49

Анонимен

преди 9 години

Izlishen vapros !

48

Анонимен

преди 9 години

Скоро, много скоро измислената Македония ще се казва велика Албания. Кой каквото си сее това ще си пожъне!!!

47

Анонимен

преди 9 години

В република Скопие жителите половината са с български документи.

46

Анонимен

преди 9 години

Такава държава няма!!! Не е имало и нокога няма да има. Да си гледат полицейщината и албанците там а нас да не занимават с тяхните глупости. Дреме му на Борисов за вас, както и на нас!

45

право на избор

преди 9 години

Защо не пишете какво се случва в Румъния, ами ни занимавате с предъвкани глупости. Румънците за пореден път показват, че струват повече от мястото им отредено от световната политическа мафия. Интересно в България, медиите потулват нещата.

44

Анонимен

преди 9 години

Той към нас да си удържа на думата, а макетата да ги прави, каквото иска, те не са му избиратели, а и от време на време изплискват легена с манията си за величие!

43

до Тракиец

преди 9 години

а ти пък ако се знаеш колко си зле,аман от измислени герой като теб да обесняват Българина как не ставал и България ква дупка е.Ако си в Бг и не ти харесва ми махай се бе ,а ако не си ,си дръж мнението за пред чужденците.Аре че ....

42

муньо

преди 9 години

точно преди изборите бях до Скопие и се срещнах с няколко македонци,от най различни класи,полицай,адвокат,пенсионер и всички до един се вълнуваха страшно много дали Боко щял да спечели изборите,че им давал паспорти без проблеми.Всички ни псуват,пък като чуят Български паспорт подивяват.Странна работа!!!Дано Боко да ги ***.е щото на всеки е ясно че минават транзит през Бг

41

Българин

преди 9 години

До ЕлементарноМоите уважения, ама трябва да спрат да Ви пускат от психиатриите и да ви дават компютри. Навъдиха се всякакви, от 7 млн. население 7 млн. и два етноса щото Киро Кьоравия по прякор циглето, освен за *** се смята и за ром и за кениец от племето умбуку-ури. Пийте си хапчетата редовно, че само разсмивате хората по форумите.

40

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Македонците питат дали Бойко ще си удържи на думата.Ние ще им отговорим - не ! Той никога не си удържа на думата.

39

ARHANGEL

преди 9 години

ФЮРОМ е поредната измислица на великите сили. Преди ги създадоха франция и англия, а сега ги толерира америка. България трябва винаги да е против фюром. Колкото до макетата - това наистина са големи нещастници. Сърбизирани българи, примесени с куцовласи, албанци и ***- ужас! Всеки, който се е съешавал със сърбите все назад е дърпал. А макетата продължават да се сърбеят. Самите сърби са най-*** народ на балканите. Народ, чийто народна музика ние наричаме чалга....какво повече да говорим!

38

пинчо

преди 9 години

До Тракторзапомни си думите! ще говорим пак за това какво и как е оправил

37

БРАННИК

преди 9 години

Съединението прави силата. Истината е някъде там. А за Македония, да тя е българска и винаги ще бъде. Моя промит мозък срещу техния.

36

баи Ганю

преди 9 години

Еххххх,луно,луно,земя македонска!? Така възкликнало замечтано макето когато една ясна вечер погледнал небето и там зърнал красивият ни спътник.Спрямо Македония-НИКОГА КОМПРОМИСИ и НИКАКВИ ОТСТЪПКИ! Подадем ли си ръката те ще налапат и ръкава и после *** ,че се оправяи с тях.

35

Анонимен

преди 9 години

Даваме ви го на момента за премиер. Той е *** и вие сте прости, ще се разберете. Ако се обадите в рамките на деня, получавате и Плевнелиев безплатно.

34

Анонимен

преди 9 години

до елементарния ястреб 39 тни Фидел Кастро си знае мястото - чака плана на джамията от 12 век и проекта за хайванското минаре в другиот центор на светот

33

Анонимен

преди 9 години

***, време е за нова статия против Русия и Путин. Стига си губела времкето с Бойко.

32

до Елементарно

преди 9 години

"Вярно е, не съм българин, Тракиец съм !"-Само като ти прочете човек първото изречение и вече не те взима на серизно.

31

Вселена

преди 9 години

До АнонименВ историята вече е доказано - на ромеи и македонци (тези, които смятат, че не са българи) - вяра никога!

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимена не, това е Руженка Куртев, пак с дъто нагоре станал дивоселския отбор, сутрин мрази себе си, следобяд целия свят, обаче днес само двайсетина бесовски коментара из форумите, сигурно настинала или пришка и излязла на палците и показалците през почивните дни