26

Анонимен

преди 9 години

Голям кеф беше по времето на бай Тошо, ТОГАВА< ЙОЩЕ МИ СТАВАШЕ !

25

макето

преди 9 години

аз съм за национализацията възраждането на трудовите лагери и социализма

24

смях

преди 9 години

Ха- ха кефа бил свършил! Боце раздели кефа на малки кефчета и така може да продължи колкото им е кеф.Колкото до тези които избирателно посочват,че само в опозицията има червени остатъци да си свалят очилата и да видят ,че същите червени бъкат и сред управляващите.

23

художника

преди 9 години

Преходът никога няма да свърши....----------------------------Преход означава, че тръгваш от едно място и отиваш към друго. Ние въобще не сме мръднали. Засилихме се и ....... ни бутнаха в дупката/ни напред, ни назад/. Въртим се в нея и я разширяваме, вместо да изградим стълби за да излезем на пътя. Но на кой му изнася да излезем? Тия ГОРЕ надничат от време на време, хвърлят ни по някоя троха, ние се боричкаме за нея и благославяме "благодаталя" ТЕ ТОВА Е !!!

22

Уфф....

преди 9 години

МилИАрди, бре момче! И не крадЪт, а крадАт! :))) Научи се да пишеш грамотно, че си личи от километри, че един и същ *** пише камара коментари един след друг...Милиард (от френски - milliard) е число, равно на 1 000 000 000, или 109 (10 на 9-та степен), или хиляда милиона. Обикновено се съкращава млрд. В системата SI на милиард съответстват представките: за кратни на милиард G (гига) (109), за дробни (милиардни) части n (нано) (10&#8722;9).

21

Анонимен

преди 9 години

zashto se pozvolqva milqrdi nacionalen doxod i pari ot ES da bydat kradeni i iznasqni v 4ujbina zashto i dokoga?Dolu politi4eskata mafiq BSP GERB DPS Ivsi4ki ostanali

20

Анонимен

преди 9 години

IKONOMISTE PARI IMA MILQRDI IMA NO OLIGARSITE NQMA DA GI DADAT BEZ BOI I ES KAZVA ZA NISKITE DOXODI I JALKIQ JIVOT NA BYLGARITE E VINOVNA LAKOMIQTA NA OLIGARSITE NE MOJE EDINICI DA DYREJAT CELIQ KAPITAL NA BYLGARIQ A NARODA DA UMIRA

19

Анонимен

преди 9 години

KEFYT NA KOMUNISTITE IZOBSCTO NE E SVYRSCHIL V TIAX SA VLASTTA PARITE VSI4KO I NAI-LOSCHOTO E CHE TOQ FALSCHIV ES S IZMISLENATA SI DEMOKRACIQ PRIE KOMUNISTITE V TOQ IM VID PRESTYPNICI I GI TOLERIRA GLEDAIKI NARODYT KAK SE MY4I KATO 4ERVEI NQMA SPASENIE OT MRYSNITE KOMUNISTI JALKOYTO E 4E TE SHTE POGREBAT BYLGARIQ

18

икономист

преди 9 години

Останалите все още комунисти-социалисти искат да се говори как държавата ще им помага , как пенсиите ще се увеличават , как социалните придобивки ще се увеличават и други такива благинки. Да ама не . Всичко това става с работеща и печеливша икономика. Управлението на БСП-ДПС се опита да говори по тези въпроси и нищо не излезе, защото няма пари . Изтеглиха 5 милиарда заеми и дадоха повишение по 4.50 лв. на месец или 50 стотинки на ден . След което другите ги откраднаха. Това е положението .

17

макето

преди 9 години

да живее НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ да подкрепим комунистическото движение другариако требе и с кръв ке си извоюваме свободата

16

neni4a

преди 9 години

Бооже,кефа им продължава с пълна пара

15

10-ти Пленум

преди 9 години

Другарки и другари нашият кеф не е свършвал и никога няма да свърши. Ние от БКП и нейните подразделения БСП, РБ, ББЦ, АТАКА, ПФ и т.н. сме влезли във властта за да си правим кефа. Ние сме във влъстта за да ограбваме банките, в които си държите парите, за да фалираме и продаваме предприятията в които работите, да ви качваме сметките за тока и парното, въобще да правим всичко от което може да се краде. Благодарим ви, че вместо да ни избесите по стълбовете, вие гласувате за нас за да ви ограбваме.

14

БГ

преди 9 години

Кефа не изчезва,само преминава от един вид в друг!

13

Анонимен

преди 9 години

тия политици са номенклатурната посредственост на тато, нищо не създали в живота и удобни жалки пешки, всеки следващ парламент е все по трогателно интелектуално импутентен, тоя е без никакъв експертен потенциал, а мутра премиер в дясна политика е лява ръка десен джоб крадене на общо, наше, но тяхно чуждо, когато и си тръгнат все е закъсняло

12

лекар-пенсионер

преди 9 години

Истината за днешното време е , че младите са умни и образовани и се справят добре. Над 60 годишните не се справят и са недоволни от сегашния живот . Това е и нищо не може да се направи. Празните приказки за достойни старини и достойни пенсии са политическата дъвка , която с нищо не помага на пенсионерите.

11

марчо

преди 9 години

По време на тъмния комунизъм се живееше много по добре отколкото днес. Само слушкаш и папкаш. А сега пълна скръб.

10

Анти ЕС

преди 9 години

Гледахте ли великият "демократ" и "борец" за човешки права Кролев в студиото на Босфор ТВ!Как отхвърли закона за отказа от парно и правото на хората да не плащат за тръбите???????Видяхте ли го мазният *** как нагло каза че тука робите ще плащат и да мълчат ....въпреки Европейският закон!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Няма разлика между сини и червени.

8

до 4

преди 9 години

Не си прав. Макар и пропит с корупция животът ни върви напред. И ако абсолютизираш годините на Тошо....явно си вече възрастен и си спомняш с носталгия младостта.

7

Да

преди 9 години

Илко Семерджиев коментира: "Десница в България има, но тя не е представена в парламента. Ние не приемаме ГЕРБ да се самоопределя като десница, защото тази партия е откровено автократична и популистка.....Абсолютно вярно. И тука е и ролята на продажните медии , който насаждат впечатлението че в БГ има борба между леви и десни идеи.Не...има борба между червени тунеядци и ченгеджийско-мутринска мафия. Дясното го няма...и затова на всички мъката ни е голяма. А който не го е разбрал, да не се сърди.