29

...

преди 9 години

Има един вид реформа за вас, затвор или оловото.

28

Анонимен

преди 9 години

Да видим с какво бяха конкурентни сред младите и умните: 1)назначиха Пеевски в ДАНС и в началото се опитаха да устоят на протеста, Станишев защити номинацията публично в НС 2) вечната коалиция с мразената партия ДПС която ни бъркаше в душата 3) едни и същи инфантили в парламента които стоят по 3-4-5 мандата без да са направили почти нищо за България и законите ни (Манолова е от малкото изключения)... Точно тази таргет група от електората най-трудно се лъже, и БСП там нямат нищо, защо ли?

27

Анонимен

преди 9 години

Просто трябва да се пенсионира столетницата,време и е!

26

Анонимен

преди 9 години

Левите симпатизанти отдавна не ви искат. Останали са последните заблудени пенсионери, членовете на партията , приятелите и роднините на депутатите + самите депутати. Спестете си реформата, няма смисъл.

25

Васо

преди 9 години

Слагам си щипка на носа.

24

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ ЗАТВОРИ ЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ Зтвори с басейни, градинки, цветя, голи хора, ханъмки и по един безплатен билет за обиколка на света в годината. ВСИЧКО ТОВА Е В ПОДКРЕПА НА РАДИКАЛНИТЕ ИДЕИ НА Мая Манолова.

23

Бачкатор

преди 9 години

Четвърт век бъхтя без почивен ден.Равносметката е "0" за старини.Пенсия няма и скоро няма да има.Работа за младежи няма,а камо ли за моята възраст. Другите от БКП-БСП за четвърт век имат хотели по морето,просторни апартаменти и замъци с цяла рота охранители,почивни станции в чужбина. Сега Кюстендилската с***ива иска да заздравява партията си в знак на благодарност,за да избегнат наказателна отговорност за далаверите си.

22

баракобама

преди 9 години

Бойко е най-големия! Мая няма власт над него! Барака командва нещата!

21

костинбродски

преди 9 години

Евала на Съсела,успя да унищожи бсп.Бравос!Тази партия вече е на политическото бунище и връщане назад няма!

20

млад член

преди 9 години

Тя Мая все още може и да се хареса на някои от Младите Членове, но чак да издърпа сама цялата партия.... Едва ли!БСП е умряла.

19

ХХХ

преди 9 години

Майчеееее майче ....както съм леко пийнал .....такъв мерак ме гони че бих те посетил в шоколадовата фабрика !

18

Бивш член на БСП

преди 9 години

Абе Майче колкото и да се стараеш да се харесаш на членовете на БСП , вече е късно . Вашата партия приключи и знаеш ли защо , заради такива като теб .

17

Samo minavam

преди 9 години

***.Крадци на мандри и кокошарници.Палили и превръщали църкви в обори.Помнете хора,национален герои-комунист нямаме,дядо Вазов написа безсмъртни слова за други хора.Божие наказание за тази нещасна земя е комунистическата чума.Проклети да са.анатема.

16

НИЕ

преди 9 години

Протестна мрежа събра 30 души,включително и журналистите. Данък лихва скача на 10%. Лекари осъдени условно за смъртта на дете,болно от сливици. Четвъртокласници ще минават в пети клас с двойки. Кралев предлага свръхограмотените *** ученици да ритат топка третия час по физкултура. Баба Кина ,чистачката ще вземе коледна добавка,енергийна помощ,карта с намаление за трандпорта...,а литераторката М.-не!

15

ренде

преди 9 години

дребно буржоазна котериика напъваща за едра бьржоазия с кражби правеща се на ляваот 25 г са краино деснии неприкъснато мимикрират верваите им пак ще крадат

14

Мунчо от село

преди 9 години

Достойна за мис Червенотиквеничковка.Рунгел от филм на ужасите за деца.

13

Маркс

преди 9 години

Алоуу, Пейовски, пусни лекцията на Ердуган към феминистките, та да попиеме от мъдростите на Падишаха!

12

Мая Околовръстна

преди 9 години

в тая партия май наистина са останали някакви мумии щом тая ще им прави реформите.

11

бай Иван

преди 9 години

Комунистите от далавери и надпревара за забогатяване,забравиха за партията си,която им създаде уют при промяната им от "борци против капитализЪма" и църквата в ....капиталисти и веруищи в Исус и Бог .Мимикрията им пред избирателите си е,че милеят за партията си.Абсолютна измама.Парата,парата-а-а-а...Другото е кьор фишек както и при ДПС,техният съучастник.Народа и наивниците да духат супата...

10

Анонимен

преди 9 години

БСП трябва да тръгне към БКП и да мине в нелегалност ако се наложи.