15

умници

преди 9 години

Тия май трябва да имат и психо тест а и да им се забрани да си играят с телефони,таблети,да четат весници и най вече да не спят че някой може да падне и да се нарани..:)

14

Анонимен

преди 9 години

"Конституцията, която е предвидила наказателна неотговорност за народния представител, за да гарантира свободата на неговите изказвания."ЛЪЖЕТЕ!Наказателната неотговорност се използва от народните представители само за да бягат от правосъдието, когато правят престъпления.

13

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

Както е тръгнала, депутатите, НС, Премиера, Министрите да не се обиждат, ами направете СИНЯ ЗОНА пред БЮРОТО за РЕПЛИКИ и ДУПЛИКИ, допуск само срещу 100 лева. Както казваха комунистите на времето, "ВЪРЖИ ПОПА ДА ТИ Е МИРНО СЕЛОТО".

12

Анонимен

преди 9 години

КонституциятаЧл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.Но предложенията на ГЕРБ са над Конституцията.

11

Хитлер

преди 9 години

всички министри на хубаво и топличко в горящите пещи на Auschwitz <3

10

зубарът

преди 9 години

Пускам да гледам по немската заседанията в немския парламент и всички са сериозни, никой не се драка с никого, казва аргументите си по дадената тема, сяда и зачакват отговора на другите. Нашите пък почват ''грозен'', ''лъжец''или обсъждат абсурдни, неангажиращи теми за спор... Единия не може да чете правилно, другата е натокана кифла хабер си няма от света, Борисов пуши една пура и си заминава.. Абе цирк, който е огледален образ на народа. Заслужаваме си го. Лека вечер.

9

Анонимен

преди 9 години

а ний дето ще ги тепаме как ще ни накажете

8

Анонимен

преди 9 години

Боже, боже с какви работи се занимават тия! Народа гладе, гол и бос....те обсъждат глупости!

7

tih velikan 681

преди 9 години

Dumata demokraciya e iztukana ot pravila,koiro nosyat sinhron mejdu jivushtite v edna durjava,koyato garantira svoboda protekciya standart i pravata na vseki grajdanin i suselyanin.A TOVA KOETO VIJDAM E PROSTOTIYA I BOIKO POSTAVYA KRAI NA TOVA I AZ SE RADVAM,A OPOZICIYATA IMA NUJDA OT PSIHOANALITIK DA IM POMOGNE DA SI VUDVORYAT VUTRESHEN MIR KOITO NYAMAT ZASHTOTO NEMOGAT DA KRADAT.

6

анонимен

преди 9 години

Пак ли Мая в центъра на проблема. Да включи на четвърта скорост метлата и в Дупница при бат Сали.

5

непукист

преди 9 години

Ха-ха леля Цецка нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила.

4

Анонимен

преди 9 години

Брееееййййй,че много така глобални проблеми се решават в това НС. :))

3

tupaci

преди 9 години

da pitat bat Sali, kakvo misli po vuprosa :D

2

Циганин

преди 9 години

Интересно ,А бай *** или "ей ***"обидно ли ако се нарече някой депутат или .... !?)

1

!?

преди 9 години

С какви идиотщини се занимават тези ***...