15

Анонимен

преди 9 години

Da minava na cherveno ? Tova e potencialen ubiec. Ima naglosta da sadi policiata.

14

Анонимен

преди 9 години

Invalit za pari. Diabetik ne se vodi invalid. I az imam diabet. Nahalen brat ima Plevneliev. Zavijda na brat si che ima pari i visoka dlajnost i reshil da izkara pari ot darjavata.

13

Анонимен

преди 9 години

в АНглия ако се изрепчиш на полицай, моментално в кауша. Уважението към полицията е гантирано. не разбирам какъв *** трябав да си за да се заяждаш с органите на реда, които винаги могат да си намерят повод да те окаишат. Опа фаровете работята ли работят. А коланът на място ли е? на място е? а аптечак има ли? - имаш? а гуми имаш ли - ей сега щи ти спукаме едната и вече няма да имаш.

12

Патил та препатил

преди 9 години

Минал на червено ,акт,глоба и толкоз,няма значение кой е .Другото е произвол на охранените селяци полицаи .Видяхте ли как взимат подкуп , а ,като не им дадеш двайсетачка и почват да те тормозат,даже и в ареста ще те заведат,стотици пъти съм имал срещи с наглите ненаситни полицаи . Ся ко ша праим ,а и като дам двайсетачка и нищо не правим .

11

Анонимен

преди 9 години

егати и инвалида - 6 аката за четири години на 22 годдишен младеж ако не бече чичо му щяха да са повече. Оказа се че не е и бит. Трлябав полицаите да заведат дело за клевета. А че е минал на чревон и е направил ново нарушение също се оказа вярона какот и че се е зъбил на полицаи. И закаков санкноцинарт полицаи - че не му прочели веднага правата. Чдели се за какво да се заядат. Ами той с такова държане ги е провикирал - да мине на червено и да вика "ама вие знаете ли кой съм аз" . ***!

10

..

преди 9 години

'Щото, разбираш ли, нашите са пак "на власт", вече можем да съдим МВР, да съдим всеки, който ни се пречка - било на пътя, в живота и т.н...Обикновените хора ще си платят двойно - веднъж за "труда" на катаджии, на администрацията, която съо мнгоо съвестно, но безотговорно си върши работата, а после ще платим и глобите (след като ги осъдят), за да му остане некой лев и за гориво, на ***....

9

Анонимен

преди 9 години

Знаците важат и за диабетиците

8

Анонимен

преди 9 години

Малък *** да хваща пътя и директно към Колорадо.

7

ANI

преди 9 години

Как е по- безопасен? -Като минава на червено ли? Ами, да му сложат буркан и светлини, като е племенник на толкова "заслужил" човек...

6

кръц

преди 9 години

Когато пребъркаха момичето-ама тя виновна,лъжела,полицайката не слизаше от телевизиите.Сега чичовото-той прав,полицаите лъжат.Хич ги няма по телевизиите.

5

Анонимен

преди 9 години

Катаджия да арестува или да бие някой,това е нещо нечувано ! Виж,ако бяха си поискали рушвет,по- щях да повярвам,ама нали е племеничето на Президента...........

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Защото преди *** си натресохме мутрата.

3

Анонимен

преди 9 години

1.Със сигурност са го били. Тия милиционери се мислят за мутри доста отдавна.2.Със сигурност проверяващите ще го отнесат заедно с проверените, щото е съвсем ясно, че са прикрили боя.3.Със сигурност ние ще платим за своеволията на някакви *** селяци-мутро-милиционери.

2

Анонимен

преди 9 години

*** е хващан без книжка, с алкохол, глоби, лишавания...явно са си го познавали. Пак се е....отаковал ама нали има чичо решили да го върне на полицаити. За чича му знаем, подигравка за цяла България. Крушата не пада по-далече от дървото. Бил стресиран миличкия!?! А ние не сме от ***, а? И то всеки ден но не можем да го осъдим. Бойко, защо ни го натресе това недоразумение,

1

Анонимен

преди 9 години

е стига с този брат, а за обикновения човек няма място в новините