113

Анонимен

преди 9 години

Досега наричаха Обама ***. Сега ми говорят за расизъм в САЩ. Убили един криминален престъпник и реват като *** рускини с пиян мужик.

112

Анонимен

преди 9 години

До Малък и мекДобро утро ! Тук неудобните коментари се трият. Пиши колко велик е Путин и няма да имаш проблем.

111

Хитър Петър

преди 9 години

Ето така се прави в демократична Америка върховенството на закона е неприложимо. Ами как иначе след като закона е писан от богатите за бедните. Помните ли нашия поп-фолк певец който отдавна прозря американския сценарий и изпя песента :За кокошка няма прошка за милиони няма закони. Е същата американска демокрация е и у нас. Щом неграмотния го е прозрял какво повече да говорим. Чудя се има ли още българи дето се заблуждават че думата демокрация означава нещо хубаво ?

110

Анонимен

преди 9 години

Алоуууууууу 115 ,ако живееше в Пазарджик нямаше така да пишеш!!!! Ще мислим ,да как да ги смажем и да станат по-ниски от тревата !Арлин Антонов им трябва !

109

Шоп

преди 9 години

До славянинДжими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.-------------- Бях малък аз, но още помня как тогавашните комунисти пълнеха вестниците и ефира с точно същите глупости като кутевите полуруски путионоиди днес. Тогав Джими Картър беше на прицел, както сега Обама. Путлеристите се връщат 40 години назад, за да настъпят същата мотика.

108

Глас

преди 9 години

Народе български ! И ние правим като САЩ и вижте техния резултат ! Помислете си след 5 години дали полицията или ние ще можем да спрем черните ! Долу САЩ ! Българио събужди се !

107

Румбо

преди 9 години

До БългаринЧе е виновен(Путин)-виновен е!Въпросът е как ги е докарал на цвят?Може би са донецки миньори,които след смяната не са се къпали,а направо са заминали за САЩ?

106

Анонимен

преди 9 години

До ЕдинV BALGARIA NIAMA RASIZAM.BALGARITE MRAZIAT SAMO *** =,TURZITE,IDRUGITE OSTANALI,POSLE ZAPOCVAT DA MRAZIAT SEBE SI.DA GIVEI BALGARIA EDINNA I NEDELIMA-NO DOKOGA LI?

105

Анонимен

преди 9 години

както палят войни по целият свят и убиват невинни хора така сега ще дойде време когато америка ще се саморазруши отвътре , с тяхната световна полицайщина няма да стигнат далеч

104

Българин

преди 9 години

Путин е виновен.Пратил от Донецк доброволци да разбунят Америка.

103

Един

преди 9 години

А расизъм в България има ли?

102

Румбо

преди 9 години

Абе,тия ако искат да се избият сами,ама лошото е,че налагат техните простотии и другаде и то със сила!Нарочно искат да ни превърнат в ***.ска махала!А помощите за техните *** ги плаща реално целия свят(чрез доларовата печатница)!Щото останат ли без социални-не бунтове,ами гражданска война ще стане!Ама тяхна си работа,не сме длъжни да ги хрантутим!

101

ХМ

преди 9 години

явно не белите не са готови, а чернокожите. Те не се чувстват свободни и оправдават всичко с това , че са цветнокожи. Ако не те вземат на работа, няма вариант да има по-добър, ами не те взимат защото си черен. Същото е и при нас. Ако паднем от съдията е виновен, нас никой няма да ни пусне, иначе сме по-добри от всички, но ни пречат.

100

Наблюдател

преди 9 години

Сега в Щатите е модерно расизма да го налагат черните. Всяко престъпление от черни, те като рефлекс го обявяват за расова дискриминация. Ако им се връзват и не ги слагат на място веднага, ще берат ядове.

99

yan

преди 9 години

До Малък и мекЗащото сме в държава, където има свобода на словото, и няма никаква ЦЕНЗУРА.

98

Анонимен

преди 9 години

По стечение на обстоятелствата познавам няколко *** от различни страни - кубинци, американци, африканци. Интересното е , че въпреки че са израснали в различни среди, имат различна култура, образование имат много общи черти. Самите те признават, че са по-големи расисти от белите, много ги мързи и не им се учи и работи.Защо ли е така???

97

Анонимен

преди 9 години

tova e demokraticna amerika,ubivai,ubivai,vatre v stranata ubivai svoite,van ot stranata ubivai drugite,ne e interesno koi i zashto ubivai, ubivai.

96

Малък и мек

преди 9 години

Какво става, защо изчезват коментари тук? Някой знае ли? Мерси-

95

Анонимен

преди 9 години

Айде сега пък цветнокожите станаха виновни, че били цветнокожи......

94

до 146

преди 9 години

И това е организирал Путин, за да дискредитира лично теб ;)