50

турчин

преди 9 години

Търпението на турчина от 135 години е пословично.Ние още през 1991 година казахме на Ахмед "Да дръпнем браздата, да направим размяна на населението, да въведем турския модел на обучение по нашите земи,да възродим нашата култура, да създадем развити земеделски и животновъдски комплекси подкрепени с модерни консервени фабрики, да развием леката промишленост,да водим преговори с другите Турски държави по света и да си живеем нашия си живот-остави ги тези кръвожадни лянтяи" ама той "НЕ" та пак "Не"

49

Анонимен

преди 9 години

Той Боко беше обещал 12 Зам.Министри Мюсюлмани. Опита се да назначи един и той беше посрещнат "на нож".Аз предлагам друго:1. Турците да се оттеглят от политическия, икономически , културен и социален живот на Република България. Като си направят свои фондове а това което произвеждат да го продават свободно където си искат. Да си имат свой парламент,полиция, войска, културен живот и т.н.Да опитаме така около 20-тина години да видим кой ще е гол,бос и гладен и кой ще върви напред.Чешете се на..

48

читател

преди 9 години

Поредното партийно ***. Издигнато от ДПС, с фалшива диплома , на 24г. заема висок пост, и от там се тръгва все по-нависоко.Измислени звания,публикации неизвестно къде, никога не е бил доцент, съчинени дипломи. Никаква квалификация - поредното делянче във властта.Търпимостта на българина е безгранична.Робско съзнание.

47

Въпрос

преди 9 години

Не казвам, че е агент или не е на Турция.Но трябвали да си ходил в съответната страна, за да си вербуван за нейн агент?Не е ли по-логично и по-небиещо на очи да те вербуват на местна почва!!!

46

********************

преди 9 години

Тодор Живковщината просто породължава по нов Модел

45

Анонимен

преди 9 години

За имената мога да кажа само едно , българина не се е интегрирал още тоест сме 30 назад

44

Анонимен

преди 9 години

Вместо да работат се занимават с глупости както и преди , нищо ново в Политиката

43

няма

преди 9 години

Започвам да си мисля че ако няма български турци в България няма да има и политика и Политици , няма да има Държава вероятно

42

Непознат

преди 9 години

Идва Коледа

41

slan

преди 9 години

До Анонимен"Абе къде бяха тия "патриоти" когато Соломон беше министър?"Немската преса май-беше първата, която пишеше за Соломон Паси, бившият външен министър на България, продавал тайни данни на Израел. Все още, след 70 годин, Германия, въпреки опита си пред света да си полира външният си вид, си остава една анстисемистка държава. И това за съжаление засяга *аните в България като семити, не ги искат на немска територия. Българите и турците не сме семити според немците.

40

Анонимен

преди 9 години

Исмаилов и *** , ще посрещнат парада на американската армия на жълтите павета.Министърът на отбраната, няма да присъства, щото е зает да воюва срещу Русия.Златанов е невинен, Цецко ще оглави комисията за СРС-та към парламента..........На фона на тая идилия, как да не дръпнеш един "бирз кредит" от 12,7 милиарда......

39

Анонимен

преди 9 години

Абе къде бяха тия "патриоти" когато Соломон беше министър?

38

slan

преди 9 години

Не познавам Ердоган и Давутоглу, нямам нищо общоМакар името да му е турско, мисля че казва истината. И аз съм българин, но с Сергей Станишев не искам да имам познанство, подбирам си познатите и приятелите.С тоя Измаил стана голям театър в България. Един заместник-министър, или нещо се съм лошо информиран?

37

Анонимен

преди 9 години

Проблема на нас българите е, че се вземаме на много сериозно.. пък сме деветата дупка на кавала. Ако преборим този наш манталитет и след 25 години вземе, че държавата ни се оправи.

36

д1

преди 9 години

Ми той и да работи за чужди служби, шансовете са, че нищо ново не може да им каже. Тайни на НАТО ли ще издава на турците? Е те си ги знаят. Всичко опира до качеството на работата. А при него и при целия сектор "Армия" такова много-много няма. Войни не водим кажи-речи, изцяло фокусът на това министерство трябва да е да помага на гражданите. Поне аз не го виждам да става.

35

Анонимен

преди 9 години

тъй, тъй...исмаилов, друже..не името ти е проблема, а миналото - беше назначаван от дпс, както и сегашната ти партия - бившите шефове на дпс..пф протестират и срещу новия областен на софия, който е етнически българин, а дума не са казали за вежди рашидов и останалите турци в министерствата. нали? и хората преди протестираха срещу пеевски? не се опитвайте да изкарате нещо етническо, след като не е - вижте си миналото, не може да го скриете.

34

бг

преди 9 години

До Попа с картечницатаХах, румънците избраха един немец за техен президент, а у нас чудо голямо, че турчин станал зам. военен министър. А ако го бяха назначили за български премиер представям си какъв вой щяха да вдигнат нашите "националисти" и патриотари. Еми нали трябва си вадят хляба по някъв начин. Карат ни да мразим турците. Без никаква основателна причина.

33

Шоп

преди 9 години

Изчистиха ли държавните учреждения от полуруснаци с майки-рускини, които вечер тайно целуват портрета на Путин преди лягане??!?!?!? Та се хванахте за човек, роден и получил образование в Република България!

32

Колко е жалък :)

преди 9 години

И как точно на 24 години стана зам. председател на Държавната комисия по сигурността на информацията ? Дали не му е помогнал Доган Бей? Много ми прилича на един друг "млад и успял човек" - другаря Пеевски от ДПС. Как успяват толкова млади тези гении???????

31

Шоп

преди 9 години

Питам защо един полуруснак със ИЗЯВЕНО СЪВЕТСКО САМОСЪЗНАНИЕ като Сергей Дмитриевич може да бъде ПРЕМИЕР на България, макар че не е роден тук, няма българско гражданство, няма трудов стаж и е доказал, че обича повече Съветския съюз и неговата армоя??!?!?