9

Българе

преди 9 години

А защо ги изключи, като закона им дава това право? И защо чак сега!?Отговора е ***, ГЕРБ след загубената подкрепа за Кабинета Тиква 2 на ПФ и ВМРО, се нуждаят точно от 2-*** депутати да закърпят работата!ДПС даде 2-*** депутати на ГЕРБ!Честито!

8

Анонимен

преди 9 години

Движението за права и свободи показва отново своя противоконституционен и недемократичен характер!

7

Анонимен

преди 9 години

"хубава работа" АМА........

6

?!?

преди 9 години

Не знаех, че в ДПС стоят джентълменски договорки противоречащи на закона. Абсурдното е, че те си гласуваха тоя закон. Явно това е истинкото лице на ДПС към законите! А отношението им към изгонените е показателно, който не е с нас го унищожаваме.

5

край

преди 9 години

ДПС е в опозиция - вервайте ми. Доган ще връща хонорара и го разследват за обрачи от фирми. Пеевски е бил привикван и ще му се повдига обвинение за това че е мултимилинор пък в декларацита има само опел. омега. Това правителство е на принципа ПАРТИИТЕ СРЕЩУ НАРОДА друга опозиция няма. АКО ИМА НАРОД зимата няма да ги има партиите.

4

изнервен

преди 9 години

Е-e, доживяхме и ДПС да почне да се цепи в парламента. Май се прокрадва някакъв шанс да настъпи промяна в България.

3

Анонимен

преди 9 години

Тъй тъй! Когато си във власта и има лапане за всички партията е единна. Когато партията не е във властта и няма лапане почват ежби и разцепление.И това важи за всички патии не само в случая за ДПС. Едни ги отлюспваха, други ги купуваха но принципа е един. Няма лапане няма единство. Честто на печелившите. " Независимите" от ДПС ще престанат на ГЕРБ. Там ще ги употребят и ще им бият шута.

2

Джедай Мастър

преди 9 години

Хахаха, а после Местан да разправя как ДПС е "демократична", "евроатлантическа" и т.н. партия.

1

--

преди 9 години

Така съвсем официално, ДПС дава двама депутати за каузата ГЕРБ. И сега хем ДПС неофициално ще подкрепят Б.Б., хем официално ще са против, и никой нищо не може да им каже.