33

бай иван

преди 9 години

дайте да хванем да изнасилим алкохолиците играчи от националния ***. много размишлявах, мисля че това е единствения начин да ги накараме да играят футбол и да не киснат по дискотеките да слушат чалга и мятат гюбеци.вЕрвайте ми, следващият път ще тичат по терена като финикийци само при мисълта че ги чака пак хамбургския салам. отзад.

32

Х

преди 9 години

НЯМА ТРЕНЬОР КОЙТО ДА НЕ ИСКА ОТБОРА МУ ДА НЕ ПОБЕЖДАВА.ПЕНЕВ Е ДОБЪР ТРЕНЬОР НО НЕ Е ВЪЛШЕБНИК.НЕ МОЖЕ ОТ НИЩО ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТАКИВА ФУТБОЛИСТИ ТОЛКОВА.

31

Анонимен

преди 9 години

Как искате да сме добри в нещо като доказани нагли, прости ш самозобравили се индивиди са в политиката и спорта. На Пулев Кличко му доказа, чи професионализма и интелигентноста са основата на успеха, а ни празните приказки и чалгарското дуене. На Борисов същото, перчене и внушенията, че е велик доказоха, че колкото по-високо се качва *** толкова повече и се вижда червения ***. Така е и с Пенев, интелигентност нула, наглост на мах, зависимост от игри с играчи за пари. Резултати няма!

30

питащ

преди 9 години

Има ли някой да обясни ЗАЩО трябва да има сценарий???Къде е логиката???

29

Мъка

преди 9 години

До Анонимен 22: Пишеш за фамилия Вуцови, нали? Малко си се пообъркал, простено да ти е, и ти толкова си можеш!

28

Прав

преди 9 години

Пенев направо задряма, време му беше да си ходи, за съжаление трябва да си ходи и цялото ръководство, но това няма да стане. Иначе добри парици взимаше човека, има за какво да съжалява - 50 хилядарки са това!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Не си послушко, но кой пусна Малката Перука да пази срещу Норвегия с 2 мача в турска втора дивизия за последните 3 години вместо Владо Стоянов, който има сигурно 100мача последните 3 години. Баш си си послушко. Послушко в името на това да взимаш 50000лв на месец.

26

IYI

преди 9 години

Кой плачеше за 20-те заплати на военни и полицаи, като компенсация на безсънните 20 и повече години. Е, сега сте доволни. За нищо и никакви си 1-2 години в които само позор и ужас от нивото на футболния ни отбор и 150 000 Е=300 000 български лева. Това е то служба на род и родина! Не да духа супата, а трябва да ври в нея!

25

Анонимен

преди 9 години

жалко за пенев и съдбата на мечтателите '94, първите излезли на световна сцена с равно самочуствие българи юнаци, уви в мача с парите изгубиха безславно своя дух

24

художника

преди 9 години

Искам да попитам "ВЕЛИКИТЕ" разбирачи ! Ако сте шефове на отдел от некадърни протежета, като ви уволнят отдела ще проработи ли по- добре???Това се случи с Любо. Това ще се случи и със всеки следващ, докато Перуката и Обицата и Темето са в БФС.

23

?!?

преди 9 години

Въпреки големите постижения на Пенев като футболист, никога не съм го харесвал, мястото му след 94-та не беше в националния отбор. Обаче като треньор мисля, че се справи много по-добре от предшествениците си. Новото поколение се интересува май повече от чалга до зори и татуси като на рецивидист. Материалът наистина е лош.

22

До 22

преди 9 години

Некадърник си ти! Любо Пенев е най-резултатния чужденец в историята на Примера дивисион. Има Уикипедия, проверявай там, преди да пишеш наизуст. Фактите са факти - 165 гола, мой човек, е вкарал този "некадърник" за испанските си тимове.

21

Анонимен

преди 9 години

абе на наще татуирани чалгари и Моуриньо да им е тренер не стават за нищо.просто са слаби,нямат класа,а като за капак им туриш и тоя дъвкач за наставник стават аматьори

20

Не така

преди 9 години

До Мъка .Факта че са били сравнително читави футболисти не ги прави по подразбиране добри ръководители . Преди всичко историята показа , че великите футболисти , станали и големи ръководители , бяха и големи личности/Кройф , Бекенбауер и др./ А нашите са жалки простаци. И както казва тъста ми / стар чорбар/ :Ицо беше кама , но сега е .

19

Анонимен

преди 9 години

само като му видя кухата лейка и ми иде да си чупя лаптопя,ама айде

18

Gogo

преди 9 години

Като си толкова добър защо не сформира отбор с който може да се печелят мачове, а само дрънкаш приказки...? Бил Любо Пенев.... *** както и повечето като него!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До МъкаТи в час ли си ***? Чичовото от край време е отявлен некадърник с връзки. Като футболист беше посредствен, а за треньор въобще не става. Дори жена му беше проверено от чичо му преди брака. Няма девствена да му кърви и да го цапа на чичо момчето. Само в БГ може да се случи нещо такова. Футбола в БГ не е собственост на една фамилия от доказани мързеливци и некадърници.

16

Панайот

преди 9 години

До МъкаИ като е доказал се футболист, дай сега да опрпостява националния отбор, така ли?И до кога на стари лаври ще лежи? Той и Ицата е доказал се футболист, даже много повече от Пенев, ама не става за треньор.

15

Да го духа

преди 9 години

Това ни пожела този *** с една топка . Е , каквото повикало , такова се обадило .

14

Мъка

преди 9 години

Знайни и незнайни *** се упражняват на тема Любо Пенев. Бих желал да им обърна внимание, че той се е доказал като футболист. Няма да припомням къде играеше и колко години. Няма да припомням и паса на Парк дьо Пренс. Бих искал да запитам многознайковците къде игра перуката, а малката перука, а къде играе това алкохолно петно Попето? И въобще кой болен мозък си позволява да поставя под съмнение качествата на Любо, на Ицо, на Пената? И с кого ги сравнявате? С ***, с Мъри, с гелосания?