12

храна оод

преди 9 години

Като ви харесва америка, проучете кои са Монсанто и как са поробили фермерите за 15 години и ни убиват, чрез храната. Как американският начин на хранене убива деца от е-коли щамп в америка. Гледайте храна оод., американски ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Терористите от измислените държави още не са разбрали, че се намират на украинска територия !

10

КОГА

преди 9 години

САЩ ЩЕ ИЗПРАТЯТ ПЛЕВНЯТА И БОКИ ДА СЕ СРАЖАВАТ В УКРАЙНА СРЕЩУ САТРАПА ПУТИН. НАЛИ *** МНОГО СЕ ПЕНИ СРЕЩУ НЕГО В ПРЕСАТА. ЖАЛКОТО Е, ЧЕ НАШЕНЕЦЪТ ГЛАСУВА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРТИИ, КОИТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ПОДДЪРЖАТ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ, БЕЗ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА.

9

До 6

преди 9 години

"Мински споразумения са просто един къс хартия, които обаче спряха настъплението на опълченците и дадоха възможност на укрите да се съвземат от якия пердах край Иловайск,"Путин спря опълченците. Защо ? Не знам. Иначе досега цял Донбас да се казваше Новорусия и да имаше сухопътна връзка между Крим и Русия.

8

Николов

преди 9 години

87-88г. Бях командир на 152мм. Гаубица Д-20... Спомням си,че руснаците бяха дошли на съвмесно учение с нас.. На полигона в Змейово.. Бяха приели на въоръжения 152мм ОФС с увеличен осколочен ефект... При стрелбите с, тях не бях виждал толкова много поражения върху мишените.. Ако стрелят, с тях по цивилни тези са направо за растрел... Нямаш шанс, дори с бронежилетка... За състоянието на БА- Трагедия!

7

Анонимен

преди 9 години

До 10Да бе и НЛО е кацнало после там. Стига глупости говори. Ако гръмне атомна бомба света веднага ще разбере как си ги мислиш и ти не знам.

6

Анонимен

преди 9 години

Ах тия двойни аршини ах.Значи когато не ви изнася 80% са руснаци. А когато ви изнася се оповавате в тях все едно са господ. Ей това е да си луд. Жалко за украинците че ще изживеят това което ние 25г. изживяваме.

5

БМ_21 Град

преди 9 години

"Добро утре Пенке", както се казва .. т.н. Мински споразумения са просто един къс хартия, които обаче спряха настъплението на опълченците и дадоха възможност на укрите да се съвземат от якия пердах край Иловайск, да се въоръжат, да ремонтират танкове, БТР-ри, БМП-та и т.н. Сега се води позиционна война, от която страдат най-вече мирните жители. Укрите са започнали да въстановяват дори 2С7 "Пион", най-мощната 203мм гаубица в света за да обстрелват от безопазно разтояние Донецк.

4

Senzor

преди 9 години

санкциите срещу СССР трябва да станат цялостни. Само така цивилизованият свят може да принуди СССР да изтегли войските си от Украйна. Ако го чакаме да фалира това може да се проточи дори повече от година.

3

Анонимен

преди 9 години

Това украинците са е'ати наглеците - наблюдателите издавали военни тайни - забележете - на Руско-Украинската комисия, че видели струпване на украински танкове. А когаро същите тези наблюдатели казаха ,че са видели колона до Донецк , веднага изреваха, че тя е руска и нямаха против да се съобщава.После пък наблюдателите били 80% руснаци . Кога ли ще им светне на ЕС на какви *** се е натресъл и да се почисти от тях!

2

Анонимен

преди 9 години

когa ще преключaт със всичките

1

Анонимен

преди 9 години

Великото Нато ще се бие до последната капка кръв на украинските войници ;)