49

Анонимен

преди 9 години

И какво излезе, че Русия наситина е изпращала военни в Украйна. Ама то е близко до акъла освен до акъла на руските промити мозъци. Как може една протестна и опозиционна група да се сдобие с тежко въоражение. Все едно аз утре да събера чета и да си набавя и танкове и противосамолетни ракети. Сигурно ги продават в Метро. Рашките са си били винаги *** и първобитен народ с прости и агресивни управляващи. Единствено, че са големи ги е спасявало до сега! Радвайте се на Русия, аз предпочитам Европа!

48

До 54

преди 9 години

Да, прав си, това е сегашната укросомалия!!!!!

47

До 53

преди 9 години

Под нивото ми е даже да говоря с теб. А колкото до ланския сняг, те и доларчетата както са се появили, така и ще изчезнат. Русия както е била, така си и стои, така и ще си пребъде. Няма нужда да си баба Ванга за да го знаеш. А това че се засягаш, показва че напълно ти е ясно, че в думите ми има само ИСТИНА и на тебе напълно ти е ясно какви хора са били това. Спокойно, има време, ще разбереш колко си бил заблуден. Нищо обаче не те оправдава в това че защитаваш абсолютни изверги и убийци.

46

rustam

преди 9 години

Тия депутати като шлозберг интереса на русия ли гледат да запазят или като нашите во главе с *** продажници се навеждат за мангизи ???

45

Анонимен

преди 9 години

Характерни признаци на фашизма: милитаристски национализъм, ксенофобия и шовинизъм, вождизъм, презрение към изборната демокрация и либерализма, индивидите се възприемат като единен монолитен Народ, чийто воля изразява върховният лидер, етническа нетърпимост, олигархия. Само факти, изводите си направете сами. Има само една страна сега, която напълно покрива тези признаци.

44

Брaнник

преди 9 години

47 Товa че сaмaтa думa БРAННИК те трови, докaзвa че предстaвлявянaтa от тебе и подобните ти рускa *** изчезвaте кaто лaнския сняг! Ще " видиш" " крaя" нa Долaрa когaто ти цъфнaт потомствените пaртизaнски нaлъми, a смисъл от спор със слепи русофили нямa!

43

квестор

преди 9 години

По-скоро да разследва НЕизпращането на руски войски в Украйна.Ако, бяха изпратили, всичко вече да е тихо и мирно като в Крим. И нямаше да има масови гробове, разрушения и милиони емигранти

42

Румбо

преди 9 години

Когато САЩ разсекретят информацията за незаконните действия на ЦРУ,тогава и руснаците ще направят същото(т.е. никога)!Украинските събития са 100% американска провокация срещу Русия,"демокрацията" и "евроинтеграцията" нямат нищо общо!С една внушителна сума отделена за пропаганда успяха да внушат на хохлите,че са нещо повече от руснаците(което е смехотворно) и че Европа ги иска(нагла лъжа)!В ЕС са ужасени от перспективата да приемат Украйна,но нямат избор-заповедта отвъд океана е категорична!

41

Анонимен

преди 9 години

*** хич да не си помислят да посягат на доалра,защото непобедимите армии на САЩ и Израел ще изличат от лицето на земята руската ***

40

Анонимен

преди 9 години

(РУСКИЯ) ДЕПУТАТ ЛЕВ ШЛОСБЕРГ...ТОЯ ОТ ТУКА МИРИШЕ НА ОАКАН ХАЗАРИН ,ТА СЕ НЕ ТРАЕ,А ЗНАЕМ КАКВА НЕИСТОВА ОМРАЗА ИЗПИТВАТ ПОЮДЕЙЧЕНИТЕ ХАЗАРЧЕТА КЪМ ПРАВОСАВНИТЕ НАРОДИ,ОСОБЕНО КЪМ РУСИЯ .ЮДЕИНА ШЛОСБЕРГ ДА СЕ РАДВА ,ЧЕ ИМА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВЛАДИМИР ПУТИН,КОЙТО Е ДИАЛОГИЧЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН,ЩОТО АКО АЗ БЯХ ПРИМЕРНО ТАКИВА ШЛОСБЕРГОВЦИ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ НЕГОВОТО ПЛЕМЕ ВМЕСТО ДА СА ДЕПУТАТИ ЩЯХ ДА ГИ ИЗРИТАМ КЪМ РОДНИЯ ИМ ИЗРАЕЛ,ТАМ ДА СИ ИГРАЯТ МРЪСНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ИГРИЧЧКИ

