39

Анонимен

преди 9 години

53. Това е мнение на САЩ , а ти си много органичен !!

38

до 50 от Руски трол

преди 9 години

Ами добре тогава нападайте какво чакате??? За да ви покажем тогава кой кум кой брат и кой на булката брат. Само че за жалост не ви стиска иначе ако ви стискаше отдавна нямаше да ви има.

37

oценяване

преди 9 години

51 Да, красива хумореска си изтипосал, like Идил ще нахлуе в ЕС през Либия:))))))

36

Анонимен

преди 9 години

37.Либия на Кадафи никога няма да се върне ! Работата им се вършеше от чужденци ( отишли там да работят ) и са живяли добре !Днес - хиляди бежанци бягат към Европа .Другата заплаха е ( от най-последните новини на САЩ) , ИДИЛ се е настанил и там , с тренировъчни лагери , за нападение на Европа .. В Либия бе бомбардирано американското посолство и убит амер. Посланик !Има някакъв обратен ефект от " цветните революции", внесени отвън от платени бойци !

35

oценяване

преди 9 години

до 43 Разбира се, че я сравнявам, Русия е страна като всички останали, преекспонирането на "заплахата за ядрена война" е глупост. Никой не би започнал подобна война, която победители няма, инак трябва да е луд... Та сравнението е абсолютно актуално, като се има предвид, че именно руската пропаганда твърдеше, че армията на Ирак е трета (да трета) по сила (тогава) в света.

34

Малкият Иванчо

преди 9 години

Хем русия била демократична държава,хем щели да се пазят от цветни революции.Путин е разбрал какво е демокрация колкото и куче разбира от книги.

33

Божо

преди 9 години

В украинските сайтове е пълно с благодарствени изказвания към *** за това, че е сплотил нацията на Украйна с безумната си агресия !!! Сигурен съм, че ако *** си прати зелените човечета в България , повечето български *** ще му теглят една майна и ще си върнат нормалния разсъдък !!! Променяйки границите на Украйна, този комплексар отваря рана в световната политика, която утре може да му се стовари от изток чрез "братския" китайски многомилионен "освободител" на Сибир !!! НЕНОРМАЛНИК!

32

до 37 от Руски трол

преди 9 години

Нещо не те разбрах нима сравняваш РУСИЯ с Ирак и Либия??????? На колко стограмки си брато?

31

Русилизанамерикан

преди 9 години

Добре сме, добре сме, добре сме! Най-добре с мужиците в главата сме у София! Тук няма нито един луд, камо ли сателит да му е забучен в кофата у софиятуера! Софтуер, брато! Антенните полета по планините окол София ряпа да ядат както антени, модеми и модерни ЖаСаядеМи! Медицината много я ценим! Може и да луднем, но хич нема да се дадем!

30

Анонимен

преди 9 години

Понеже САЩ потъва, ще се опита да завлече и целия свят със себе си. Не си мислете ,че хората по света не го виждат.

29

Руски Трол

преди 9 години

Щерев ако аз сьм взел и една копейка някога за коментар нека още днес да ми изсьхне най-ценното разбирай това което ти го нямаш и се намира между краката. Ти почакай като заработи банката на БРИКСА и пак ще кажеш

28

Анонимен

преди 9 години

34.За какво е това ха ха !Нещо не си наясно с Руския капитализъм ?Трябва да се замислиш на какво дередже е България .. За да искат заеми от ЕС за бюджета ??

27

oценяване

преди 9 години

Пропаганда. ru:"руснаците са сплотени, като никога"..хм, същото казваха и Садам за иракчаните, и Кадафи за либийците и още актуалния Асад за сирийците, при всички процентите..до небесата"руснаците никога няма да се предадат", дамм всеки при определени условия се предава, кляка или както искайте го разбирайте"руснаците можели и без пари и без храна.." такааа има и една приказка за едно магаре, което тъкмо се научило да не яде, и ..умряло"Руската гледна точка.., алтернативни "новини" без комен

26

sofeto

преди 9 години

"Русия трябва да се пази от "цветни революции"Точно така..... царизъм, крепостничество и каторга най им подхожда, завинаги!

25

Божо

преди 9 години

До скоро се смеехме, когато поредният ким кимионов севернокорейски поучава рибарите да ловят риба, жените да раждат, децата как да ядат по-малко, за да са по здрави !!!! Оказва се, че това нещо от Кремъл върви с дребни крачици /защото са му къси крачетата/ по утъпканата от кимовете бездна !!! В ХХ-ви век в Европа да бъде на власт подобен побъркан диктатор, това е обида !!! Лошото е , че в лудостта си , това комплексирано нещо няма да се поколебае да прати по-дяволите целия свят !!!

24

Щерев до Руски Трол

преди 9 години

Бил му най висок рейтинга...ха..ха финансовите пазари най-добре говорят за рейтинга на една държава и нейните диктатори (в случая). На теб че ти са платили 5 рубли за да си промениш мнението и да смяташ така си е твой проблем.Игрите на глада почнаха в Русия...ха..ха

23

vesko02

преди 9 години

Водката и пропагандата няма да позволят да се случат някакви промени,все пак умните и "неуправляеми "хора са много много малко.

22

Руски Трол

преди 9 години

Ало Щерев точно с това руснаците се различават от нас че в трудните моменти се сплотяват и действат като едно точно в момента рейтинга на Путин е най- висок от всякога. Вярват му и няма да го предадат и сьс сигурност при евентуална война всички ще скочат на орьжие и няма никога ама никога дасе предадат. Това го знам защото живея там и за разлика от много от вас аз пия вода от извора. А вий вярвате на платените от краварите медий. Успех

21

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да се пази от американска постановка тип "революция" целяща разграбването и унищожаването на държавата, принизяването й до беззъб евроатлантически партньор, който им е необходим заради територия, ресурси, както и за да се съгласява с всяка позиция, пусната от Вашингтон, с цел симулиране на световна общност и притискане на друга държава, чрез лъжи, че всички в общността са на едно мнение, което всъщност е наложено без право на избор на съответните "партньори".

20

Анонимен

преди 9 години

В Русия ще има либийски сценарий, а поковник путин както полковник кадафи ще бъде обладан с личното си оръжие в името на народната любов.