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе за какъв морал ми говориш бе в този човек ? изобщо комунист и морал .......

104

Анонимен

преди 9 години

116 Да кажеш, че напускането на едно ченге е АКТ.., е същото да му добавиш и подразбирането в смисъл ПОЛОВ мухахахаха

103

ОРАКУЛ

преди 9 години

ДО 103 КАКВА ПАРТИЯ ДА СИ НАПРАВИ ТОЙ СИ ИМА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ ДРЪНКАТ ТЕНЖЕРИ ПОРЕД ИНСТИТУЦИИТЕ АМА НАЛИ Е ПРИНЦИПЕН НЕ ИМ Е МАЖОРИТАРЕН КАНДИДАТ А ПРЕДПОЧЕТЕ ЛИСТАТА НА НФСБ

102

Анонимен

преди 9 години

Само, че Каракачанката май вече се е спазарила, очаквайте сина конкуренция от "казионното" ВМРО! А Валери Симеонов е еднодневка, мокра кърпичка! Латекса е на светлинни години по - напред!

101

Анонимен

преди 9 години

АКТ НА ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ !

100

Велизар-достоен чове

преди 9 години

Достойна постъпка на достоен човек, който не е забравил какво са обещавали и говорили преди изборите на хората, за разлика от другите от ПФ, които се оказаха плазмодии и патерица на Герб и Борисов. Не, че не беше ясно преди изборите- Валери Симеонов многократно е заявявал,че Герб трябва да направи правителство и в ТВ СКАТ имаше предаване на оня сополивия Теодор Ангелов, който всеки ден се подмокряше от преклонение пред Б. Борисов и всеки ден повтаряше: "Няма човек, който не харесва Б.Борисов".

99

Анонимен

преди 9 години

Защо ли достойните хора са винаги оплювани в нашата предателска държава?.. Заради тесни партийни /парични/ интереси тук има едни пишещи без да мислят..

98

ЮДА

преди 9 години

ЗАЩО НЕ ИЗЧАКА 06 12 НА КОНФЕРЕНЦИЯТА НА НФСБ ДА ВИДИШ КАКВО Е МНЕНИЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ- ВСИЧКИ АГЕНТИ НА ДС СТЕ ЕДНАКВИ ЛЪЖЛИВИ *** БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ В КАКВА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА СТЕ

97

Анонимен

преди 9 години

***, казва се военнослужЕщ, но на военнослужащите неграмотността е привилегия.

96

Анонимен

преди 9 години

Следващия в редицата след Жоржи Ганчев.Трябвало е явно да се появи на светло по-рано,но защо толкова са го забавили си знаят само кукловодите.