105

Анонимен

преди 9 години

Нашата проскубана *** има много да се учи от кмета на Истанбул. Чудя се, не я ли е срам да се нарича кметица на европейска столица?

104

Анонимен

преди 9 години

едионственото отвратителен *** яценюк ,което ще влезе е някой *** арабски,че да си затвърди евро-атлантическите (ценности) на триполов ***

103

бг

преди 9 години

Според сатанинските *** от CNN и Fox News през последните неколко месеца Покрайна се е превърнала в най-свободната и най-демократичната страна в света.

102

бг

преди 9 години

Как така Покрайна е гласувала против?

101

Циганин

преди 9 години

Хм ,Истанбул е по европейски град от София !) ,а по красота -да не говорим .( е ако свалите черните очила към Турция де ))

100

СС

преди 9 години

ООН прие резолюция за борба с нацизма, инициирана от Русия Ню Йорк. Третата комисия на Общото събрание на ООН прие предложената от Русия резолюция , призоваваща страните да предприемат по-ефективни мерки по борба с героизацията на нацизма и другите форми на расова дискриминация, ксенофобия и нетърпимост, съобщава ТАСС. В подкрепа на резолюцията са гласували 115 от 193-те страни-членки на ООН, 55 страни са се въздържали, а Канада, САЩ и Украйна са гласували против.

99

волгоградския

преди 9 години

Вам нужно только красная армия и вс.

98

#$&

преди 9 години

И само да допълня, че САЩ искаха да асимилират най-голямата руска военноморска база в района.. Обаче проблем беше, че тя е руска..

97

2+2=5

преди 9 години

ДО 137Благодаря за урока по география ,но аз затова ти дадох пример Турция ,че и тя е в Европа макър и по малката й част да е в Европа .Еми защо Ердоган и Путин обърнаха гръб на Европа -заради дискриминацията към тях от Брюксел .Елементарно е -но трябва повечкоо четене.

96

#$&

преди 9 години

До146:Губи ти се връзката между причина и следствие.. А САЩ нямат никаква работа на другия край на планетата.. Според мен де :-)

95

Леле че народ

преди 9 години

До #$& Всъщност е точно обратното САЩ искаха цяла Украйна ,особено Крим Сега така както е Украйна не е изгодна за САЩ Та Путин им даде на САЩ тяхното лекарство което приложиха в бивша Югославия То и затова е тоя рев и по няколко антируски статии дневно Никой на Запад не е предполагал,че Путин в годините в които е играел "пасивна " роля се е учил и се видя че и той може да играе подло като САЩ

94

#$&

преди 9 години

Украйна е една неестествена, силно поляризирана територия и просто не успява да запази стабилност и в благодарение на дейността на САЩ е разцепена и опустошена. Същият сценарий приложиха на Югославия навремето.. Стария метод 'разделяй и владей'..

93

ГОЛЕМ ПРАЗ

преди 9 години

Порошенко го освиркаха десните , заради меката политика към Русия!ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЕС СА --- ДА СЕ СПРЕ ВОЙНАТА И ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯТ ИЗЛИШНО РУСНАЦИТЕ!ТЕ И БЕЗ ТОВА СА В КОФТИ СИТУАЦИЯ!РАЗПАДАТ СЕ ОТ ВСЯКЪДЕ...МОЖЕ ДА НЕ ИМ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИЧКИТЕ...ХА,ХАХАААААААА

92

ДО 140

преди 9 години

Защото на всеки ще стане ясно ,че ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСВИРКВАН.ЧАСТИТЕ НА ОМОН БДЯТ ЗА ТОВА. А ИНАЧЕ В КИЕВ СА ФАШИСТИ, А ДЕМОКРАЦИЯТА БЛЕСТИ, ЧЕ ДАЖЕ ЗАСЛЕПЯВА В МОСКВА....Като оня известен виц: спор за демокрация между руснак и американец. Американецът казал, аз мога да отида пред Белия дом и да извикам Обама е престъпник, Руснакът веднага отговорил, и аз мога да отида пред Кремъл и да извикам--Обама е престъпник. ТОВА Е РУСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ.

91

Анонимен

преди 9 години

До ПрогнозаКрим не е Украйна а Русия защото трябва да призбаеш върховенството на принципа на самоопределение! Освен това там има проведен ЗАКОНЕН референдум и населението около 70% са руснаци и изжраха Русия.

90

Джон

преди 9 години

Защо в статията не се споменава че Порошенко е бил освиркан от хората на площада а Джоето Биден не е посмял да излезе от колата.

89

ДО 137

преди 9 години

Русия е в Европа...до Урал---после е Азия. Турция е в Европа---до Инстанбул---после е Азия. А Украйна е ИЗЦЯЛО В ЕВРОПА. ОСВЕН ОТВА И ПУТИН И ЕРДОГАН ЗАЛАГАТ ДА ПРИОБЩАВАНЕ ИЗВЪН ЕВРОПА....ЕДИНИЯ ЩЕ СТВАА КИТАЕЦ , А ДРУГИЯТ ДЖИХАДИСТ.... ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ Е МАНИАКАЛНАТА САМОВЛЮБЕНОСТ.......

88

ЧУДЕСНО

преди 9 години

ТУРЦИЯ , УКРАЙНА И ШВЕЦИЯ В НАТО!ТАКА ФЛАНГОВЕТЕ НА НАТО СТАВАТ БЕТОН-АРМЕ!ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ОГРОМЕН КУ""" за ***!

87

2+2=5

преди 9 години

До ПрогнозаРусия е в Европа ,както и Турция )а Украйне е голяма -прав си -те и затова искат да истискат какво се може от нея и особено от богатата й част -народа -роби в Германия ... .

86

Прогноза

преди 9 години

Всички които хулят Украйна, сякаш забравят някой неща: 1. Украйна е най-голямата държава в Европа/ Русия не е в Европа/ 2. Украйна е много бога държава 3. Проблемите на Украйна са от руската инвазия, корупцията, манталитета и лошото управление ---т.е. това са неща преодолими в средно срочно бъдеще. ИЗВОД: НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖД ГРОБ, УКРАЙНА ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ И НВЕ БИХ СЕ ИЗНЕНАДАЛ АКО СЛЕД 40-50 Г. Е ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ СТРАНИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА.