23

Маркс

преди 9 години

За да има двадесет престрашили се свидетели, смятам, че тия са призовавали открито за Джихат и, че Писанчев е действал много адекватно и своевременно.Дааааанс!

22

1

преди 9 години

Тези за пари ще приемат вярата и на Джаба Хатянина и ще се маскират като него!Ако всички са като тях, човечеството няма да погресира никога!Нека си вярват в който господ си искат, но да си мислиш,че като се самовзрвиш и избиеш невинни хора отиват в рая ,това е пълна простотия ,ако беше така техните водачи щяха да са първи на опашката!

21

Pilot

преди 9 години

На фона на тази ненормалници Боко тури такъв начело на армията . *** мутра продажна !!!

20

istinata

преди 9 години

Nemoje da se zashtitava niakoi samo shto e ot nashte.cska,komunist,sedesar ot nashto selo ili mislmanin.propoviadval li e? Da ili ne ako da v pandelata.tolkova e prosto

19

МВР-Пикчърс

преди 9 години

Мнооого интегрирани и изучени тез щом и Харабски знаят!Бравос на дуалната министъро на образоваието от дуалната система на БСП.А се спотайват ,че не можели да пишат,а?Аз мислех,че само милиционерето от ДС знаят кво пише на тениските.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонименми едно време първи евангелисти пак бяха от ромските квартали.Пълен смях.Ония книжки някой прочете ли ги които са с арабски иероглифи.

17

Анонимен

преди 9 години

Интересно, все още има хора, които си мислят, че религията не е политика. Тя е не само политика, но и много *** политика, основана на Идеология... В 21 век! Безумието е тотално!

16

ХХХ

преди 9 години

Е няма как да си крива душата ...понякога липсва бай Тошо !

15

Анонимен

преди 9 години

С изнудване няма да стане! Двадесети пет години с изнудване за "етническия мир" ни се качиха на главите! Ако непрекъснато отстъпваме, ще се окаже, че са ни завладяли по най елементарен начин!

14

мда

преди 9 години

"То е за организиране на престъпна група за ПРОПОВЯДВАНЕ на антидемократична ИДЕОЛОГИЯ и за ПРОПАГАНДИРАНЕ и ВЪЗХВАЛЯВАНЕ на война."...Ако не беше толкова ужасно, си е направо смешно. Знаем ли какво правим въобще, знаем ли къде отиваме?

13

Анонимен

преди 9 години

Ше се оправите бе .особенно като почнат да ви залагат бомби под влаковете и метрото заранПарен --каша духаПомните ли Испания ?

12

Анонимен

преди 9 години

Стига са ни правили на *** и са се крили зад религията! Това е политика, и то от най гадната! Колкото интегрирахме ромите, толкова се интегрират и мюсюлманите, дето наводниха Европа. Ако процеса не спре, Европа ще бъде просто името на един континент! И да не ни успиват, правят се на умрели лисици! Имаме пет века исторически опит и който го отрича и подценява, ще повтори историческото ни минало отново!

11

Анонимен

преди 9 години

Може и да сте прави .Една гаражданска война ше оправи напълно Българиясамо не знам кой ше оцелее в такава касапница защото ,покрай сухото --гори и суровото

10

Анонимен

преди 9 години

те не съм сигурен дали ще си земат бурките за да се махат , ама може и ние да заминеме за СибирЯсно е кой бъзика мусулманите в България и ДАНСинга

9

Анонимен

преди 9 години

ислямска държава на курорт в Белене

8

Анонимен

преди 9 години

една етническа война ще оправи България завинагиТъкмо ще се изчисти страната от комунисти и левичари

7

Анонимен

преди 9 години

Kato iskashe da koli Hora-sega da si poluchi zaslujenoto.A isliama stana zaradi takiva kato satanizma-religia na zlozo kravta i tamninata.Za takiva niama milost.

6

Анонимен

преди 9 години

А тия дето призовават за война с нашите етнически братя мусулмани --те НЕ СА ЛИ ЗА ЗАТВОРА???НОВО КОСОВО ЛИ ИСКАТЕ ,БЕ...??!!ЩОМ ГО ТЪРСИТЕ --ШЕ ГО НАМЕРИТЕ !)!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам затвор и бой с пръчки на голо четейки корана.

4

Поли

преди 9 години

Заслужават смъртни присъди!!!