27

непукист

преди 9 години

БОСТАН няма да се откажат сами народната любов трябва да ги подсети .

26

Анонимен

преди 9 години

НОРМАЛНО Е СКЪПОПЛАТЕНИЯ ОТ ГЕРБ СОЦИОЛОГ ЮЛИЙ ПАВЛОВ ДА СЕ ПЕНИ И ДА СЕ ГЪРЧИ ЗА ДА ЗАЩИТАВА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. КОЙТО ПЛАЩА ПОРЪЧВА МУЗИКАТА.

25

една седмица

преди 9 години

Остава още една седмица до разпада на това т.н. "правителство".

24

Анонимен

преди 9 години

До всички атакисти въпрос, защо на атака не се чу гласа като назначиха за заместник министър на отбраната турчин ?, Какво реално направи до сега атака?

23

Прог

преди 9 години

С тоя зaем от 3.5 млрд фирмaджиите и дaлaверджиите около БОСТAН ще си нaпрaвят слaдичките проектчетa зa милиони, a децaтa ви ще ги плaщaт от чужбинa

22

Анонимен

преди 9 години

До КОШМAРA - БAТAКAАмиииии пак сте с турците, както винаги...

21

Анонимен

преди 9 години

Като му гледам кривата усмивка, Човекът не е много радостен. Но ще стиска клона до последно, защото после знае ли се...

20

Анонимен

преди 9 години

Социолозите не са взели предвид най-важния фактор кога ще дойдат студовете а с това и съответните сметки!

19

Анонимен

преди 9 години

Такава е тя нашата работа в нещастна България - да зависим от "нервите" и настроенията на един ***!

18

Анонимен

преди 9 години

До КОШМAРA - AТAКAТурците и тези дето искате Местан за премиер още не сте станали 30% от населението. Не се надявай!

17

Анонимен

преди 9 години

Единствената партия,която вдига рейтинг в момента е Атака.Затова поръчковите социолози ще започнат да дрънкат глупости против Волен всеки ден.Но този път номерът няма да мине.

16

Анонимен

преди 9 години

Тоя"разбирач"Юлий Павлов винаги е бил на заплата в американското посолство.Преди изборите предричаше постоянно огромно мнозинство на десните от ГЕРБ и РБ,които щяха уж да правят стабилна коалиция.Само че нито мнозинство направиха,още по-малко пък някаква стабилност.В момента се получи такъв миш-маш,от който т.нар."управляващи"нямат измъкване,а нямат и полезен ход.В същото време тоя брадат продължава да говори против Атака,която яко му развали кефа след вота,и която здраво вдига рейтинга.

15

непукист

преди 9 години

В глутницата може и да си ръмжат ,но не са луди да изпуснат кокала , а като се има в предвид и пиенето на кафе този парламент може най-спокойно да си изкрета и целия мандат.

14

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

Премиера Борисов, МОЖЕ БИ щеше да е НАЙ-ДОБРЕ ДА ВЪРНЕ МАНДАТА и да се отиде на НОВИ ИЗБОРИ. С други думи ВЪРВИМ НАПРЕД, като НЕИЗЛЕЧИМ ВЛАСТОВ ТУМОР.

13

избирател-безпартиен

преди 9 години

Много ми е интересно всичко в този сайт . Преди изборите червените *** говориха глупости както и сега . Нямали познати които ще гласуват за ГЕРБ , не знаели дали ГЕРБ ще влязат в парламента и много глупости и заклинания . Виждам , че и сега са се активирали. Другари с вас или без вас България ще се оправи. С вас малко по трудно , но ние затова избрахме ГЕРБ .

12

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТО ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНА СЪСИПААНА ДЪРЖАВА ТРЕСЯЯЩА СЕ ОТ КОРУПЦИЯ, УБИЙСТВА, ИЗМАМИ, НАРКОМАНИЯ, БЕЗРАБОТИЦА НЕ Е НИКАК ЛЕСНА. ТОВА ИЗИСКВА АДЕКВАТНИ РЕАКЦИИ, ПЪРГАВ УМ, ДИПЛОМАЦИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЗНАВАНЕ НА МАТЕРИАЯТА И КАК ЩЕ БЪДЕ ПРИЛОЖЕНА. ЗАКОНИ МНОГО, НО МНОГО ОТ ТЯХ НЕПРИЛОЖИМИ. ТА ЧОВЕК КАТО СЕ ГЛАСИ ЗА ДАДЕН ПОСТ ТРЯБВА ДА Е НА ЯСНО ДАЛИ МЯСТОТО МУ Е ТАМ? ЕДВА ЛИ НЯКОИ ОТ ГОРЕ СА СИ ЗАДАВАЛИ ТОЗИ ВЪПРОС. ЗА ТЯХ ПО-ВАЖЕН ВЪПРОС ОТ ПАРИТЕ ДАЛИ ИМА????

11

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА, некадърници !

10

охххх

преди 9 години

И какво като има избори. Нищо но от сърце . Едно време викахме на прости хора като тебе , ще ми накривиш шапката. Другари червени *** , нищо не става от вас . Човека, който има повече акъл от Позитановците се казва Първанов . Той най добре се ориентира , независимо , че е Гоце . Миковчето е толкова зле че немам думи .

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВолен е безгласна, ДПС е в кюшето, БСП не може да се вихри както впрочем и ГЕРБ.Главната идея беше да се поразкара малко чувството за безнаказаност. Без оглед "наши" ли са "ваши" ли са.Само в това е надеждата.

8

Луцифер

преди 9 години

,,Ако опънат нервите на Борисов...,, Те него да опънат,че първите му стъпки бяха пак просташки,по дЯнковски.Данък върху линвите,замразена минимална заплата,а средната расте.Май,ще се окаже,че да си гербер е диагноза.За мен е просто,герб е зараза,а Бойко,той си знае.