128

Анонимен

преди 9 години

До МарксНе забравяй арменския поп и руското посолство!

127

Маркс

преди 9 години

Днес, провеждате откровена антибългарска пропаганда и ще подам сигнал до СЕМ!

126

Анонимен

преди 9 години

каракачанката на дс,кгб!

125

Циганин

преди 9 години

Абе какво значение има етноса , главното е какво прави и как го прави ,нали !?

124

ПИШМАН ГЬОНСУРАТ

преди 9 години

Не искам Патриотичният Фронт да оттегля подкрепата си към правителството,а правителството да прекрати желанието за диалози с ПФ и да ги пращат да се заяждат с Атака и да не занимават повече обществото с идиотщините си.

123

Анонимен

преди 9 години

дс,кгб-арски ***!

122

Анонимен

преди 9 години

Г-не нищичко няма да направите вече, освен да вдигате шум. Власта е като любовта - сладко нещо и никой не се отказва от власт , любов и пари. Нашата балканска " демокрация " вече 25 години го доказва.

121

до 159

преди 9 години

1. т.нар. патриоти---не са никакви патриоти--според Левски.Този наш идол не един път е призовавал да градим обща република всички и българи и турци. А тези агенти на ДС и КГБ---разпалват омраза, защото комунистите нямат интерес от силна и обединена България. Вдигате Левски като знаме , а действията Ви са точно обратно на това за което се е борил. Левски се е борил за чиста и свята република, без значение от народността...тези патриоти са лъжепатроти, агенти на чужди държави--Русия и доносници.

120

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !А БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ЛИ ?ИЛИ ЩЕ Я НАТИКАТЕ В ЕВРАЗИЙСКАТА *** ?

119

Анонимен

преди 9 години

няма лошо че ще режат лента на завод,престанете бе хора ,крещящото патриотарство няма нищо общо с патриотизма,ако тоя зам.министър е това което казват от ПФ нали разбирате че с времето то ще изиграе лоша шега на ББ и ПФ при едни избори ще има повече% например,но от това което прочетох нещо май става дума за заяждане на национална основа КАТО ОТТЕГЛИТЕ ПОДКРЕПАТА СЕГА СИ Е ЗА ВАША СМЕТКА,СТАВАТЕ КРЕСЛЬОВЦИ КАТО Атакистите,олеквате и показвате БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ,дори Сидеров не направи така

118

Анонимен

преди 9 години

KВАРТАЛНАТА ПРЕВЪЗХОДНА КАРАКАЧАНКА НА ДС,КГБ! ХАЙДЕ ЧИБААААААААА!

117

Бадемов

преди 9 години

ПФ както влезе в коалиция с НПСД, така ще влезе в коалиция и с познайте кой? ДПС. Така че да имате на предвид, че Патриотичен фронт е бъдещият коалиционен партньор на ДПС. Тези от ПФ толкова плюха РБ и по-точно етническата партия в него, а сега подкрепят РБ с турците вътре. Касим Дал, Корман Исмаилов и Орхан Исмаилов от НПСД бяха черни овци за ПФ до преди, а сега са коалиционни партньори с тях.

116

ВЕСКО

преди 9 години

АЛО , СЛУЖБАТА ДЕТО ШИЕТЕ ВОЕННОТО ОБЛЕКЛО/ИНТЕНДАНТСТВО ЛИ БЕШЕ / , ВЗЕХТЕ ЛИ РАЗМЕРИТЕ НА ТИКВАТА ,ЗА ДА Я ИЗДОКАРАТЕ С ЧЕРВЕН ФЕС ? ХАЙДЕ ДЕ ,НЕЩО НЕ СТЕ В ТОН С ВРЕМЕТО /РАЗДЕЛНО/ !

115

Анонимен

преди 9 години

Патологичният фронт Хахахаххахахах

114

Анонимен

преди 9 години

Skat sa Palavrajdii!Valentin kasabov, vodeshtiq na predavaneto paralax, e turchin! Pitaite Hiosein, na kasaba kum!

113

АНАЛАТАКИСТ

преди 9 години

САМОТНО МИ Е, МЕСТАН!

112

изнервен

преди 9 години

Тези от ПФ като са против турци да са в управлението дават ли си сметка, че най-големите *** в ДПС са българи - Пеевски, Данчо ментата, Бисеров и др. Не е работата в имената "патриоти", хайде слезте на земята.

111

Анонимен

преди 9 години

***

110

Анонимен

преди 9 години

Може да плюете колкото си искате-решението да се оттеглят е правилно и удържаха на думата си (театър или не),а който си мисли,че варианта с подкрепяне на турски представители е по-удачен е откровено ненормален.За това решение конкретно ПФ не сгреши.

109

Анонимен

преди 9 години

Каракачанка, нищо не става от вас, сдавайте властта и се крийте да не ви гледа народа, че само ни ядосвате.