39

До бранник

преди 9 години

Знаеш ли бранник, като пиша това, сякаш пиша бандеровец. Точно такова отвращение предизвикват тези думи.И бранниците са били *** едно време,и бандерата е бил пълно изчадие, от което се е отвратил даже хитлер.Не знам как някой ви понася даже да се споменавате на тези форуми.Отравяте атмосферата, въздуха.Вие сте едни човешки недоразумения и достойни само за съжаление.А кървавите центове които събираш скоро няма да струват и хартията и метала от който са направени.Дай Боже по-скоро да го видя!

38

крак

преди 9 години

12 десантчици - малката част от по-големи маса хората възвръщащ се в гробове. Власт иска всякак да скрия информация за тях

37

Анонимен

преди 9 години

До Щерева колко заради Обама ???? И всичките във настъпателна агресивна война

36

Анонимен

преди 9 години

До Брaнник....долара е вързан с еврото ...лева с евроро ..спечелил си от разликата евро долар .......именно на такива като тебе се крепи долара умнико ако всеки си държеше валутата в национални валутни стойности .....курса на долара щеше да е 0.28 евроцента...ама до 2 години и това ще стане ...китай и Русия вече започват да търгуват помежду си с национални валути....след 2-3 години ще говорим пак

35

Щерев

преди 9 години

Колко загинаха заради ***:Атомната подводницаКурск 180 солдата,Децата Беслан-(400 деца),зрителите в театъра Добровка.Грузия,Дегестан,Авганистан,сега и в Украйна.....Аз се чудя защо не бомбандират тоя ***?Ами този чоловек-джудже има достатъчно престъпления към човечеството.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе стига с тази псковска девизия бе, вече сто пъти всички го отрекоха като факт, нашите продължават да пишат глупости. Абе я да им спрат заплатите. За некачествена работа - глоба. А колкото до доброволците, в укросомалията вече има от цял свят доброволци. И европа и Азия. И от двете страни. А редовни руски войски няма, просто защото ако имаше обамката да е извил на умряло отдавна. Това даже псакито го знае!

33

обединени

преди 9 години

Европа вече се чувства измамена и манипулирана от фашистката хунта в Куев. Украинските олигарси изобщо не ги интересува Европа. Тях ги интересува по-нататъшното натрупване на собственото им богатство. В Европа са на мнение, че ако това отговаря на интересите на олигарсите, на следващите преговори, Украйна и Русия ще се обединят срещу ЕС!

32

Наблюдаващ

преди 9 години

Поредното търсене на теле по вола (в случая - под мечката).Какво били казали някакви двама зависими маргинални депутати в Русия и как някакви 12 десантчици загинали не където "трябва" и как това можело пък да е точно Украйна. Аман от западни димки.

31

Анонимен

преди 9 години

Турския съд да разследва изпращането на про турски агитатори и терористи в Кърджалий.......абе тези журналистите в ред ли са !!!!????

30

Брaнник

преди 9 години

луди русофилитици, по- луд ще е онзи, който тръгне дa ви оборвa ЛЪЖИТЕ! Кaкъв брикс, кaкви венецуели, русии, ирaни ( със " стелтове") сънувaте. русофилиятa е психично зaболявaне, aз си държa пaрите в Долaри и от есентa до днес, нa всеки Долaр спечелих по около 10 ст. ЕТО ТОВA Е ФAКТ, който всеки го виждa, тъпизмите си ги зaврете, знaете къде!