20

Анонимен

преди 9 години

както и да се погледне това е политическа поръчка а вариантите са :1. поръчка от БСП и ДПС с цел злепоставяне на новата влас2. поръчка от ГЕРБ с цел спиране на делото и злепоставяне на съдебната система с цел чистка/реформи/3. случайна битова кражба което е много несериозноСлед тези варианти едно е сигурно, че и в трите случаи прокуратурата 100% има вина за кражбата

19

RAMBO

преди 9 години

ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ кой е Бойко-той е работил за държавна сигурност с псевдоним Буда.Бойко е комунист от БКП и майор от УБО.бащта му е служител на МВР.Бойко има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник.кой е Цветан Цветанов той е член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.коя е Цецка Цачева-тя е член на БКП и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен.ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RAMBO RAMBO ЗАТВОР..

18

vesko02

преди 9 години

"Независимата "прокуратура е недоволна.От какво ли?

17

info.

преди 9 години

С КТБ какво стана?

16

Аз мисля

преди 9 години

И с "тефтерите" няма да стане нищо както с "Костинброд". Всяко чудо за три дни. Медиите ще го раздуват още няколко дни и после отведнъж ще млъкнат като по команда. Ама иначе са свободни медии.

15

АЗ

преди 9 години

АБЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА..СЪДИЯ, ПРОКУРОР, АДВОКАТ..ИЛИ ОТ ДАНС КОЙТО ДА НЕ ПРИЛИЧА НА ОХРАНЕН НЕРЕЗ..ЕТО ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА..ИНАЧЕ АКО ГИ ПИТАТЕ МАРГИНИТЕ ГАЛЕВЦИТЕ ЗЛАТКО МАДЖО БРЕНДО И КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ ВСИЧКИТЕ СА НЕВИННИ ..ПРОСТО ХОРАТА СА ОСТАНАЛИ С ПОГРЕШНО МНЕНИЕ ЗА ТЯХ..А ШОПАРИТЕ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА С ЗАПЛАТА ОТ 2-3 ХИЛ ЛВ ХАРЧАТ ПО ПОЛВИН МИЛ НА МЕСЕЦ НЕЗНАЙНО ОТ КЪДЕ..

14

Питам се?

преди 9 години

Когато има някакво дело, не трябва ли "веществените доказателства" да стоят затворени на сигурно място, вместо някой да ги разнася насам-натам? Друг въпрос е че сигурно са "скенирали" цялото тефтерче, но това предполагам не е валидно в съда..

13

ИСТИНАТА

преди 9 години

ОКОЛО ЦАЦАТА ВОНИ НА ЛЕШ !!

12

Анонимен

преди 9 години

Отново бандитите, разбойниците ,мутрите и олигарсите са на власт и в парламента българиноо какво избира бе човек

11

непукис

преди 9 години

Ще му повярвам когато видя поне един обирджия от парламента в панделата.

10

Анонимен

преди 9 години

Кашалотов, Кашалотов - тъжна картинак си ти.

9

Анонимен

преди 9 години

нека паднат имунитетие на магистрати и депутати!

8

филия с мас

преди 9 години

Цветанов...Цветане,операция направи море"Дяволско тефтерче",гума спука лошо мореЗлатанов!Цацаров...Сотире,цял свят ни се смее морес вещите експертилитнаха тефтерчетата в некой сейф!

7

Анонимен

преди 9 години

седем години са много - 5 са достатъчно!

6

Х

преди 9 години

Това е най новия филм за българската система-поръчка -ПЕЕВСКИ-СЦЕНАРИСТ-ПРОКУРАТУРАТА-РЕЖИСЬОР-СЛЕДСТВИЕТО -В ГЛАВНАТА РОЛЯ-бенчев.Осем милиона зрители за един ден.

5

Анонимен

преди 9 години

Цацаров- в затвора!

4

Анонимен

преди 9 години

CACAROOV Q SE VIJ KYV GOLQM MYJ SI A IZLEZE EDNA JALKA POSLUSCHA CACARKA

3

Цукалов

преди 9 години

Цацаров се страхува, че може да има законодателни решения, които да отнемат тази ненаказуема "неприкосновеност на независимата"съдебна власт; ето защо заплашва политиците и ги рекетира да не се "упражняват" върху гърба на прокуратурата - а изглежда има и с какво да ги заплашва!

2

Анонимен

преди 9 години

KVO RIVESCH BRE CACAROV BOKO NALI ZARADI TAQ GOLQMA GYRBINA TE IZBRA ZA GLANE PROKUROR CHE DA SE KKRIQT ZAD TEB NESCHTASTEN SLUGA NA MAFIQTA

1

1

преди 9 години

Аз не разбирам от графология, но дали в къщи човека може да прави експертиза? Не е ли необходима апаратура? И чак сега ли ще ги анализират, след N месеци. Пък и колко удобно се спука тази гума....