138

ukrainec

преди 9 години

До до украинец-----След бягството Янукович загуби възможността да продължи да убива украинците, затова пък Путин продължи да го прави в Крим и Донбас. Руският президент е воден от животинска омраза към свободните хора, която го лишава от всякакви признаци на човешко същество.На Майдана украинците разбиха авторитарния режим.

137

Анонимен

преди 9 години

Прави ли ви впечатление,че от няколко дни *** *** Странджата,шопа,Одисейчо и с Сър Пичук и останалите им съплеменници от свинагаогата спряха да драскат глупости за курса на рублата към долара и знаете ли защо ,защото от седмица насам рублата редовно върви нагоре спрямо еврото и долара и все така ще бъде с наближаването на 2015г ,когато в сила влиза в русия златния стандарт на руската валута и Русия , Иран,Казахстан,Киргистан ,Венецуела и Бразилия спират да си продават петрола в $

136

до украинец

преди 9 години

Александър стана Олександър.Ами Олег/Блохин/ става ли Алег.

135

ukrainec

преди 9 години

До Българин---Войната в Украина я подпали Путин,във Виетнам-***,Чили-***,Ирак-Садам Хюсеин,Либия-Кадафито и т.н. и т. н. Сега вече знаеш и не питай повече.

134

Симо

преди 9 години

Ало 173, АААААлоу.Слез на земята и не хвърлй хората в заблуждение. Ако си под 70 г. изобщо не си на ясно. В страните които изреждаш ,преди това беше стъпал Руски ботуш По радиото и вестниците непрекъснато се тръбеше: Ноов триумф на комунистическит обществен строй начело със СССР. От вчера нова държава тръгна по нашият път и т.н. И когато народа се опълчи и стегне контрареволюция,на Руснака все Американския империализъм му виновен.

133

Българин

преди 9 години

Не знам дали в Украйна има руски войски ,не знам кой запали конфликта там ,но едно знам-няманяма конфликт в света след ВСВ,който да не е предизвикан от САЩ.Да си припомним Виетнам ,Чили , Ирак , Либия ,Египет ,Сирия....Жалко за Украйна. Съсипаха я само и само да уязвят Русия.

132

Анонимен

преди 9 години

От къде налазиха толкова червендалести българи в сайта ***, че разбери...хем са гладни, хем са озлобени, понеже са живели в комунистически строй, който прецака живота на няколко поколения. Явно успешно са им промили мозъците и си мислят, че без другарите света ще загине. Карайте си ладите, ходете пак всяка година на шкорпиловци и гледайте първа програма до 12 часа - защото само това ви даде комунизма, освен че осакати душите ви.

131

Анонимен

преди 9 години

дари го на просия ли Пуъя?

130

Анонимен

преди 9 години

След като Крим е окупиран къде сапартизанските движения?Защо хората са радостни от товаа?

129

Анонимен

преди 9 години

До 165...Почети малко повече и после пиши!!! Такива като теб пишат, може би и са убедени, че САЩ и Англия са ни освободили от турско робство!

128

Анонимен

преди 9 години

Джон Торнхил от "Файненшъл таймс" да коментира американската агресия по света, организирането на оранжеви революции, пладнешкия грабеж на суровини в различни държави, сваляне на законно избрани правителства с бомбени атаки...уж за въдворяване на демократични (мисли техни колониални) правителства. Ако целта е демокрация първо да демократизират Саудитска Арабия, Катар и др.

127

Анонимен

преди 9 години

Хайде пак дежурната пропаганда! Абе нашите "независими" медии освен намеса на Русия и заплаха нещо друго виждат ли?!? Що не напишат нещо с тая морална патетика за войните в Ирак, Афганистан, Сърбия, Либия, Сирия, за цветните революции, за тримата български министри, които са били на ДЪРЖАВНА платена работа в САЩ преди да дойдат тук...напишете де!

126

Анализатор

преди 9 години

И най лошият мир е по добър от най добрата война. Крайно време е тези на запад да осъзнаят , че Русия е непреодолим фактори следва да се съобразят с него и водят преговори на равнопоставеност между страните, а тези на изток да осъзнаят , че са развиващи се страни , а не развити и трябва да допуснат определени отстъпки в преговорите. ВОЙНАТА Е ПАГУБНА ЗА ВСИЧКИ

125

Анонимен

преди 9 години

До. 168- как си го представяш.Да се самоизолираме като Северна Корея-:-) :-) и всичко ще о :-) :-) О.К.нали.:-) :-) Ми ако това стане ти как ще можеш да пишеш и плюеш власта ,ако нещо например не ти харесва:-) :-) .Там дори ако неволно сбъркаш химна на публично място..-наказание,а да говориш,,пишеш,,против власта--лелеее..и ниска заплата да взимаш,и мизерно да живееш,пак ще си длъжен да казваш че си супер..иначе--враг на народа и....

124

Анонимен

преди 9 години

До 158_така е пазарната икономика-Русия е 150милиона-и има кой да купува стоката-макар и много малък процент от хората,но преизчислено към 150милона население...сметни го 5%например от 6мил. И 5%от 150мил..:-) :-) .Тук не става въпрос дали нацията е умна,добра :-) :-) :-) .Ти каде ако имаш възможност би направил завод--вГермания-с високия стандарт на населението и 75мил.'Русия--нисък стандарт но 150мил. Или България-??-кадето освен малкото население има висок нихлизъм,оплюването и омразата са ..

123

#$&

преди 9 години

Западат трябва да престане да си вре носа навсякъде и да определя коя държава какво да прави. Рано или късно справедливостта ще възтържествува!

122

Анонимен

преди 9 години

Това може да стане при положение,че западът уважава Русия като сила.Но когато западът се държи високомерно и особено САЩ това не може да стане.Когато цепеха Косово Русия беше против а Германия показвайки фашистката си същност първа започна бомбардировките на Сърбия.В Косово нямаше референдум беше решено.Нашите *** едни от първите признаха новата държава.Сега когато в Крим имаше референдум който не изнася на САЩ това не се признава.Трябва първо да кажат признаваме Русия а това боли.

121

до 159

преди 9 години

Преди да седнеш да пишеш, взе ли си хапчетата?. Такива глупости може да напише човек без модък.

120

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 167Нито един договор с Русия не струва дори хартия на която е написан+++В русия поетите задължения са само временна пречка. После се отямтаме от подписанат дума и правим каквото си искаме. Типично по руски. Ку*****ко.

119

Анонимен

преди 9 години

до 2 Това е само част от цитата на Бисмарк. Проблеми с четене?Нито един договор с Русия не струва дори хартия на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.