73

Анонимен

преди 9 години

Това ако не е геноцид и фашизъм, здраве му кажи.Алоууууууу, демокрастите, толерастите, Путин ли пак е виновен? Мен ако ме питате, отдавна трябваше да е присъединил и Източна Украйна като Крим.Укрите избиха една камара народ, над 1 млн. бежанци, сега се опитват да уморят останалите от глад, но прогандата на ФАЩ ревеПутин е лош, лош, ние сме добрите! и му пригласят разни боклучави *** като Асан *** и Дайнов чумата.

72

Анонимен

преди 9 години

Разрушиха им къщите, спряха им водата и храната, сега и парите. Русия трябва да присаедини и източна Украйна, незнам защо го мислят толкова, останалите да берат зарзавата в Испания и девойките на плацата в Хановер това е Украинското бъдеще.

71

до 130 демократ

преди 9 години

Добро утро. Аз съм вашият нов лекуващ лекар. От днес ще вземате двойна доза хапчета, резултатът от до сегашното ви лечение е отрицателен и състоянието ви се влошава.

70

Joro

преди 9 години

gadni rusnaci.pone *** e vodil otkrita voina,a Putin se pravi na palqcho.

69

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е Украйна да се раздели със сепаратистките територии и да продължи напред.И без това всичко читаво се е изнесло отдавна оттам,останали са само пенсии и лумпенпролетариата.Да струпва цялата си армия Порошенко по границата на двете територии и това е!Пък терористите да се оправят както могат!То се видя че Путин много-много не ги иска в Русия.То и са какво ли му са-въглища си имат руснаците колко щеш.Прилъга ги *** че ще е ги вземе като Крим и те глупаците му повярваха!Ххахахахахах!

68

Айде де

преди 9 години

Кой прав сега? Правителството право, защото не може да финансира някой, който иска да се отделя от страната! Населението и то право, защото те си работят за държавата и си искат парите и обслужването! Друг е въпроса, ако населението там подкрепя сепаратистите, а в същото време иска пари от Киев! Тогава да си търсят пари от водачите или от Русия!Елементарно!

67

демократ до 128

преди 9 години

Аз се чудя ние защо още плащаме пенсии(и то тавана) на нашите пенсионери-агенти на дс-кгб?Нашите родители взимат 200лв пенсия че им градиха руския социализъм (който същите окрадоха) и за награда им плащаме пенсии за предателство към Родина и сънародници.И защо ДАНС спи за разпространяването на радикален руски тероризъм и уронване на демократичните устой на държавата? Ами като чета коментарите само тук има кандидати за цял затвор.

66

щщд

преди 9 години

Да заминават пенсионери и инвалиди в Русия!Нали не искат да са част от Украйна,нали са руснаци,да ходят при Путин!Нека той да им плаща пенсии и соц,помощи!Как да стане-хем не искаш да си украинец,хем Украйна да ти плаща.ПРавилен ход на Порошенко-кои иска пари,да минава границата!Да разберат от Донбас какъв си го начукаха като допуснаха руските "зелени човечета" на територията си!А другите области пълни с руснаци да видят кво ги очаква ако тръгнат да се делят от Украйна.

65

Анонимен

преди 9 години

ами нали блятьа гласува за отделяне от Украйна какви пари какви 5 лв.бе...

64

Щерев

преди 9 години

..................продължение 125...........руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли и 87 копейки

63

Щерев

преди 9 години

Москва иска да издържа украйна руските окупаторски войски по подобие на България преди 100г. КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати:

62

Щерев

преди 9 години

Идва време когато Украйна ще праща хуманитарна помощ на гладните московчани..ха..ха Нефта е без пари..ха..ха и рублата е на дъното..ха..ха

61

#$&

преди 9 години

Какво са виновни старците и социално слабите, които на практика с този ход се обричат на глад? От безсилие и гад решили да отмъщават на най-уязвимите.. Егати ***!

60

Анонимен

преди 9 години

тези две републики , вече не са част от украйна

59

финансист

преди 9 години

Хайде другарю Путин действай , че работата отива на зле . Тази грандоманщина ще я плаща обикновения руснак . Няма как Путин да се бори с ЕС и САЩ , просто е обречен . Тази финансова система е градена от над 200 години и каквото и да ни се иска няма начин Русия да издържи . Чак като 100 рубли стане 1 долар на Путин ще му светне , ама вече ще е късно .

58

междунар. журналист

преди 9 години

Донецк и Луканск проведоха избори и казаха , че са самостоятелни Републики. От какъв зор Украйна трябва да се грижи за тях. Имат си президенти нека се оправят. Ако не могат да се махат от там и тогава Порошенко ще си се оправя . Едно е да искаш , друго е да можеш , а трето и четвърто е да го направиш .

57

Пишонка

преди 9 години

Сега остава само един референдум да проведат

56

до 113

преди 9 години

Даже късно им спря парите...Нали Путин се кълнеше че няма да остави руснаците?...Ха-ха-ха. Нека всички останали руснаци да видят какво ги чака. *** се интересува единствено от парите и някой да му казва всеки ден---ти си най-големият малък човек на света.

55

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Е , в която и държава да работиш получаваш пенсия !Да преминат към Русия , щом няма да имат пенсии ! Този удър , няма да има ефекта ефекта, който очаква Порошенко ! ЕС няма ли да го критикува за пенсиите ??

54

цирк, цирк

преди 9 години

Хайде сега *** кабаев да ги храни - нали искаха независимост...