73

От ЕС

преди 9 години

Къде са институциите в ЕС да ни подпукат защо разрешаваме тези да съществуват изобщо на наша територия. Нали от нашата разградена граница ( а е граница на ЕС) влизат директно е ЕС.

72

Българин

преди 9 години

Какви с тези закони, обжалвал бил, щом има присъда - В ЗАТВОРА, и оттам да си обжалва. Егати правораздавателната система. СМЕНЕТЕ Я !

71

Ahmet Turk

преди 9 години

İzbiite gi...Radikalen islam ha...izbiite gi

70

Whiteneger

преди 9 години

Един ИСИС привърженик по-малко, от 40.000Преди 1000 години беше първият кръстоносен поход, сега следва ислямският, Аллах Акбар. Смърт на невернеците. Разликата между Исляма и Католицизиа е огромна, самите кръстоносни походи ще са различни. Целта е, както го е казал лъжепрофета Мохамед, да се завладее целият невернечески свят и да се поклони пред Исляма, иначе секира, смъртта е бърза.Моята тоалетна хартия е Корана, много добре се обърсвам с нея. Получих подарък на една акция няколко издания.

69

disei

преди 9 години

dancadjiite s mnogo hubavi burki sa obzavedeni :) reklama na burkite li pravyat?

68

Анонимен

преди 9 години

"нищо не съм направил" е трябва да чакаме да направите нещо а тогава като се обърне каруцата пътища много пък и не знам някой досега дори и доказан военнопрестъпник да се е самообвинил

67

Анонимен

преди 9 години

Ама да му лепнат сега присъда и да лежи в затвора, а не в джамията!!!! М--- им ***!

66

Гб

преди 9 години

Докато бяха ДПС и БСП на власт това бе немислимо. Друго е да има партии мислещи за България каквито са ПФ например. Русофилите от АТАКА са шизофреници.

65

Анонимен

преди 9 години

До ИсмаилБоли ли го някой фара?И мюсюлмани и православни са едни и същи ***.В 21 век със редновековни глупости се занимавате.То това е от немотия и простотия де не сте виновни.

64

1chovek

преди 9 години

Най-хубавата новина днес!Благодаря на полицията и правоохранителната система!

63

до 83

преди 9 години

и ти ли си брадясал? Няма проблеми....ще те избръснем от кръста ;)

62

Исмаил

преди 9 години

Глава си давам...православен не ставам!

61

men

преди 9 години

Някои политици взеха да трупат дивиденти на чужд гръб... това ли е най-голямото престъпление то с тази политика българи не останаха .... като изключим софия в по-малките градове няма никаква работа хората са в 18 век с мотиката и ралото се опитват да оцелеят произвеждайки храна за семейството си и какво се помага на младите хора за да останат тукс всеки изминал ден се махат от нашата държава

60

L

преди 9 години

https://youtube /watch?v=25EJIu_Rjdw

59

L

преди 9 години

Видео от същата махала от 2012-та година - https://youtube/watch?v=25EJIu_Rjdw

58

Момче катунарче

преди 9 години

Въй въй! Тоз нащу Амет много зъл ша излези! Да го обръснат и подстрижат и да го пратят на десетгодишна ексКУРзия в Гуантанамо! Там ще му избият всички мераци за джихад михад.

57

Мей-мей

преди 9 години

Много закъсняха подобни акции.Отдавна трябваше да се смаже главата на змията.Като видях в съдебната зала онези зачулени пингвини само дето не припаднах.Кога по българските земи е имало такова нещо???.Обикновенните хора от всички етноси и вероизповедания ще живеят по-спокойно ако такива акции станат по-чести.

56

Анонимен

преди 9 години

Искам само да припомня, че още по време на процеса срещу въпросния ходжа, цялото ДПС и лично лидера им Лютви Местан и Главния мюфтия го защитаваха и твърдяха, че обвиненията са скалъпени и това не било истина. Сега всички убедиха ли се за какво се бори ДПС или още има заблидени?

55

Наблюдател

преди 9 години

Много ги чaкаха, ама много!

54

Анонимен

преди 9 години

браво..една добра новина да чуем тези дни...ако работеха така и в УК нямаше да е пълно със забулени бамбаджиики на улиците..ама уви..само БГ държи фронта срещъ тази ***..колкото и да не ви се вярва..но навънка е ужас!