43

Berlin

преди 9 години

"Да речем че се съгласни"Не разбирам какво си написал.

42

до 51

преди 9 години

Да речем че се съгласни и какво ще направиш че ми е интересно ?)))))))

41

Берлин

преди 9 години

Аз си спомням, че веднага след като самолетът падна, Игорь Гиркин се похвали в най-голямата руска социална мрежа "В контакте", че те са го свалили. Какво ли може да означава това?!ПП И, ако обичате, не само да ми давате анонимни минуси, които показват безсилна злоба, а да се обосновете защо не сте съгласни с написаното.

40

ново

преди 9 години

Днем премиер министара на Япония се е обърнал до Милер с предложение да построят газопровод до островите им.

39

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен. 45 За Русия, това не е време за шеги, защото е много трудно. Тя е под атака за цялото световно, обаче Русия стои за истината! Бог да ви помогне, руснаци!

38

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревТи или си болен мозък, или просто ти плащат за тия гадости дето ги пишеш. Просто не мога да си представя , че има толкова празни и подли хора. И на децата вече е ясно какво правят сатанистите по света, а тоя седнал да ми говори за Путин.

37

ВЕЩИЦААТА

преди 9 години

ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН. ТАКА НИКОЙ НЯМА ДА ПРИПАРИ ДО МЯСТОТО, ТЪЙ КАТО ТЕ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА И ВСИЧКО ОСТАВА В МЪГЛА.

36

проруска

преди 9 години

ПУТИН Е ВЕЛИК!!!

35

Анонимен

преди 9 години

До Путин: Обичаме те Императоре..

34

Щерев

преди 9 години

На съвестта на *** колко жертви вече тежат:Беслан,Добровка,Масови гробове в източна Украина,Грузия,Чечня,Дегестан,Авганистан,Пътническия самолет,Полския президент с 100 делегати,Украинския президент тровиха.....и колко още.Но Господ наказва.Диктатора е болен от рак.

33

Shark

преди 9 години

Естествено че ще пречат украинците, нали ще стане ясно че те са свалили самолета

32

Анонимен

преди 9 години

Малки дебилни идиотчета сте всички тук. Лош материал, както се изразява нашия Премиер ... във всички случаи си заслужавате съдбата !

31

не съм изненадън

преди 9 години

До 26 защо.Колега как да съобщят друго като не им отърва ,а и нашите услужливи медии не са получили инструкции как да преиначат нещата.

30

Анонимен

преди 9 години

Разгеле статията е за самолети та да ви кажа. Утре стартира китайското авио-космическо шоу. В авиационният раздел руснаците ще се представят с три самолета - Су-35С, Як-130, Ил-476 и групата за висш пилотаж "Руские витязи". Французите нарекоха Су-35С "не самолет, а НЛО", заради най-новата фигура, изпълнена от него - "блинчик".

29

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До САКАРНали знаеш, че първо е СТРАНДЖА... - а после САКАР...

28

Анонимен

преди 9 години

""най-искрени съболезнования на близките на жертвите и на целия приятелски народ на Малайзия""....!!!...не известно Сталин да е бил ***.

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Знае се, че себестойността на руският петрол е висока, поради трудните условия, при които се извлича... - цената му скоро ще се регулира до степен колкото да не умрат от глад... - в противен случай започвот да мислят за глупости...

26

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АтанасовКак да не се усеща... - направо вони на червена токсична кал и спарени чизми...

25

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 19Руската рубла ще бъде намалено толкова , колкото тя дават печалба на руската икономика. Това е една стара маневра за переструктуриране на икономиката, известен по целия свят, нали?

24

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До анализаторТерористите /опълченци/ покриха всички следи и доказателства за своята вина... - знае се, че две седмици не пускаха да припарят европейски и азиатски следователи на катастрофата...