17

Анонимен

преди 9 години

Eeeiii mahnete toia *** ot snimkata,4e malkia kato otvorih i se razplakaKvo e tova 4u4elo,to nos li e,kosa li,o4i li usta li,mislia 4e tova e otma6tenieto na HIRURGA muhahahahaSigorno taka e smardiala,4e 4oveka q e operiral s zatvoreni o4i

16

Анонимен

преди 9 години

В сряда най простите , арогантните ,наглите ,алчни за пари и слава Йорданка Христова, Жени и Тачо, Кали , Камелия Воче, Елена Кучкова,трябва да напуснат къщата .

15

Анонимен

преди 9 години

Психясалата истеричка Воче,как успя да събере повече гласове от Аръков и Месечков?В сряда е време тя и дружката й Кали,която така се втренчва в хората,сякаш не си е пила веселите хапчета от месеци,да стегнат куфарите и за три минути да напуснат къщата на Брадъра.

14

Ники Пънчев

преди 9 години

........ Много добра логика........... Много добре!........... Важното е , че взимам солиден хонорар за всяко участие.......... Много добра логика!.......... Браво Браво................. !!!!!

13

наивник

преди 9 години

Този сезон така или иначе приключва,ще го изтърпим.Но ми се ще предаването на М Цветков да се върне в обичайното си време,а брадора-след 24/00/часа.Знам,че няма да стане,но тогава нека да е след 18 часа,повече деца да гледат,като ще е гарга,рошава да е.

12

Не ги гледайте

преди 9 години

Това ли са ВИП персоните на България: Един възрастен ватман хомосексуалист, една остаряла естрадна певиса бивша комунистическа снаха, една поувяхнала бивша Мис понастоящем мутреса и мъжа и пиян ***, една фолк певиса с претенции за хигиена станала известна с това, че е правила френска любов на Георги Илиев под масата, една бивша певица понастоящем готвачка и т. н. подобни ?

11

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Всички в Брадъра...заслужават да спечелят.Не ги деля,те са един...творчески колектив,зает с един...изнурителен денонощен труд.Кого ще избере...народът на финала,е все едно.Брадърските герои за запечатани дълбоко в неговото съзнание и...целта е постигната;подрастващите в...демократична среда,има към какви...образи да се стремят.

10

Анонимен

преди 9 години

Въргала е готин. Забавлявал ни е много и прави най-готините филми в новото българско кино. Един от пионерите в българския шоубизнес, преди Слави Трифонов и други величия. Призна си, че има финансови затруднения и е влезнал в шоуто заради парите. А вчера Калин Сърменов, (човек, който с политическа подкрепа е станал директор на театър и много други известни и свестни актьори го не навиждат) се опита да го закопае още, да го изкара некадърник, мързеливец и незнам си още какво. Но все пак публ усеща

9

Анонимен

преди 9 години

По сценарий - първо място за селяка Мачо и вярната му съпруга....

8

Анонимен

преди 9 години

Кои са тия и на кой му пука.

7

Анонимен

преди 9 години

До анонименА $$$$$$$ :) Силата им е по-голяма от всички човешки ценности! Особено за бай ти ***.

6

анонимен

преди 9 години

До !!!!!!Тези са без никакъв интелект! Ако имаха и капчица такъв, нямаше да участват в този резил!

5

анонимен

преди 9 години

Докога ще ни занимавате с тези ВИП ***?!

4

Анонимен

преди 9 години

А Кучкова там ли е още?

3

ИСТИНАТА

преди 9 години

ТОВА ПРЕДАВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН , А ДЪЛГОКОСИЯТ ДА ГО ОСТРИЖАТ НУЛА НОМЕР !!

2

Анонимен

преди 9 години

1не го гледаш, ама знаеш кои са в къщата

1

,

преди 9 години

не го гледам това и не ме интересува,ама как тъй Психотата Воче и тая имат по-голям вот от мъжете...