98

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко изхвърли тези измамници патриоти които искат всички да сме еднакво гладни като махнат плоският данък..

97

цвети бориславова

преди 9 години

като ближе *** на реджеб ердоган какво да очакваме от този сикаджия?

96

opa

преди 9 години

е не искам човек с турско име на такъв пост и това е. Може и да е най-читавия, като го чуя и вече си представям как предава България.И тоя премиер да не ми говори за етническо напрежение, защото ние българите търпим най-големите негативи за сметка на други етноси, а и ги храним на всичкото отгоре. А тая овца Кунева да не ми говори, че изоставаме със закони, защото закони има, но с продажниците, които са сложени да ги прилагат нищо няма да стане. манталитета и в на тези хора е прекалено изкриве

95

варна

преди 9 години

с това си решение бб още един път доказа че е американски агент и турски слуга.вежте го добре гербери и техни привърженици за кого сте гласували и си помислете за българия и нейната съдба.

94

Какво е казал Путин

преди 9 години

Смятам , че това важи с пълна сила за всяка една СУВЕРЕННА държава. Явно ние вече не сме такава.

93

до 90

преди 9 години

Има , нормални хора, но те работят, а не цъкат по форумите. хората в БГ са озлобени, защото са бедни и си изливат жлъчта по тези които са по-слаби от тях.

92

Какво е казал Путин

преди 9 години

В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминаци

91

бг

преди 9 години

Виждате ли какви са последствията когато визш натовски сатанист посети България?

90

Анонимен

преди 9 години

Кунева е една крава която не мучи а евроквичи

89

Живота е прекрасен

преди 9 години

До задкулисиетоБеше преди , по време на изборите сега вече е за. Човек се променя , приспособява се към промените, адаптира се така да се каже. Вече има и подкрепата на ДПС , макар и негласна. Какво по-хубаво от това? Очаквам в скоро време турския език да стане втори . Да започне поетапна смяна на Българските имена . Да започнем да строим джамия до джамия , след това исляма да стане и той задължителен. Все хубави неща . Абе , ЖИВОТАЕ ПРЕКРАСЕН , само да не си в *** , новото ни име.

88

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

87

една седмица

преди 9 години

Остава още една седмица до саморазпада на това т.н. "правителство".

86

Dido

преди 9 години

Имена - това е най-важното за този народ,само от имена и прякори се интересува!Името му било турско,а съзнанието му какво е,някой даде ли възможност да се види?!А колко с български имена се турчеят, американчат и т.н.?Имената ли са важни?Всяка седмица в България, българи крещят на българи "К*р за Левски" и "Смърт за Ботев" ... И Ботев и Левски за повечето от вас вече са само имена .... на футболни отбори!Не помните заветите им .... Овце!

85

Анонимен

преди 9 години

До DreamTheaterСъщото предполагам важи и за ДПС :DАма почакай бе,нали доган го беше поръчал :DЗабавен си "истински патриоте"

84

А.Доган

преди 9 години

българи благодаря ви за безплатната подкрепа с такива като вас националистите мразещи турци, турците винаги ще бъдат сплотени и ще гласуват за ДПС

83

DreamTheater

преди 9 години

Точно и мъдро решение на Борисов.Ксенофобията и псевдопатриотизмът са опасни за всяка една държава.Ако човекът има качествата да бъде зам.министър ,защо само заради етносът му да бъде дискриминиран?!Бългасрките турци са част от народа на РБ.Има конституция и тя трябва да бъде спазвана.

82

Непознат

преди 9 години

До ДзоРазбирам бе човек и аз на 35, но от кого защитаваш семейството си.Какво лошо си видял от бългаските турци?

81

До Нормални има ли?

преди 9 години

Сигурно и делата на Левски и Ботев не зачиташ?А може би нямаше да съществуваш сега ако родата ти (не дай си Боже) бяха изклани по време на робството и да искаш "толерантност".Или може би искаш толерантност и към различните режими,които предпоагам мразиш и през които са се извършвали подобни зверства?

80

Непознат

преди 9 години

До АнонименПросите си , но те са на юг, ако не са дошли до ден днешен това е от уважение към нас бългаските турци.България е и наша родина и много повече я обичаме от вас за да сме тук

79

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ ТУК НАЙ МНОГО ЗГРЕШИ , ТОВА ЩЕ ТИЕ КРАЯ , РАЗБРАХМЕ НА КОГО СЛУГУВАШ