47

*/*

преди 9 години

Гледах интервюто и там се споменаваха срокове 2020-нагоре за магистрала Хемус ,за да сме точни.

46

Маркс

преди 9 години

Калпазанов, първо вие качете снимки за колоните руски танкове в Укропия!

45

Иво

преди 9 години

Абе толкова хора са запознати с това прословуто празненство на Борисов по случай н-тия милиард. Като сте толкова вътрешни дайте да видим снимки нещо, записи и тн. Качете на ФБ или някъде другаде та и непосветените да видим за какво става въпрос. Тия милиарди ДАНС, която за малко не попадна в Пеевски но беше в ръцете на плазмодийте от БСП и ДПС нямаше ли да ги засече и изкара да съсипят Борисов? Те такива съчинения направиха за уж подслушване, как щяха да изтърват тия милиарди ако ги имаше?

44

Г

преди 9 години

*** народ, мързелив и хленчещ. Това е българина.

43

Анонимен

преди 9 години

Лиляноу, "Марица" къде я забравяш? Тя е почти готова, а я пратихте в 10-та глуха, след тунела под Шипка, който вероятно и внуците ми няма да доживеят да видят.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 44Я ми сподели тогава тикво гениална, как да се изгради нещо в тази страна с този твой хейт...Нали тези проекти трябва да ги има,предлагаш да не се строят ли...Или ти си бил в първите редици на партията и знаеш всичко.

41

Анонимен

преди 9 години

Защо слагате минуси, кое е неварно от написаното? Как Борисов направи 4 милиарда? Всеки милиард празнуваше в Драгалевци. Сравнително скоро празнува в най-тесен кръг, че е най-богатия човек в България. Как стана това, с бизнес, игра на борсата или валутни сделки? Нека сме реалисти, ако мислите, че след тези ще заживеем по-добре.....надявайте се!

40

Анонимен

преди 9 години

От ранните години на Италианската мафия се знае защо инвестира в строежи на магистрали. Защото от там може да се краде най-много и е почти невъзможно да се разбере колко. Останалото е за сметка на качеството и данъкоплатеца. И това е начина Борисов да си върне парите за протестите и изборите. Доста плати и борбата да се върне не е за теб народе защото се обичахте, а защото власта е пари. И разни барабанчици на ГЕРБ да се скрият защото видяхме балона "магистрали" как гръмна.

39

Анонимен

преди 9 години

Ако кратунковците останат на власт 4 години, Тиквоний колко ли ще открадне от "магистралите"? Въпрос с понижена трудност. И още един, колко месеца след рязане на лентичките ще започнат ремонтите - 6, 10 или 12?

38

еиии

преди 9 години

Не ще *** пушка и това си е.Иска някой да му дава,а той да харчи.На чужда сметка му се живее.Дет са вика партията да се грижи за него.А той да е тарикат и по цял ден да ***.Не иска пътища.Не иска да работи.Мечтае за Съветския съюз.Да го храни и да му оправя борчовете.А той да разправя колко е велик.

37

Анонимен

преди 9 години

Даниелчо, с работа на село за изкарва до 100г, ти дал' ще изкараш 50, кат' най- вероятно задникът ти е 1 метър :)

36

Даниел

преди 9 години

До АнонименПо добре с каручка, от колкото с колело, господин "НЕХЕЙТЪР" !------------------------------------------------------------------------------------------------Хайде тогава, оседлавай коня и да те няма. Бегом на село, че погина реколтата, няма кой да обработва земята, а ти си идеален за целта. За друго не ставаш просто :)))))

35

Анонимен

преди 9 години

Инфраструктурата е основата на една икономика! Без нея не може да очакваме никакви инвестиции. Не е случайно, че България е най-бедната държава в ЕС!За съжаление след 25 години преход все още нямаме нито една магистрална връзка със съседна държава, а би трябвало да имаме такива с всички съседи!

34

Анонимен

преди 9 години

до 40-ти По добре с каручка, от колкото с колело, господин "НЕХЕЙТЪР" !

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (37):Хейтърче, я си бягай на село да се търкаляш из нивите. Теб пътища ти не трябват, една нива и един коларски път ти стигат за каруцата. Хайде фъс от тука :))))

32

Иво

преди 9 години

До ГрадскияЯ помисли дали Герб блокира икономиката? Те харчат в рамките на бюджета, докато едни други *** градят мегаломански проекти за милиарди като Белене, Цанков камък и Южен Поток. Да не говорим колко милиарда ще заминат за КТБ. На чия сметка са тия проекти градски?

31

Анонимен

преди 9 години

Струма се строи от 2008г, хемус Орешарски подготвиха проекта, но не намериха финнсиране, тая как за 1 ден откри, тия политици са се самозабравили от лъжи.

30

Анонимен

преди 9 години

Ако ги завършите както предишните, по-добре не ги почвайте

29

констатация

преди 9 години

Чета коментарите и душата ми се изпълва с радостни мисли - мале, колко сте прости, добре, че не съм като вас!

28

Анонимен

преди 9 години

Гледам снимката и какво да видя? Нищо ново. Болшевико-комунизки chicken face лъже и говори за светлото бъдеще. Нека първо кауня и херсонската нещастница си оправят участъците от магистралата, които след три години ползване вече не стават за нищо.