183

до Горан

преди 9 години

Горане, може и да си прав, ама Поветкин изкара 12 рунда с Кличко и понесе сума тупалки а нашия падна в 5-ти рунда като отсечен

182

С.С.С.Р

преди 9 години

Освен малкият и мек ринг , мафията , съдията, ръкавиците и цвета на гащетата , виновни са също Витали , който хващаше за краката Кобрата и сянката на Владимир , която телепортираше Кубрат точно на крошето на Кличко а на моменти му изникваше в гръб и го хващаше и за ръцете !

181

Хм...

преди 9 години

Пулев наистина ли не разбира срещу какво скача, като джинка пред лисица, м? Крайният резултат е ясен!

180

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига приказки , че закъсня за чалготеката .

179

Химена

преди 9 години

Млъкни поне кАТО СИ БИТ БЕ /.........МУТР Биха те естно като мАЧЕ И дИРЕК и то 5 ПЪТИ ПАДА И СТАВА РИНГА МУ БИЛ МЕК ,ръкавиците му били малк ,а на Кличко били с Боксове и Бетон, Мафията го урочасала и била ,температурата на водата била ниска егати.........

178

момченце,момченце

преди 9 години

забрави ли -с по-богат не се съди,с по-силен не се бори-е сега хем те биха,хем ще ти вземат парите,хем няма да видиш договор,остава и андреа да ти бие шута-вие с бокич си мислите ,че приказките ви навсякъде вървят ,ама не и стига си ни занимавал с болната си герберска глава

177

Иван

преди 9 години

Абе млъкни вече преби те като ***,а и имаш очи да говориш....

176

дедо Ташунко

преди 9 години

Кубратчо, видяхме те какво можеш. Реванш и да искаш, няма кой да ти даде, защото си виден боксьор от шеста селска лига. Ставаш за пазвантин пред някой бар в Обеля. Кличко можеше да приключи с теб за не повече от 20 секунди, но хората си бяха платили да гледат зрелище и го получиха. Кличко заяви, че си добър боксьор, за да не омаловажава победата си. Немски се опитваш да приказваш, но наблягай повече, излагаш България. За мен ти си "Пудра", а не "Кобра". Трябват ти доста големи количества пудра..

175

135

преди 9 години

Ринга си беше точно - като се простря имаше още място.

174

Анонимен

преди 9 години

Кобрата май не е в час, че Кличко с неговите "мръсни номера" е като първолак пред Яценук и Порошенко.

173

кико

преди 9 години

ключето,е благороден човек,пулето да му благодари,4е не му дойде в повечко.уважавай победителя си.правило номер1

172

Край

преди 9 години

Кубрат и с невъоръжено око се видя, че се пробва с имитация на стила и тактиката на Кличко да го победиш - Не може един по-лош кличко да победи Кличко. А иначе браво за куража и за усилията и за това че често говориш за България с добро.

171

Паднал Пульо

преди 9 години

Добре че българина е умен човек и не се връзва на приказките на този надувко. Аз знаех че ще падне с нокаут. Кличко и брат му са ужасно силни биячи. Ударите им са непосилни за устояване. И са много добри стратези и тактици. Бокса си е една мини война на практика. Не си ли добър генерал и пехотинец едновременно, ми изгубен си!

170

Барабанчик

преди 9 години

На крива ракета космоса и пречи - до сега се въздържах от коментари ,ама вече не мога ,оня го спука от бой ,ама направо го направи страшен за гледане и труден за рисуване ...ама нашия не - като хипопотамите ,може до уши да е в *** ама еееййй такава уста е отворил .... дей оная чалгарка да му я запуши с цица ?

169

bg izmet

преди 9 години

nali si gushna miliona vav zeleno slusha si chalgata i se uviva sas bg bairaka bravo pich

168

ROM PZ.

преди 9 години

KOBRAT nishto ne e zagybil zashtoto toi beshe pretendenta ,a otnosno tova 4e ne e yspial da spe4eli toi ne e edinstvenia zagybil ot KLI4KO. NEVIZDAM ZASHTO NIAKOI TAKA GO NAPADAT I PLUVAT.SRAM ZA BALGARITE KOITO SA PROTIV KOBRATA, VDIGNI GLAVATA KOBRATE I NAPRET .

167

Анонимен

преди 9 години

ай стига с тоя театър вече

166

ROM PZ.

преди 9 години

YSPEXI ZA NAPRET KOBRA, da si ziv i zdrav a otnosno baiganiovcite i prodaznicite koito se shte filosovstvat ;znaem 4e balgarina e predatel.

165

Realtalk

преди 9 години

Кобра,,стига се излага вече е :D

164

eve1

преди 9 години

Не ви ли е срам да оплювате този достоен българин?Отказа милиони за да се състезава за Германия.Кубрат е велик спортист и човек и рано или късно ще стане световен шампион.Но даже и да не стане само участието му в мача с Кличко е най-доброто спортно постижение у нас след 1994г.