27

тайгата

преди 9 години

Каквото и да си пишете .Нещата са ясни.Всички сте прости и живеете просто в проста страна

26

Законът:

преди 9 години

Добре, че в България не глобяват и бавните шофьори. Според чл.15 (ал.2) от Закона за движение по пътищата: водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80 km/h; Добре, че вече няма лента за изпреварване в градовете.

25

Анонимен

преди 9 години

ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ В ТЕЗИ ДВЕ СТРАНИ СЪМ УСТАНОВИЛ ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ СПИРА ЗА ПРОВЕРКА. ПОСТОЯННО ПЪТУВАМ В ТЕЗИ СТРАНИ И СЪМ СЕ ЧУДЕЛ КОЛКО СТРИКТНО ШОФЬОРИТЕ ИМ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИ. НИКОЙ НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО ГОЛЯМ ТАРИКАТ ОТКОЛКОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ. ЕДИН ПОЗНАТ ГО СПРЯХА ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛНИКА И СЕ ОПИТА ДА ПОДКУПИ ПОЛИЦАЯ НО УДАРИ НА КАМЪК. ВЗЕХА МУ КНИЖКАТА ЗА 3 МЕСЕЦА И ЕДИН МЕСЕЦ В ЗАТВОРА. ТАКОВА ЧУДО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ПОЛИЦАИТЕ НЕ ВЗЕХА 100 ЕВРО ПОДКУП.

24

пътуващ

преди 9 години

Колеги, как е положението през Румъния, щото между Унгария и Сърбия по празниците ми се плаче, докато премина!?

23

edva li

преди 9 години

I te kato nas sa silni na zakoni na hartia no na patia PARATA igrae.. ! Vapros na mantalitet - BALKANSKI!!! Inache se iznasiaite kolkoto moje po rano che v sofia e ad ot bokluci na patia!

22

Анонимен

преди 9 години

В Джигистан пък е рай за джигитите. Можеш да си караш както си искаш, да убиваш по пътищата и да си сигурен ,че полицията няма право да те спира . Слава на самоубиващият се Джигистан.

21

Анонимен

преди 9 години

Ако се приложат подобни санкции и в България , има опасност икономиката ни да спре да работи и катаджиите да почнат да напускат системата поради липса на свежи пари :)

20

CDRom

преди 9 години

Защо все в чужбина плащане глоби и се държим нормално по пътищата?Тук си връщаме простотията ли?

19

Анонимен

преди 9 години

Я милиционерската клика, как плаши... С две думи, "ше ревете вий, за рушфетите"

18

набюдател

преди 9 години

До тайгататоя е от тия където са в корекционната схема и страда от параноя.Ходи на лекар и се прегледай сега лудите ги пускат споко

17

Анонимен

преди 9 години

Баси , това ако стане и в нашата държавица ,ще го търсим катаджията със свещ - всички сме изгорели ......

16

Американ

преди 9 години

А освен глобите и поандиза, трябва и по едно е...е сокато се научите как да карате като хората.

15

мравка

преди 9 години

Да,така е. Но ти в живота си се движиш в лявата лента.

14

Анонимен

преди 9 години

Що трябваше да прочета половината статия за да ми стане ясно, че в Гърция все още не вкарват в затвора за нарушаване правилника за движение, а? Стана ми интересно заглавието тъй като до оня ден живях в Гърция и не съм чувал някой да е вкаран в панделата за нарушение на пътя.

13

набюдател

преди 9 години

високите цени на глобите и ниския доход създават корупцията !!!

12

Валери

преди 9 години

Нашите в Гърция са съвсем кротки, всеки си спазва правилника и не се прави на тарикат. Само тук си правят каквото си искат защото няма никакъв контрол и коже да им се размине. А навън при нарушение глобата е неизбежна. У нас не са виновни шофьорите а контролните органи които глобяват избирателно една малка част за всякакви глупости а останалите не ги закачат. Най големите *** на пътя не са глобявани нито веднъж и се чустват недосегаеми.

11

Анонимен

преди 9 години

Българина в България е ларж и бабаит на пътя. Всичко е позволено и всеки кара както иска защото знае, че в повечето случай е ненаказан! Затова умират толкова хора! А като отидат в друга държава дори най-големите *** със скъпите коли карат като по учебник и се влачат! Да го направят и тук така, минаваш на червено??? Ооо, 500лв. Караш със 100 в града? Айде 1000лв!

10

Анонимен

преди 9 години

До Петровабе Петров, техните глоби да са само за българи

9

Анонимен

преди 9 години

демек, стойте си в бг по празниците и се трепайте на воля!

8

Къркорий

преди 9 години

Повече камери, по-малко фуражки по пътищата. Малки глоби за първо нарушение, човешко е, но когато започнат да конфискуват коли за системни нарушения, тарикатите ще кротнат. Колкото и да си баровец, боли да ти вземат колата. Има начин, няма воля!