146

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛСамо дето не живеят по-добре. В русия средната заплата е по- от малтийската а продължителността на живота е 15 години по ниска от тази в Европа. И има 9 пъти повече убийства от в САЩ. По времето на Елцин бяха зле защото СССР туку що беше фалирал и нямаха икономика. За съжаление и сега нямат. 90% БВП в Русия е от износ на петрол. Основно за Европа. Като цените на петрола са високи щракат с пръсти като паднат пада и рублата и в магазина няма захар. Демокрацията винаги ще е по-ефективн

145

!!!!!!!!

преди 9 години

По-добре Путин или Чавес от колкото щатите с барачето .

144

Анонимен

преди 9 години

"Не успее ли реформаторското усилие, пътят е "Путин" или "Чавес"..."! И с какво, нещастно наркоманче, тези режими се отличават от едноличното "управление" на Борисов и компания? Какво иоскате. нещастници? Майдан ли ще ни спретнете или Пролет? А вие с усилията си внимавайте колко и как ше се наакате, защото народът ще ви почисти жълтичкото с тояга! Главната Мутра спря да ни плаши, колко е страшно без НЕГО, сега почнаха скачащите ***, именуващи се "протестъри" да лаят! Не ни е страх, негодници

143

Анонимен

преди 9 години

До кога ще ни занимавате с тия мошенници реформатори?

142

ПЕРО

преди 9 години

ЗНАЧИ ,АКО НЕ УСПЕЕ ЛИКВИДАТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА СДС СЛЕД 1989 Г. , НИ ЧАКА ФАШИЗЪМ ДО ДУПКА ! ТАКА ЛИ Е ,ГОСПОДИН МОСКОВ / ЕДИН ОТ ФАШИЗОИДНИТЕ МИНИСТРИ НА БОКО ТИКВАТА !

141

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Момчета и момичета, проблемът е в понятието "свобода"! Истината е, че повечето хора разбират свободата като свобода "от" - свобода от отговорност и от вземане на решения и от закони и т.н. Затова Путин и Чавес са успешни! При тях никой не иска свобода, но масата хора живее в пъти по-добре, отколкото е живяла при "свободата" на елцин или свободата на Венецуела преди Чавес. Няма нищо лошо в Чавес или Путин! Те и затова са лидери, за да живеят народите им по-добре. Останалото е "отворено общество"

140

Анонимен

преди 9 години

пътят е само един - терминал 2 на летището.

139

Анонимен

преди 9 години

До АнгелДемокрацията е виновна за всичко:)Да си идва пак тоталитаризма та хората на путин да могат да си карат яхтите на спокойствие

138

Анонимен

преди 9 години

Очаквам нашите мекерета да кажат "ми кво лошо":)

137

Анонимен

преди 9 години

Москов, не съм очаквал какъв клоун си. Говориш неадекватно като надрусан, бръщолевиш страшни глупости и предполагам,че Тиквата те сложи на министерския стол, само за да има в кабинета по-голям *** от него.

136

Анонимен

преди 9 години

И двата пътя са по-добри от сегашния !

135

Анонимен

преди 9 години

Тоя юнак, колкото и да се кокори и прави на" умен" ,трябва едно нещо да разбере-не става нов бърдак със стари и бивши тренички!!!

134

Киро

преди 9 години

Този министър с интересната фамилия - Москов ме разсмива. Нима си представя, че реформаторите могат да се мерят с Путин??? Май много е объркан, след като папагалски повтаря негативизми за Путин или който и да било. реформаторското усилие не може да успее, защото няма обективен поглед, а единствено качеството слатачество.

133

Анонимен

преди 9 години

- Тате, водка започна на поскъва. Нали сега ти ще бъдеш по-малко да пиеш?- Не, сине, ти си ще бъдеш по-малко да ядеш.

132

л

преди 9 години

До АнонименЩо мислиш, че САЩ дойдоха и ни закриха заводите???Крадливите бивши комунисти като решиха да стават капиталисти и ги разграбиха. Стига сме се оправдавали я с Русия я със САЩ.

131

oценяване

преди 9 години

Плакатите на путин се котират с ново дързновение от ***, е кое е "доброто" на русия и как САЩ ни "унищожил" "соц. стопанството"??? Какъв беше "стандарта" в НРБ, това спомняте ли си го? И каква беше "независимостта" на България от Русия (ссср) тогава помните ли? Какви бяха "изборите" помните ли? Кои бяха тарикатите помните ли, НЕ СА ЛИ СЪЩИТЕ (или нследниците им) сега? Грешка- демокрация със старите мутри няма как да се случи, кофти!

130

Анонимен

преди 9 години

Дано тоя льохман да е прав.Ясно е,че това"реформаторско"правителство е пълен провал,а няма нищо по-хубаво от това да ни управлява най-великият политик в момента в света,какъвто несъмнено е Владимир Путин.

129

ЛУСТРАЦИЯ

преди 9 години

до 174 Ти явно си глупав, ми всеки който е бил ченгесар подлежи на ЛУСТРАЦИЯ естествено!

128

Анонимен

преди 9 години

ХОРА,разберете че ако Русия си гледа интереса, то интереса на САЩ е В ПЪТИ повече в ущърб на България!Как може да унищожиш под US УКАЗАНИЯ СОБСТВЕНИТЕ СИ наука, стопанство, земеделие ,армия образование, предприятия и да твърдиш ,че САЩ ти мислят ПО добро от Русия!Бай ви Тошо беше казал ,че видите ли :Сега сте недоволни от Русия...Почакайте да видите САЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!В сметкиТЕ на САЩ ние сме ВАСАЛНА държава на Турция!И нито един ранобуден студент не може да ме убеди в друго.....

127

Анонимен

преди 9 години

До ЛУСТРАЦИЯА ще лустрира ме ли Костов ? Ще лустрираме ли братя Инджеви ? И так нататък