23

Вероника

преди 9 години

Не разбраха ли управляващите, че не трябва да съществуват мандати на лица, назначавани за ръководители на големи институции, защото така им отвързват ръцете да правят каквото си искат в рамките на мандата и да се чувстват абсолютно недосегаеми и неподвластни нито на закона, нито на морала. За всеки ръководител на институция трябва да важи чл. 19а, ал. 2 от Закона за администрацията - органът, който го назначава, да може да го уволни по своя преценка без мотиви и без предизвестие

22

Анонимен

преди 9 години

Не че Пеевски е цвете, но за него ни проглушиха ушите, то не бяха протести, дудуци, тъпани цяла година. А сега не е ли същото? Пред очите на всички този човек ликвидира работеща банка, а за това получава награда.

21

Да

преди 9 години

Свършил е доволно работата на шефовете си и сега го награждават не със затвор, а с нов пост в банка. Едва ли ще му е супер лошо!

20

Анонимен

преди 9 години

PO ZAKONANA BORISOV.FALIRASH DARGAVATA I TI PODARIAVAT BANKA.

19

Радо

преди 9 години

До Искров в Затвора!Защото по закон не могат да го махнат докато не му изтече мандата и разбира се са се погрижили всички обвинителни факти да бъдат скрити. Единственият друг вариант остава с оставка и преназначение в някоя друга банка, за жалост...

18

Анонимен

преди 9 години

Остана ли нещо чисто и свято в нашата Република? От толкова подлост, лъжи, безсрамие народът вече е зашеметен, объркан и съвсем безпомощен. Дори и това, че ще продължават да вземат плоския данък дори от минималната заплата на бедняка, т.е. от залъка на децата му, не е в състояние да събуди борбеността на българина, чувството му за справедливост и достойнство. Лошо ни чака, ако все така тъпо гледаме безобразията и търпим!

17

Стоян

преди 9 години

Пращат го на почивка все едно нищо не направил в КТБ.

16

Възмутен

преди 9 години

Този *** трябва в затвора да влезе...те постове му раздават..как да му вярвам на Бойко?

15

Искров в Затвора!

преди 9 години

А защо, и на какво основание, Искров световно известния рецидивист - престъпник, ще ходи в Черноморската банка, а не в Затвора, където трябва да бъде, без дори да му се обяснява?!

14

Анонимен

преди 9 години

Държавата почва от главния прокурор! Ако го няма - няма и държава.

13

Али Чукадрилов

преди 9 години

Кога най -накрая ще се изходим в устата на Тиквара за да не предлага и да не говори глупости.

12

Анонимен

преди 9 години

Нека да му се даде на човека и орден " Стара планина" за изключителните заслуги и да му го връчат пред всички дипломати след бурни аплодисменти за заслуги към.....тези които сега го правят нов банкер. Това отдавна не е държавата България. Хора за пандиза се самонаграждават и повишават.

11

никулден

преди 9 години

Ужас, ужас, ужас наглец. Щеше да фалира държавата, те му дават келепир. Бойко престанииииииии. Не искаме повече така.

10

Анонимен

преди 9 години

за кокошка няма прошка за милиони няма закони

9

Борислав

преди 9 години

Защо да не приеме? Така или инъче никой не може да го барне, докато не му изтече мандата, но пък винаги могат да се отърват от него по друг начин. Явно е предпочел по-лесният за всички.

8

И да не забравите

преди 9 години

на Никулден да го отличите тоя *** като банкер на годината, за изпроводяк! Така и така се оказа, че цялото банкерско племе, освен че страда от алчност нечовешка, страда и от дебилност, тази награда ще бъде най-добре прилягаща на този престъпник. А народа чака присъди...

7

Наката

преди 9 години

Искров се изложи тотално,Бойко оферти му дава!Е няма такава идиотия!

6

a

преди 9 години

този трябва да е с конфискувано имущество заради това ,че причини щети на държавата и забрана да заема такива постове -следствен арест за него ,ИНАЧЕ ГОВОРИ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН СЦЕНАРИЙ И СЪУЧАСТИЕ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ ВЪВ ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

ИСТИНАТА

преди 9 години

ВМЕСТО В ЗАТВОРА , В ДРУГА БАНКА . ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЦИ ,БАНКЕРИ И РАЗНИ ДРУГИ МУШИНГЕРИ !!

4

непукист

преди 9 години

Значи ли това ,че по отношение на КТБ всичко е казано и доказано ,защото иначе прилича като бонус за добре свършена работа.