35

ЖЕЛИО

преди 9 години

До АнонименНАПИШИ СИ ИМЕТО ***

34

ЖЕЛИО

преди 9 години

Смешни сте защитавате сърбите които винаги са ни забивали нож в гърба научете историята и тогава се изказвайте .СРЪБЕ НА ВРЪБЕ

33

oценяване

преди 9 години

45 В интерес на истината имали са доста голяма държава от края на 13 до към средата на 14 век, след смъртта на цар Стефан Душан Сърбия се разпада на няколко части и впоследствие пада под османска власт!

32

Анонимен

преди 9 години

В крайн а сметка виждам, че не знаете нито защо е създадена Югославия, с каква цел, дали е дългосрочен проект, не знаете кой е финанцирал този проект и с какви ресурси. Много хора си мислят, че това едва ли не са го направили тъпите сърби. Което въобще не е така. Сърбите постоянно се оплакват, че някой им взел теритоии. А те дори и това не заслужават. Понеже тези земи в много малък период са били техни. Голяма сръбска държава не е имало никога. А манията им да бъдат лидер в Югославия бе грешка.

31

Анонимен

преди 9 години

Замесена ли е некъде Джоли, работата мирише на психо!

30

бг

преди 9 години

Еврейските *** Анджелина Джоли и Кристиана Анампур чекат с нетърпение такива откачени лъжливи небивалици.

29

Горан

преди 9 години

Знам, ли? Никой не може да пита самият Ражнятович така ли е било, не е ли било така... Всичко може да е измислица, може и да не е...

28

до 30

преди 9 години

Хората в Югославия 50 години живяха като братя преди американците да дойдат насам....с този твой цитат....се представяш като обикновен лъжец.Братя- сърби-българи: албанци- сърби: хървати-сърби: мюсюлмани: сърби...айде стига де...съвсем ни взе за балъци!

27

ПК74-7.62х54

преди 9 години

Сърбите са мъжкари за разлика от нас българите. Те си защитаваха родината и бяха в пълното право да мачкат. А ние сме просто женски полови органи с меки китки. Само ревем по форумите, но утре като стъпят мюсюлмани на главата и ще пълним гащите защоте сме си такива. Голям сеир ще падне. Макс до 10 г. и ще сме много по зле от Сърбия преди 20 г.

26

бг

преди 9 години

Когато бех емигрант в Австрия имаше една босненска муслемка от Биелина.Изключително подла,завистлива,лъжкиня и интригантка.И нейния по-млад брат беше същия *** като нея.

25

бг

преди 9 години

Да си припомниме как се третират изнасилени муслемки в муслемските общества и веднага ще ни просветне че това абсолютна лъжа.

24

Анонимен

преди 9 години

аз съм българин и живея в чужбина от 25 год и познавам стотици сърби ,,мога да кажа че сърбите са пичове и достойни хора , културата ни е почти индентична ,,,та те са ни като братя . Нато ги смаза за да може да ислямизира Европа

23

Анонимен

преди 9 години

на чалгаджийки вера немам никаква

22

Анонимен

преди 9 години

Орбан прави сделки с Русия - санкции, майдан, Сърбия не иска да налага санкции на Русия - откровен натиск да ги почне или няма ЕС, босненка.Плевнелиев - "Русия е агресор" - къде е наградата, къде са фондовете?

21

до БЪНДИ

преди 9 години

ТИ МАИ НЕ СЕ ЧУВАШ ...АМИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ КОЛКО ИЗТРЕПВАТ ТАМ ... КАКВО ОЧАВАШ ДА ГИ ГАЛЯТ. ТАМ ВСЕКИ ДЕН СЕ УБИВАТ ХОРА . ВСЕ ЕДНО ДА ДОИДЕ НЯКОИ В НАШТА ДЪРЖАВА И ДАНИ ТРЕПЕ КАТО БЪЛХИ, И НИЕ ЩЕ СЕ РАДВАМЕ СИГОРНО АПФФ. ЗА ТОЯ АРКАН ТОИ НЕ ПАДА ПО НИСКО ДОЛО..

20

до 25

преди 9 години

С какво сърбите са по-добри от нас? Преди да се разпадне Югославия бяха 1 сред необвързаните, 1 на Балканите, 1 по жизнен стандарт сред източните държави/ особено Словения/. А сега къде са? Дори и излаз на море нямат. И това като имаш предвид , че другите народи- босненци, макета, хървати , словенци...не искаха да се разпада Югославия--искаха просто малко повече самостоятелност. Та с какво са по-добри?

19

Перо

преди 9 години

... от 24И тогава Втората Световна ще ни се види като игра на жмичка, а такива като Аркан ще ги търсим със свещ...!!!Помнете какво ви казвам! Скоро мюсюлманите в Европа ще ни подкарат към кланицата! И ще тръгне от Босна, Косово и Македония, за да избухне във Франция, Германия и Англия!

18

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, Сърбия отказва да е жалък роб на САЩ и почват с пропагандата да чернят. Ще ми се нашия "народ" да беше като сърбите. Уви, ние нямаме нито народ нито култура. По цял свят ни мислят за , и сме най изпадналата държава в европа...

17

Перо

преди 9 години

До всички сърбофоби и русофоби:Пичове, нито сърбите са цвете, нито руснаците! Нито ние! Нито англосаксонците или галите - всички са си показали рогцата! Обаче никой не може да се мери с това, което тепърва ще ни покажат, а и вече показват мюсулманските завоеватели! Докато меките китки в Европа помагаха на горките мюсулмани в Босна, Косово и Макеедония, там се отгледаха ислямистки инкубатори, които сега пращат продукцията си в Сирия и Ирак, но САМО ЧАСТ!!! Останалите чакат по места знак!

16

Тито

преди 9 години

До анонимника!Кой ни е покръствал и в какво е много дълга и сложна тема която не е възможно да ти обясня тук..Относно вторите ти питания си бил в доста дълго междучасие..може би по руски език или турски..нямам представа..Знам само че думите ми идват от сърцето ми а то никога не би ме излъгало и знам какво говоря!!Светослав Киевски да не е ***..???Наеми си учители но по истинската история на България а не от Кавказ или Истанбул..Някой ден може и да разбереш думите ми..