9

ме

преди 9 години

Брей, тъкмо прочетох че сме дали гражданство на 800к и си викам, е поне ще се размножим, то пък били едва 2к. Пфу. Баси и глупавата новина. Какво са 2000, на фона на 7 млн., пардон 5млн., но то пак същото. Нищо и половина. Скука. И какво като са руснаци. Че то и на мен да ми падне един определен руснак, веднага му давам гражданство, хахаха :) Ама уви, много са придирчиви. Но пък рускните не са. Що хората да не се множат.

8

Габриела

преди 9 години

И сега, и с тези сирийци, както ги пуснахме тука след 5г направо ще цъвнем и вържем гаранция, ще се питаме какво беше това Християнство.:)

7

до 8

преди 9 години

Така е, аз живея във Варна, където се заселват руснаци. По цял ден се разхождат униформени зелени човечета с автомати, говорят на руски и викат "Слава Путину!"Бягай, идаааат! ахахахахах

6

Анонимен

преди 9 години

Няма по-лошо от руснак ! членове на Ислямска Държава са по-безопасни от руснаците, защото утре чичко путин ще вкара войска в защита на правата на руснаците.

5

от Брюксел

преди 9 години

Да се пълните с бели и немюсюлмани противоречи на европейските ценности.

4

хахахах

преди 9 години

И то по Тиквено време.

3

Сорос плаща в долари

преди 9 години

Предполагам, че на Европейската комисия им се иска да даваме гражданство на пакистанци, турци, афганистанци и всякакви други "станци".Е, да правят като вятъра. С руснаците сме една кръв, говорим един език, пишем на една и съща азбука, имаме една и съща религия. Последните неща важат за нас БЪЛГАРИТЕ, разбира се! В България има и евреи, ***, турци и всякаква друга ***, които нямат нищо общо с руснаците. Те са известни като русофоби, т.е. мразещи руснаците.

2

Анонимен

преди 9 години

otwrat!

1

Анонимен

преди 9 години

По-добре руснаци, отколкото черни.