84

BG

преди 9 години

А , фуражко - то се вижда как военните ще реагирате в случей на война - масово напускане и криене в миши дупки. Само още един факт - вече два пъти !!! ви слагат министър с турско име, и двата пъти си мълчите като .... Ама като казаха че ви вдигат годините за пенсия, веднага отидохте да протестирате :)))) Така че как ще реагирате при война на всички ни е ясно !Преди имаше предложения да пазите реколтата - пак оревахте че не се за тая работа, да пазите децата в училищата - и това не :)))

83

някой

преди 9 години

БГ, ти нищо не си произвел, иначе нямаше да казваш, че искарваш много, всички знаем, тези дето произвеждат колко изкарват. Кой знае какъв мошеник-кожодер си. Кой как ще реагира по време на война ще се разбере по време на война, теб няма да те е грижа, ти ще емигрираш първи.

82

BG

преди 9 години

А и още нещо - вече и втори човек тук те пита - Какво точно работиш по цял ден ?!?! След като е толкова "тежко и отговорно" опиши, разкажи един твой работен ден, с думи прости :))))

81

някой

преди 9 години

Не е за интернет :) Но съм сигурен, че ти за да изкараш "доста повече пари от нас" си учил доста повече и бачкаш много по-усилено. Както и да е, и аз не разбрах ти какво работиш. Но аз плащам твоята заплата също.

80

BG

преди 9 години

Слушай, фуражко - първо военните нищо не плащате. Вие не изкарвате пари в тая държава. Парите в държавата идват от производството, т.е от такива като мен, които издържат такава като вас ! Идеята е че ако някой ден, не дай си боже стане война вие ще ни пазите. Само че какво се оказа, вие които твърдите че "ще дадете живота си " за държавата, масово напускате дори само ако решат да ви вдигнат с няколко години възрастта ! Мен не гледай - аз съм цивилен, от мен не се изисква "да си дам живота" :)))

79

някой

преди 9 години

Айде да не си мерим заплатите, можеш да останеш изненадан. Колкото до това кой на кого плаща - ти плащаш на мен, аз плащам на теб. Или ти събираш парите от дърветата? Това, което го правя като отида на работа - бачкам от сутринта, до вечерта, като сутринта може да започна в 7, може в 4, може и в 2 през нощта. Прибирал съм се и след 12. Злобата в тази държава няма край - военните лоши, бизнесмените лоши, полицаите лоши, политиците лоши, услугите лоши... Като почнах така, ти какво точно работиш?

78

5489

преди 9 години

В Министерството излишни колкото щеш. Извадете ги оттам и ги разпратете по гарнизоните. Толкова е просто.

77

BG

преди 9 години

120, фуражко, нека те светна нещо - тия дето пишем срещу военните взимаме доста повече пари от вас :))) Само че, никак не ни харесва да пращаме заплати на хора които твърдят че "пазят държавата" а както се оказа пазят само заплатата си :))) Ако утре стане война - до един ще напуснете и избягате ! Що да поддържаме тая армия ?!?!Я ми отговори ти, щото вече колкото пъти питам, все не получавам отговор - като идеш на работа сутрин, какво точно правиш през деня ?!?! Много ми е интересно :)))

76

някой

преди 9 години

Ето, сега е моментът всичко, които смятат, че военните нищо не правят, а взимат големите пари, да влязат в армията. Ето, вакантни места бол, възползвайте се. Айде бе, ама не виждам опашки пред военните окръжия със заявленията.

75

vesko02

преди 9 години

И кой реши ,че имаме остра нужда от 1592 войника и 437 офицери.Толкова са празните манерки във военните складове ли?Или някой гений е решил че сега е момента да се увеличи армейския състав.Питахте ли българина дали иска по голяма армия?

74

Маркс

преди 9 години

Армията ще да го закъса и повече, баламията дето ще става на пушечно месо заради хамериканците рязко намалява! Българският войник и офицер трябва да служи само и единствено на Родината си България!

73

Мавзолей Palace

преди 9 години

Ей сйига да дойдат ай тек терминаторите тоест роботите на другарката станишефа да преборят ай тек монополите на всеки километър на милиционерските превратаджии и така до гнилия Ванкувър и последно баси държавата щом вървят такива партенки ..................

72

Анонимен

преди 9 години

Напускайте, напускайте! Новият зам. министър ще назначи до попълване на щата корманчета, орханчета, исмаилчета, мехмедчета и никой не може да каже гък. Български граждани ли са - да, имат ли желание да бъдат военни - да, местата обявени ли са по закон - да, отговарят ли на условията - ами... да! Като не ви харесва, Бойко, Радан, Кунева, Волен и Патриотов да пратят синовете си и дъщерите в армията по условията на 5-та категория труд - до падане славно за Родината под стол или на креват.

71

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Банкоматчици.

70

някой

преди 9 години

До Анонимен 97Гранични войски отдавна няма, затова и няма кой да пази границата от имигранти. Плюем армията, съкращаваме и после питаме "Ама що не пазят". Ами щото ги няма.

69

анонимен

преди 9 години

къде виждате армия къде виждате офицери българия 25 год е разграден дворимаше един министър сталийски веднага се обяснявате що за армия има българия

68

Анонимен

преди 9 години

Армията е на път да последва съдбата на БСП - Никаква я няма вече, а виновна на всички и за всичко.

67

анонимен

преди 9 години

кьде КАКВА АРМИЯ КАКВО БЬЛНУВАТЕ НАЛИ ВЕЧЕ СМЕ ПОД ТУРСКО КОМАНДВАНЕ И СЕ ПРИСТЬПВА КЬМ РАЗПУСКАНЕ НА БЬЛГАРСКАТА Т Н АРМИЯ----това е ИСТИНАТА НАРОДЕ ЧЕСТИТО ВИ ПОТУРЧВАНЕ

66

Стефан

преди 9 години

Национален спорт у нас е всеки да гледа в чинията на другия. Също така и всеки да разбира повече работата на другия, отколкото своята си. Като толкова много завиждате защо не станете и вие военни? Ето, има места. Тъкмо армията ще се напълни със супер интелигентни, здрави и стройни спортни типове. Защото вие сте такива нали?

65

Димитров

преди 9 години

През 1983 г. и аз ги напуснах ,масово. Без един лев в джоба,от Видин до Монтана пътувах на автостоп ,и през цялото време проклинах. Проклинах държавата "дано се разпадне" и то стана . Проклинах комунизма "дано се затрие" и то стана. Проклинах областта и северозапада .Гладни да бидете" и то стана. Напред родино мила. продължавай да унищожаваш чедата си.