20

Нaционaль

преди 9 години

Всеки отрекъл се от държaвaтa, обявявaл я зa лош собственик и по този нaчин подкрепял бивши ***, днес тежки кaпитaлисти, трябвa дa се реформирa и съзрее грешкaтa си!

19

Анонимен

преди 9 години

МатРЯла е виновен.Пак

18

Чорбар

преди 9 години

Не му се смейте.Те толкоз моат.Какво очаквате от такива прости момченца.Акълът му(на снимката) стигаше единствено да отидат заедно с Гибона в някоя кръчма след мач и да се напият кат копачи.

17

Анонимен

преди 9 години

Изкаванията на Михайлов:-"Със сигурност футболистите са най-виновни, но треньорът трябва да им въздейства. Те му повлияха със сигурност, някои се самозабравиха."-"Вкара дисциплина, вкара много неща, но тези играчи очевидно не го заслужават."След което освободи... треньора ахахах

16

Анонимен

преди 9 години

От къде Венци Стефанов взима пари за издръжка на Славия? на Маджо ли е Славия или на Стефанов? какъв им е бизнеса ? колко са им приходите ,колко данъци и осигуровки са платили ? Литекс, караде ли Ганчев дсд от държавата ? със крадени държавни пари л;и се издържа Литекс ? Левски,със парите от КТБ ли издържаха Левски ? ЦСКА,със кредити от КТБ ли ЦСКА си покриваше дълговете ?БЕРОЕ ,държавен отбор ?

15

Анонимен

преди 9 години

Футболът ни е в колапс, нямаме материал, но не се предаваме продължаваме напред. Малшанс, нямахме късмет. Играем мач за мач, мислим за следващият противник. Гледаме напред, винаги търсим победата. Съдията - ****дераст, перуката - вън.

14

Ала_Бала

преди 9 години

Нали Буда ни каза " такъв ни е матряла", затова и той ние Примиер!

13

Анонимен

преди 9 години

VIGDAM EDIN BOLEN BELOVLAS STAREZ.DROGATA OKAZVA MNOGO GOLIAMO VLIANIE NA NEGODNIZITE,DANO PO SKORO V ADA POTANE.

12

Анонимен

преди 9 години

KOGATO BASHTA TI BESHE BOREZ I TI STANA,,FUTBOLIST".SIRAKOV E SAMO EDNA PODLOGA.

11

Анонимен

преди 9 години

Нямало материал .АБЕ ВИЕ ВСИЧКИ ПРОГОНИХТЕ ,КАКЪВ МАТЕРИАЛ ИСКАТЕ .Кои глупав човек ще доиде да му се подигравате и унижавате .Материал колкото искаш и във Германия и Испания и Италия е пълно със млади българчета трениращи там .Само като и споменете за националният ви отбор и маиките ,бащите и децата изпадат във УЖАС .Вие сте проблема ,алчни,долни и бая прости .Това е самозакриваите се

10

бб

преди 9 години

Ми кат няма матрял разформировайте националния отбор и да приключим с резилите. Хем ще гледаме хубав хорски футбол.

9

Анонимен

преди 9 години

Материал има, ама не може да припари до националния, заради опашката от връзкари, които искат да си вдигнат цената в националния.

8

Бадемов

преди 9 години

Прав е Наско Сираков, той каза точно моите думи, а именно, че нямаме материал и всичко зависи от класата на футболистите, която липсва, а не от селекционера. Не стига, че не нямат класа тези футболисти, а се напиват здраво и не тренират за националния отбор. Чист пример е Ивелин Попов, който се надруса яко с алкохол преди тренировките и мача и отказа да тренира.

7

Анонимен

преди 9 години

"Треньорите на националния отбор нямат крайната дума при определяне на състава и се подлагани на непрекъснат натиск от страна на президенти на футболни клубове и членове на Изпълкома. Всичко това с единствената идея - да бъде продаден конкретен футболист в чужд отбор."Преди време оня манекен Джийзъса да разпърдя гърнетата с БФС и изплю камъчето какво се случва в националния. После и Матеус го каза, след като напусна националния.

6

igra

преди 9 години

koito ne moje, gleda ot myastoto na publikata kakvo mogat drugite.

5

Симо

преди 9 години

Така ще е като едно време малките провинциални отборчета захранваха националния със всякакви стоичковци, балъковци и лечковци а сега в националния са само богати синчета и връзкарчта! Перуката час по скоро трябва да напусне! Погледнете го от добрата страна... по-зле неможе да стане ;)

4

Анонимен

преди 9 години

Е как да има материал, след като Перуката реди състава от чалгари и манекени, и слага синчето си на вратата?

3

Анонимен

преди 9 години

Нямаме материал? Материал, Наско има, още не сме измрели. Я кажи спортни бази и стимул за децата има ли?

2

Боко

преди 9 години

И ква излезе-наистина лош мат"рял!

1

Анонимен

преди 9 години

$Прекалено много обичам и уважавам и Данчо, и Любо, и Емо$Това с доларчетата някакъв скрит намек ли е? :D