14

Браво!

преди 9 години

Всички български момунисти в Северна Корея - там им е мястото

13

Анонимен

преди 9 години

Южна Корея е вече на светлинни години пред Северна Корея...Да, но назад. Южна Корея е просто неоколония, която изхранва войска на САЩ - да пази върхушката. Както в РБ, американските бази са по молба на българската върхушка, за да гарантира сигурността й. САЩ имат големи бази в Турция и районите около, не им трябваха нови бази на стотина км. на север. КНДР е напълно независима суверенна страна. Те са не повече от пет в целия свят. Над хиляда ядрени бойни заряда има в Южна Корея -страх майка!

12

топала

преди 9 години

и в българия в най скоро време ще почнем да изучаваме простотиите на боко тиквата както е тръгнало

11

Анонимен

преди 9 години

Разберете, че комунизма в БГ са ни го спуснали, след ВСВ големите са си разделили сферите на влияние и ние сме попаднали под юмрука на СССР, не сме имали никакво право на избор !

10

Анонимен

преди 9 години

Представям си го тоя какви мъдри фрази ръси :)))))))))))))))))))

9

Четящ м/у редовете

преди 9 години

Госпожо Нестерова, добре правите, че публикувате материали за Северна Корея. Колкото повече знаем за Северна Корея, толкова повече ще мразим комунизма и тези, които ни го натрапиха през 1944.

8

Анонимен

преди 9 години

Тия вече са построили комунизма...

7

До№ 6

преди 9 години

Твоята любима Русия май върви към икономически спад и политическа изолация. Рублата се срива главоломно, суровините скоро ще се изчерпят, а недоволството на народа расте. Лидерът Путин води страната си към катастрофа. Това е истината.

6

въйвъй

преди 9 години

До фена на Русия-ей заради такива *** стигнахме до тук. Точно Русия свали другаря ви Живков, забрави ли? А за отличното безплатно образование-е май само в твойта глава. За това хиляди хора се чудеха как да избягат от това безплатно отлично образование, а когато отволиха границите-и масово кадърни хора избягаха. Така и никой западняк преди 25 г. не се осмели да дойде да живее у нас заради отличното ни образование. Хората ги убиваха,ако се осмелят даже и да мислят за запад,ей,маломен ***!

5

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Да бе знаем за 'безплатното' образование. и помник колко качествено беше. Особено по история на БКП и КПСС.

4

Анонимен

преди 9 години

Стара снимка!Ким Чен Ун умря през тази година!

3

Анонимен

преди 9 години

"Чийзбургерът е вкусен докато е топъл. Ако не е топъл, се изпраща на разстрел."-Ким Чен Ун

2

БГ-предложение:

преди 9 години

В задължителното обучение на децата в Северна Корея да се изучават основни политически личности от историята и на Р България, като например г-н Бойко Борисов, когото бяха курдисали и на страниците на българските ученически букварчета.

1

въйвъй

преди 9 години

Милите деца-най-накрая ще научат, че техния любим водач се е родил на Луната, след което с един подскок е скочил до Земята. Ще научат и че другаря им Ун е станал и Световен шампион по футбол, ама е играл инконгнито. Ще научат че дядото и бащата на Ун за изпратени от Богът-слънце на Земята, за да ни преведат през капиталистическия тунел в Светлото бъдеще. Ще научат и че Батман всъщност е другаря Ун, който лети до САЩ да спасява бедните.Блазя им на децата. До преди 25 г. и ние учехме подобни неща