71

Шоп

преди 9 години

На мене ми изглежда, че Путин плаче? Може би се моли да му смекчат санкциите?

70

WHITE POWER

преди 9 години

Как не го е гнус Вова, да пипа тоя кенийски ***, пък бил той и облечен... Не го ли е страх, че ще се изцапа?

69

Малкият Иванчо

преди 9 години

Путин изглежда като детето направило белята,осъзнало какво е направило и търси начин да смекчи наказанието си.

68

Анонимен

преди 9 години

До ФутурологСъс САЩ във този свят по добър свят няма да има, независимо за кого ще гласуваш. Обама продължава това което Буш започна и следващият Буш ще продължи това което Обама върши сега. Две партии които служат на същите господари, а чаените партии са за будалите да си мислят че имат алтернатива, такава няма.

67

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! Интересно мислиш, но истината е, че никой никакъв скандал не е правил от путиновото "джентълменство". Ти къде прочете да е имало скандал?

66

Анонимен

преди 9 години

Много са различни двамата.Путин е славянин, изповядва източно православие. А Барак Хюсеин Обама е афроамериканец и ..всъщност каква религия изповядва той?

65

Курт Щудент

преди 9 години

До СтамболовА ти май си обратното на остър !

64

Стамболов

преди 9 години

До БъндиТи май не си умен

63

Бънди

преди 9 години

Смути се, защото двамата са различни. Путин е отракан пич, а Обама сухар вечно придържащ се към етикета. И не го разбирайте като обида, просто Бараката си е сухо парче, това се вижда и от изявите му. Пуснете си интервю на Обама и на Путин ще видите разлликата.

62

до82

преди 9 години

Нисък защото расъл на ум, а другия расъл на бой.

61

крак

преди 9 години

Абе другари дали ви искате че Путин би да станал президент ни? :)

60

Пенчо

преди 9 години

Стига, конспирации, стига догадки !! Просто г-н Путин си избърсва леко и тактично ръката от пастичките които яде на гала вечерята на тихоокенската среща за сътрудничество.

59

Румбо

преди 9 години

Путин е сърдечен човек-решил е да го успокои с потупване по рамото:"Споко пич,няма да унищожаваме Америка,ако и да ни досаждате непрекъснато!" Иначе много им са различни позициите в техните държави-от Путин зависи всичко в Русия,а от Обама нищо в САЩ.Последния американски президент,който наистина управляваше,беше Кенеди!Знаем какво стана с него и защо!Истинските собственици на САЩ никога вече няма да допуснат самостоятелен президент!

58

смях

преди 9 години

Потупва го и му дума не се бой приятел това е само началото.

57

Наско

преди 9 години

До 45Путин ли е общителен? Я забравих. Не съм согласен , че да "намокря в сортира" (така?) е доста общително.

56

РАД

преди 9 години

Отдавна го подозирах ***...Само му вижте милата "мъжка" физиономия на *** (оставям настрана пластиката и ботокса, най-вече в бузките) :):)На фона на новината за първата гейска сватба в Русия, ми се струва,че обратните все повече ще лъсват и в "крепостта на Православието".... Какво ще прави пропагандата, не знам :):):)

55

Киро

преди 9 години

До *** от селоКОГАТО АТОВЕ СЕ РИТАТ НИЕ МАГАРЕТАТА МРЕМ ...... ПОЗНАЙ КОЙ ГО Е НАПИСАЛ И КОГА..

54

Анонимен

преди 9 години

открадне е неудачен глагол. Аз бих казал да си заслужи Статуята на Свободата.

53

Анонимен

преди 9 години

Путин не приема негърчето сериозно защото знае, чее кукла на конци - решенията се вземат от големите корпорациии военно-промишления комплекс. Обама бе назначен за да туширанедоволството от кризата и да се избегнат бунтове на черните в САЩ.Иначе, Русия ще стане приятел на САЩ ако се съгласи да бъде колония (като нас),а не държава с достойнство и интереси.

52

Samo minavam

преди 9 години

Дущата на руснака е нещо сложно и американеца,няма как да я разбере.Няма как да са приятели,по простата причина,че руснака може да даде и да не иска нищо в замяна.