37

ROMLYANIN

преди 9 години

NAI LOCHO E KOKATO PADNECH OT NAI VISOKO VARVARI TURCI I VSYAKAKVI BALKANSKI BOKLUCI SE GAVRYAT SAS RIMLYANITE ALOOOO RIMLYANITE NE SA MUSULMANIIIIIIII ROM E OSNOVATA NA HRISTIYANSTVOTO

36

стига глупости

преди 9 години

Стига с ДС глупостите.***-имам?????!!!!!Аз ако се нарека владика и облека расо ще ме пуснат ли в църквата?!

35

Веселин Узунов

преди 9 години

Защо държавата мачка вярващите? Търпя ,търпя ,но да не дойде времето да взема ятагана.Аллах да ги накаже.Бисмиллях .

34

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ИСКАМ ТУК В ГЕРМАНИЯ НЯКОЙ ИСЛЯМИСТ ДА СЕ ОПИТА ДА МЕ ВЕРБУВА ! ЗАТОВА СЕ ВЪРТЯ ОКОЛО ТЯХ ПРЕЗ СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ ! УЖ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ , А ЩЕ ДОКЛАДВАМ НА ПОЛИЦИЯТА ,НО ЗАСЕГА НЯМАМ КЪСМЕТ ,НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ТАКИВА ! ПРЕДИ 2 Г. ТУРЦИ МИ ПРЕДЛОЖИХА ДА ПОДПИША ДОКУМЕНТИ ДА МИ ОТПУСНАТ 10 000 ЕВРО ОТ ПОСТБАНК ,АЗ ТРЯБВА ДА ИМ ДАМ 2 000 ,А 8 ОСТАВАТ ЗА МЕНЕ ! СЛЕД НЯКОЛКО ПЛАЩАНИЯ УЖ ОБЯВЯВАМ ФАЛИТ И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВАЛО ! КАЗАХ- ТАМАМ ИСТИЙОРУМ -ДОБРЕ ,ИСКАМ ! ДОКЛАДВАХ НА ПОЛИЦИЯТА И ГИ ЗАКОПЧАХА !

33

Анонимен

преди 9 години

Пожелавам му в затвора само на атеисти-рецидивисти-изнасилвачи да попадне!

32

Анонимен

преди 9 години

Като му гледам на тоя *** брадата,се сещам за Ивото Аръков и на Азис любавника-Китаец ли беше там или някакъв друг ***.И двамата имат подобни мюсулмански бради,ходжи ли се канят да стават,какво ли........

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

И ВИНАГИ ОТИВАТ В БЕДНИТЕ РАЙОНИ ,КЪДЕТО ХОРАТА НЯМАТ ИЗБОР И СРЕЩУ МАЛКО ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ВЪРШАТ КАКВО ЛИ НЕ ! СЕГА ТЕЗИ ИСЛЯМИСТИ ДА ГИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА , НО В ОБЩА КИЛИЯ С БАШ ПРЕСТЪПНИЦИ МРАЗЕЩИ МЮСЮЛМАНИ И ИСЛЯМИСТИ ! В ЗАТВОРА БЪРЗО СЕ ОСВЕДОМЯВАТ КОЙ ЗА КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ВЛЯЗАЛ ,НАДЯВАМ СЕ ТАМ ДА ИМ ПРЪСНАТ Г.. ОТ БОЙ И Е... , А ОХРАНАТА ДА СТИМУЛИРА ЗАТВОРНИЦИТЕ БИЯЧИ И ВИНАГИ ДА СЕ НАМЕСВА КЪСНО СЛЕД ПОБОЯ ! ТАКА НА ТЕЗИ ЖАЛКИ ИСЛЯМИСТИ ТЕЗИ 4 ГОДИНИ ЩЕ ИМ СЕ СТОРЯТ 40 ГОДИНИ !

30

сичко земаха

преди 9 години

и компутора земаха, злато , сичко земаха нинджите

29

Анонимен

преди 9 години

Имам чувство,че в България всичко е изтървано до такава степен,че едва ли някой може нещо да оправи!

28

Евала

преди 9 години

Да го вкарате както си трябва сега , да не излезе никога.

27

Райна

преди 9 години

Абе тука преглеждам малко пресата по света и ми прави впечатление, че само в демократичните страни се опасяват от ислямизацията и от тероризма. Все същите, които сами си сложиха таралежа в гащите и продължават да си го слагат, само те се въртят по столчетата си и получават озъртания дори само при споменаването на ислямистите.Еми то има начин за оправия с тази напаст, ама трябва да се действа като тях- радикално, а не да се чака одобрение или разрешение от лоясалите западни мозъци.

26

Анонимен

преди 9 години

тоя не е никакъв мюсюлманин ! жалко,че хората не искат да го проумеят!

25

Бахура

преди 9 години

Ха, най-накрая се размърдаха :)

24

Патриот

преди 9 години

Ако тоя не бъде показно и незабавно смачкан, такива като него ще се пръкнат много и ще почнат да ви колят, както го правят в Сирия и Ирак. В нета изобилства от видео материала, какво правят *** като тоя от снимката. Мястото му е в затвора, където да изгние доживот.

23

ШЕФКЕТ МОСУЛ

преди 9 години

ДПС ПОБЕДА!

22

Българин

преди 9 години

Смрадливия *** май си е повярвал ... като има кой да го трае. В щатите досега щеше да бъде напълнен с олово и препариран за експонат на другите дето са на път да си повярват.

21

Светла

преди 9 години

До МдаЗащото, ако съдът отхвърли присъдата, а този до тогава е на топло, ще трябва държавата да му плаща за "незаконното" прибиране_ т.е. ние. Това прави нашата правораздавателна система-прилага/не прилага БГ закони. Изобщо - за кокошка няма прошка ...... Затова сме на този хал, затова престъпността расте - точно престъпници и подобни знаят, изучили са добре правата си. Не ми се говори ........... Жалко за децата ни, за страната ни, за народа (има и хора, заслужаващи по-добро).

20

Рали1

преди 9 години

До Помашка държаваСами навеждаме главите,а искаме само хляб? Кой насила ще ме накара да уча корана и чуждия език в МОЯТА РОДИНА?Отворете бабините ракли в помашките села и извадете пафтите и престилките-там е написан и произхода ви. Вдигнете главата и говорете езика, който дори със загубата на вярата си не сте забравили и поддържахте до вчера! Включително песните и музиката!

19

Рали1

преди 9 години

Само това ли?А този,дето от трибуната на НС прокламираше исляма? Кой разрешава да се носят и тези бурки,кой разрешава децата им да не ходят на училище,кой плаща на жените им да стоят вкъщи и само да раждат? Кой им плаща пътуванията и месечните ислямски курсове? Не ми се вярва и само за книги и реклами да се пътува до Турция .Още доказателства ще трябва май,дано да не е късно вече!

18

Х

преди 9 години

Като ми гледаш погледа ,този не само ще плаши с резачка старите хора но и ще ги реже-поглед на садист.