293

до 349

преди 9 години

Тия неща не остават скрити ***. Нали му публикуваха и снимка в лимузината с която побягна към летището в Австралия със насълзени очи. А че е силно депресиран руския *** това се знае още от 2012 година след като го избраха за президент и ревеше като пребито магаре на стадиона. Тъпите руски журналисти тогава писаха че ревял от голямото вълнение.

292

до 348

преди 9 години

Ти откъде разбра, че всички психиатри са били привикани? Не минаха на визитация при теб ли? :)))

291

цц

преди 9 години

Каталуния иде

290

Камерън

преди 9 години

Ако шотландските сепаратисти и терористи бяха продължили с този техен безумен референдум, щях да им покажа къде зимуват раците! Путин е виновен и за опитите на Шотландия да се отърве от благотворното владичество на Англия! Северна Ирландия вече видя какво става при сепаратистки изцепки, ред беше да натрошим кратуните и на шотландците. Ама се измъкнаха, засега.....

289

Анонимен

преди 9 години

до 343Не побягна, а показа пълно пренебрежение към събралите се ***. Путин е най-великия!!!

288

нов гуй

преди 9 години

Нашата генерация добре си живеехме, продавахме на рашките цигари и марули, а и марулени цигари, карахме с москвето до морето и живот.Вие младите да му мислите като сте се обърнали към американките, те дали са толкова глупави като рашките или напротив?

287

Анонимен

преди 9 години

Уплашеният плъх Путин побягна от Австралия. Руската мечка е натикана в ъгъла от където изхода е един моргата. Ако иска все още да живее ще и се наложи да се прости със зъбите ноктите и тестисите си.

286

проруска

преди 9 години

Василия що не пише за убитите в Горловка на 14.11.2014г, а ни занимава с простотиите на Камерън? Това е истински геноцид, спрямо мирното население в Новорусия?. Ама всички платени медии в България си мълчат и пишат поръчкови статии. Военен съд за Порошенко!

285

до Пирин

преди 9 години

Пиринее, най-добре намери един пищов и си пръсни празното ционистко, фашистко канче. Ето такива антиправославни антибългари, като тебе, много скоро ще ги затвориме пак в Белене.

284

Реалист

преди 9 години

Можеш да заплашваш страна, която се опитва да се сдобие с ядрено оръжие, а да заплашваш ЯДРЕНА СИЛА е леко казано НЕУМЕСТНО - ФАКТ - смешки некви - бля бля ....

283

Путин

преди 9 години

Оп чакайте...още малко...Готово! Преместих го от левия в десния крачол.

282

Шоп

преди 9 години

До апокалипсис "Мы уже сталкивались с объединенной Европой в 1812 и в 1941 гг. Это им должно быть страшно..."В.В.Путин-------------Путин е ***, не си знае собствената история.Никога не са били срещу цяла Европа и сами.

281

Малкият Иванчо

преди 9 години

Едно време хранехме руснаците когато се бяха изолирали от света,а сега какво ще ядат?

280

Пирин

преди 9 години

Форумът е пълен с червени *** с промити мозъци!Рублата пада,Русия потъва в изолация,а те хвалят ли хвалят убиецът на украинци и подстрекателят на световния тероризъм-***?!

279

До историк

преди 9 години

До Историк.Всички,които са ни натискали да лаем срещу руснаците,накрая са се съюзявали с тях или са се договаряли,а нас дълбоко са ни презирали,заради подлизурковщината и предателството ни.Така е и днес-за запада ние сме държава от третия свят.За съжаление отново сме на страната на загубеняците.

278

Az

преди 9 години

Izolirani ot Angliya i nyakolko bivshi neini kolonii. Smotlyo!

277

Анонимен

преди 9 години

До Историк.Поправям те, от 1878 година. Преди същата година сме били добре.

276

желязната завеса

преди 9 години

Путин е милиардер и дори не го крие,да му мисли обикновеният руснак.

275

Киро

преди 9 години

Къде е тръгнал Камерън да дава акъл на Путин? Този английски *** едва не се провали с референдума в Шотландия, още няколко хиляди гласа и Англия щеше да остане без нефт и газ, а Шотландия щеше да просперира с находищата си. Какво ли щеше да говори Камерън при такъв развой на събитията, вероятно щеше да превива гръб освен пред Обама, но и пред Путин.

274

Историк.

преди 9 години

За пръв път от 6 века,България не избра страната на загубеняците.