129

до софиянец-софиянка

преди 9 години

Добре,разбрахме ,че си гей и си притесняваш от руснаците.Спокойно,в ЕС си ,никой нищо лошо няма да ти направи.

128

софиянец

преди 9 години

До софиянец "идолофгията"- т.е. "идеологията"

127

Дамммммммммм

преди 9 години

Софянец,дирекната обида беше от теб.А той даже беше написъл" родината" ни с главна буква-какъв руски шовинизъм?Я влез в час-не е обидил българите,а казваше истината за е.с. и русия и беше интересно.даже писа че и руснаците си имат проблеми-какъв руски неонацизъм?

126

софиянец

преди 9 години

И така, 177- този ник ОСПОРВА човешката ми ценностна система като човешко същество от позицията на ..руски гражданин и етнически руснак! Това се нарича неофашизъм- идолофгията, че един етнос/ нация са по-висши човешки същества от другите хора.

125

софиянец

преди 9 години

До 177 - Цитат от коментар 155 на ник "сургут" - "...А това че Е.С. върви по доста странен път, не го отричайте, защото човешките ценности вече НЕ са стойностни.."Т.е.- според този коментатор в ес няма човешки същества, които имат ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ. Е- някои можем да разчитаме и контекста на изреченията- не сме повърхностни.

124

Анонимен

преди 9 години

До софиянецЯ не са прави на Жанна Дарк ***.Ти ще казваш...нещо си.Казвай само на мъжъ си в къщи.А той дали не е ***,щом те търпи

123

До софиянка

преди 9 години

Извини ме,всъщност може да си възпитаничка на Нов Български Университет-там здраво ви измиват мозъците.Има прости психологически правила при общуване:1.Не очаквай другите да са като теб-хората сме различни,това е наше право,мило;2.Най-важно при общуване е да чуеш мнението на другия.Хората са казали,между другото:Когато цифрите говорят и боговете мълчат.Виж статистиките за България.

122

Анонимен

преди 9 години

До СургутБаце тебе путинската пропаганда ти е промила мозъка, сигурно си мислиш че у българия измираме от глад :) да ти пратя една снимка от КПП Петрич в петък вечер, да видиш колко "умрели от глад " българи се запътват по рестрантите и курортите на Гърция е така да отморят за уикенда:) и да видиш как се минава граница :) доста по-лесно от това да влезнеш в Москва или Петербург Може да не сме цъфнали и вързали, ама живота в България е с пъти по-добър и спокоен от този в Русия

121

Даммммммммммм

преди 9 години

До софиянецСургут пишеше доста сдържано и не е обидил никой-ти се омота и си испусна нервите.А що си юрист-нямаш правото на това.То затова сме на това дереже-все сте умни и вес нас.ани ходите.

120

Гут Рус

преди 9 години

До от Сургут - Успокойте се бе - ЕС ще ви остави да си живеете изолирано от Европа - Лавров е на път да обяви нова Студена война. Като падне Желязната завеса таман ще се отървем от вас, както стана през 30те години със СССР. Затова и България стига шесто място в Европа.

119

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 173- Коментарът беше насочен директно към мен, обидата на ник "сургут"- също. Не приемам руски шовинист да ме счита за по-нископоставено човешко същество от руснаците, защото съм българка и българска и ес гражданка. КАЗВАМ "НЕ" НА РУСКИЯТ ШОВИНИЗЪМ И НЕОНАЦИЗЪМ!

118

софиянец

преди 9 години

До До софиянка Проблемът в какво вярваш или не, си е лично Ваш. Не ме занимавайте с личните си неразрешени проблеми.

117

Анонимен

преди 9 години

До софиянецИскахме да разберем и другите виждания за живота в Русия и другите гледни точки.Не само от нашите "свободни" медии.Но ти се прояви като истински "демократ"-- щом не си със моето мнение...значи си ***.Не мислиш ли,че е доста глупаво и не демократично.

116

До софиянка

преди 9 години

То не пречи определението.Не ти вярвам,че нямаш роднини комунисти-всички софиянци имахме ,иначе,мило,да са ви изселили от София или да не са ви дали гражданство.

115

софиянец

преди 9 години

До 168 - Жена съм , атакисте, жена! Нямам роднина- член на бкп и дс или политик. Така, че определението "***" го задръж за някой друг.

114

Анонимен

преди 9 години

Европа и САЩ обичат българите.Англия,Германия,Белгия и т.н.,всички ви обичат. Ще потекат реки от мед и масло. И настъпи хилядолетен мир и спокойствие над Балканите. Демократи, пфуууу....

113

Анонимен

преди 9 години

Тоя Сургут пишеше интересни неща.Исках да видя и други мнения,ама тая ос..а форума.

112

До софиянец:

преди 9 години

Искам да те питам,***,ти беше ли комунист,ако си дърт,или баща ти беше комунист?Всички тарикати сте или бивши комунисти,защото към 10.11.1989 комунистите в БГ бяха 1 МИЛИОН ,или сте техни чеда.В този ред на мисли аз МРАЗЯ комунистите.

111

Анонимен

преди 9 години

тапа Софянеца пак отлепи.айде у лево ***.

110

Даммммммммммм

преди 9 години

До софиянецОткъде толко злоба у теб.Спри се,доста долно и се излагаш.