50

Lyubopitna

преди 9 години

sam,za6to kogato BBi CC hodehatuk-tam po sveta i PLYUEHA BULGARIYA I UPRAVLENIETO/v koeo togava nabyaha/ VSICHKI MEDII si malchaha i podminavaha tozi FAKT,a sega ,vidite li Stanischev "plyue".....AbvIpf-demek Bulgariya!Da,no TEZI partii ne zna4at BULGARIYA!!!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Тиквичката като беше събрал през април всички посланици на държавите от ЕС и НАТО и там обясняваше, че правителството ще катастрофира България и ще я направи по-зле от Гърция, това какво беше "реклама" на страната ли?

48

Стар партиен член

преди 9 години

Станишеееееееев,Станишев,където и да отидеш все си същия - слагаш си едно перде на очите,а и вего вече не слагаш и плескаш с черната боя наляво и надясно! Така е,чоджум,всичко което не е с БСП трябва да се задрасва и осквернява! Ще ни дават акъл тия и ония партийки,дето ни нямат го дините-я,ние като сме "столетни члениве" как яко се държим и винаги сме прави ! Така да я наредиш!Да,ама всеки така не може - само Сергей Станишев ! Ура,другари ! Дайте да дадете!

47

Артиллерия бьет по..

преди 9 години

Ако зависеше от мен.. Всеки ден България щеше да я бият Точка У РЗСО "Град" и Едрокалибрени гаубици!!!

46

иван

преди 9 години

очевидно това което е разрещено на тиквата е забранено на съсела. Демокрация по български...

45

анонимен

преди 9 години

защо го коментирате този ***

44

Анонимен

преди 9 години

Очернил България или очернил ПФ и АБВ, съответно откога ПФ и АБВ са равни на държавата?

43

до 73

преди 9 години

То и на Лилето Павлова майка и била рускиня ама да знаете това не бива да се говори,тя си е българка не като този украински евреин-че и евреин стана,остана и турчин да стане.А когато Борисов ходеше и чернеше България,говореше глупости за бълг. правителство,всички гербаджии чернеха България заради Атака дето уж била във властта нищо не се чуваше.Че Атака не е като ПФ вси националисти,ама пак ще си мълчим,нали сега са съюзници на великия Борисов,бащицата наш,вездесъщия,непогрешимия.

42

Killuminati

преди 9 години

Мръсен хазарски ***, незабавно на ешафода да бъде изпълнена присъдата!

41

Анонимен

преди 9 години

Какво може да се очаква от един украински евреин?Всичко друго, но не и да обича България. Та тоя до 1995 г. е бил гражд0анин на СССР!После Синедрионаму е наредил да се пише българин и да вреди колкото се може повече на родината ни!

40

Анонимен

преди 9 години

НАГЛИЯТ КРАДЕЦ КОМУНИСТ СИ ПОКАЗА НАЙ.-ПОСЛЕ ПРЕД ВСИЧКИ ИСТИНСКАТА *** МУЦУНА !

39

Дако

преди 9 години

Само да му погледне човек физиономията на гнусен плъх и му се отщява да чуе, какви лъжи и глупости ще говори нищожеството станишев!Той умишлено съсипа държавата и унищожи комунизма с безобразните си кражби и престъпления.Трябва незабавно да му се снеме имунитета, да му се конфискува всичко заграбено и да бъде осъден от военен трибунал за кражба и вредителство в особено големи размери!Това е най-омразната муцуна, която е ходила по земите български през последните сто години!

38

ля ля

преди 9 години

съсела се добра и до там !!!! много ме е яд на хората че така се подлагат и предават и са заети да се обърнат да видят че има и други моменти и неща за което си струва да не се самоунищожаваш!!!

37

Маркс

преди 9 години

Като не ти харесва, аре за Херсон, плазмодий! Пфу!

36

Маркс

преди 9 години

Да го изпъдиме за Херсон, там имат нужда от сороски социалисти! Пфу!

35

Анонимен

преди 9 години

ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧСНИ ***

34

Маркс

преди 9 години

Долу Съско и неговата банда от гейзери и пендафили!

33

Маркс

преди 9 години

Съси не може даъде съден за национално предателство, той не е българин, а украинец, обаче за държавна измяна може и трябва да лежи за това тежко престъпление в затвора, пфу!

32

44-Спрени заради Гер

преди 9 години

2-те европрограми са спрени в началото на 2013 г. ЗАРАДИ корупция и нарушения на Герб в обществените поръчки-"Околна среда" заради нарушения през периода- 2010 г-2012 г. (Герб), а "Регионално развитие" заради целия период на Герб- 2009г - 2013 г, като са посочени най-много нарушения на зам. председателя на Герб - кмета на Бургас Димитър Николов, след него на Й. Фандъкова, където Герб беше насочил най-много европроекти. При Герб почти всички обществени поръчки бяха дадени на 2 % от фирми на Герб

31

Ако сме Честни!

преди 9 години

За Предателство срещу Родината.. В Царска България наказанието е било расстрел с винтовка или пистолет от упор!